CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Sherry Ibrahim Nafi Video Muzik "Seikhlas Cinta" Ada Kaitan Dengan Fattah Amin

6-12-2016 10:18 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 19196| Komen: 109|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Pelakon cantik yang kini bergelar penyanyi, Sherry Ibrahim menafikan sekeras-kerasnya yang video muzik single pertamanya berjudul Seikhlas Cinta mempunyai kaitan dengan Fattah Amin.
Sumber Foto: IG Sherry Ibrahim

Pelakon cantik yang kini bergelar penyanyi, Sherry Ibrahim menafikan sekeras-kerasnya yang video muzik single pertamanya berjudul Seikhlas Cinta mempunyai kaitan dengan Fattah Amin.

Sherry atau nama sebenarnya Syarizad Ibrahim,33 muzik video tersebut bukan berkisar tentang kisah percintaannya yang putus di tengah jalan dengan bekas kekasihnya itu.

Sebaliknya, definasi cinta pada lagu berkenaan bukanlah ditujukan kepada kekasih semata-mata malahan kepada Tuhan, keluarga dan sahabat.

Sumber Fot: IG Sherry Ibrahim

"Muzik video ini tidak berkisarkan mengenai kisah perjalanan hidup saya, konsep sepenuhnya adalah daripada pihak syarikan kosmetik Deeja Cosmetic dan produksi Tangerine Pictures," katanya kepada mStar Online.

Sherry menambah yang jalan cerita muzik video adalah berkenaan seorang kehidupan seorang wanita yang mencari kekuatan untuk membuka lembaran baru dalam kehidupan.

"Apa yang ingin disampaikan ialah keyakinan luaran akan seiring datang melalui kekuatan dalaman. Penggambaran muzik video ini dilakukan di sekitar negeri di pantai timur iaitu Kelantan & Terengganu," ujarnya.

Sumber Foto: IG Fattah Amin
Sherry dah bagi penjelasan, orang di luar sana tu ajangan buat spekulasi lagi ya! -CARI
10

Bagus
11

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (33 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mokcikKSKB 6-12-2016 10:32 AM
Fattah ni kapel ngan sherry masa tu sbb nk naik ladder of fame.masa tu sherry hot byk job..so dia himpit..skang dia dh boleh himpit lopak kebabom terus dia nye popularity.
Quote cicicumel 6-12-2016 10:36 AM
Sherry ni popular ke?
Quote manehnya 6-12-2016 10:42 AM
lama gak dia kawan ngan sheri kan
Quote WajibulGhunah 6-12-2016 10:42 AM
Mana ada sherry popular
Quote MousemickeyU 6-12-2016 10:43 AM
Tak tau npe bila kuar lagu dia waktu iklan rasa annoying
Quote hambaallah1709 6-12-2016 10:44 AM
carilah anak orka sherry...
bahgia duit kawen nanti.
Quote lotionmilo 6-12-2016 10:46 AM
Agak agak gosip ni masuk meletop tak
Quote damian_lee 6-12-2016 11:11 AM
motip wartawan suka ungkit kisah lama ..... ??????
Quote ira_229 6-12-2016 11:15 AM
Edited by ira_229 at 6-12-2016 11:20 AM

sedap suara dia..tak tau kalau live ok ke tak?

[youtube]tEqoOe5gcSM[/youtube]

Ni video clip..

[youtube]8_7620ZuBHY[/youtube]


lofa mmg lebih cantik dari sherry..
tapi tengok atittude sherry lebih nmpk lembut n sabar..
while lofa bak kata fattah...
garang...kasar...n bossy..


dah sayang telan ajalah baby fattah oii..

Quote iza.moha 6-12-2016 11:27 AM
Dia mmg x pernah kawen ke...ku ingat janda
Quote MistrezHermanaz 6-12-2016 11:49 AM
kedengaran sengau sikit la..tp okla
Quote mesmerize 6-12-2016 11:55 AM
tengok gak clip vc ni terselit kat drama tv3 pukul 7 tuh
alahai sedih ko dalam vc tu dik tulis surat sampai nangis2
terus teringat kisah ko putus cinta ngan fatah
Quote ienna2403 6-12-2016 11:56 AM
MousemickeyU replied at 6-12-2016 10:43 AM
Tak tau npe bila kuar lagu dia waktu iklan rasa annoying

kebetulan hari ahad ada cite teduhan kasih yg die berlakon ngan adi putra.. ingatkan iklan tu sambungan teduhan kasih.. haha
Quote ira_229 6-12-2016 11:57 AM
mesmerize replied at 6-12-2016 11:55 AM
tengok gak clip vc ni terselit kat drama tv3 pukul 7 tuh
alahai sedih ko dalam vc tu dik tulis sura ...

kalau lepas ni dia berlakun ttg putus cinta atau cerita sedih mesti menjadi....
ya...i pun terasa sedih masa dia tulis tu...n riak muka dia mmg nampak sedang menangis..mcm riak muka fazura juga..
Quote sue_liah 6-12-2016 12:06 PM
kalau belum jumpa jodoh tu mmg gitu la

cinta putus cinta putus org biasa pn mcmni

sbb  sheols retis byk la nk kait mengait

sheols pn relax2 je .. tp dh nama wartawan suka bikin panas
Quote lasagnaklcc 6-12-2016 12:08 PM
Kalau ada kaitan pon takkan sherry nak ngaku.
Quote noninah 6-12-2016 12:15 PM
sherry ni body figure lg cun darik lopak..lopak tu muka jah cm comei2 skit..tp for me sherry lg better dari lopak..lopak fake bajet cun perfect..erkk
Quote -electrifying- 6-12-2016 02:41 PM
cantiknya sherry niiii
Quote azimodin 6-12-2016 03:28 PM
Whatever la sherry.. satu je iouls nak pesan, tolong la buat packaging semenggah sikit untu deeja kosmetik tu. nampak murahan sgt.

Lihat semua komen(109)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 01:05 AM GMT+8 , Processed in 0.071102 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top