CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mengaku Banglo Miliknya Bernilai Rm5 Juta, Che Ta Tak Mahu Dituduh Riak

6-12-2016 11:12 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 23922| Komen: 186|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Artis jelita yang terkenal dengan kehidupan mewahnya ini mengaku yang dia telah membeli sebuah rumah banglo di sebuah kelab golf di Kota Damansara, Selangor.
Foto: IG Rozita Che Wan

Artis jelita yang terkenal dengan kehidupan mewahnya ini mengaku yang dia telah membeli sebuah rumah banglo di sebuah kelab golf di Kota Damansara, Selangor.

Tidak mahu terus berselindung, Rozita Che Wan atau lebih mesra dipanggil Che Ta telah mendedahkan nilai hartanah tersebut dan meminta supaya tiada mana-mana pihak yang mempertikaikan pengakuannya mengenai harga rumah tersebut.

Foto: IG Rozita Che Wan
“Ya, memang harga banglo yang dibeli itu mencecah RM5 juta. Kalau ikutkan, saya tidak mahu berkongsi akan hal ini kerana nanti dituduh riak dan sebagainya," katanya kepada Kosmo Online.


“Namun, apabila ada yang mendapat tahu mengenai harganya, lebih baik saya berterus terang sahaja."

Foto: IG Rozita Che Wan
Ada juga 'haters' di luar sana yang mempertikaikan selebriti ini kerana keupayaannya memiliki rumah tersebut dan menuduhnya bukan-bukan. 

Alahai kesian Che Ta, berkongsi kegembiraan pun kena tuduh macam-macam. Sebaiknya kita doakan sahajalah supaya sama-sama dimurahkan rezeki. Tak begitu? -CARI
19

Bagus
26

Marah
28

Terkejut
22

Sedih
19

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (128 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote edoraixora 6-12-2016 11:13 AM
so agaknye pade pemahaman che ta tu, riak tu macam mane?
Quote november30 6-12-2016 11:14 AM
Tahniah cikta..  
Quote damian_lee 6-12-2016 11:14 AM
edoraixora replied at 6-12-2016 03:13 AM
so agaknye pade pemahaman che ta tu, riak tu macam mane?

bentangkan ... please sexplain kannn ... hahahhaa
Quote fynnkakiblock 6-12-2016 11:17 AM
cc @amansihat
Quote mokcikKSKB 6-12-2016 11:20 AM
Konon xnk kongsi takut dituduh riak.ni dah kongsi ni mmg setujulah kau meriak...tunjuklah selagi boleh. Aku takut bukan takat kes kereta je hilang...well bimbo apa tau psl safety kan...dok area golf club 0% burglary..
Quote mixed 6-12-2016 11:22 AM
npk tangan che ta berurat & cam ada misai sikit

btw pica ecah berkembam hebat dihencap di IG
sampai che ta off komen  
Quote prettyuglybabe 6-12-2016 11:24 AM
bila rso berkata-kata..
Quote mummy75 6-12-2016 11:24 AM
banglo harga RM5m zaman skrg ni x de la jakun sgt che ta...knowing property price mg tinggi nak plak lokasi pun bagus...lain la klu rega mcm tu hang beli kt sungai petani...haaa hat tu mg org akan kagum..
Quote DayangKirana 6-12-2016 11:28 AM
lepas ni show off deco rumah pulak... curlassttt Cha Ta...
ada je benda baru nk show off..
i reckon, with this Che Ta akan mampan meneruskan kesinambungan legacy RSO di bod gosip for the next 10 years..
Quote AppropriateNick 6-12-2016 11:29 AM
kenapa boleh kaya sgt..sebab tudung die ke
Quote sekel 6-12-2016 11:32 AM
jenis business apa yg dia buat skg

Quote CrowneGlory 6-12-2016 11:34 AM
akak amaze dgn duit dia yg berkepuk2 tu... business dia maju sungguh sampai income selebat itu?
Quote WeAiNe 6-12-2016 11:34 AM
itu ke banglo yg 5 juta tu?
duit beli banglo boleh
bayar tukang kebun seciput utk potong rumput seciput tak leh ke?
atau belum pindah masuk
***pool dia tak cantik...tak macam banglo dlm akasia selalu tunjuk malatopssss ok pool mrk
Quote mzzenma 6-12-2016 11:36 AM
Bagitau harga rumah sebab tak mau tuduh meriak

Bimbo much kertu?
Quote fynnkakiblock 6-12-2016 11:37 AM
mummy75 replied at 6-12-2016 11:24 AM
banglo harga RM5m zaman skrg ni x de la jakun sgt che ta...knowing property price mg tinggi nak plak ...

Khuensss.. rakyat marhaen biasa pun rumah 2.8j ko retis rso 5j jer.. ingatkan 15j
Quote holothurian 6-12-2016 11:38 AM
tak meriak.takbur mungkin?
Quote mummy75 6-12-2016 11:42 AM
dok pung pang rega banglo takut dituduh meriak kes x bayar tax tu acaner...dh clear ke nama nk gi o/sea..kan dah year end ni..x kan x gi o/sea tgk kokesen celebrate xmas..
Quote mokcikKSKB 6-12-2016 11:42 AM
fynnkakiblock replied at 6-12-2016 11:37 AM
Khuensss.. rakyat marhaen biasa pun rumah 2.8j ko retis rso 5j jer.. ingatkan 15j

Kalau rakyat marhaen 2.8 juta rumah 500k kebawah harus miskin tegar...
Quote mummy75 6-12-2016 11:45 AM
mokcikKSKB replied at 6-12-2016 11:42 AM
Kalau rakyat marhaen 2.8 juta rumah 500k kebawah harus miskin tegar...

kalau yg duduk di PPRT tu kategori apa plak?haruslah papa kedana uols...

Lihat semua komen(186)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 07:18 AM GMT+8 , Processed in 0.079937 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top