CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Kacak Bergaya, Zayn Malik Rangkul Gelaran Best Dressed Man 2017

5-12-2016 06:00 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 4173| Komen: 9|Original author: Oleh: Adib ZA

Description: Agaknya siapakah selebriti lelaki yang memiliki gaya dan fesyen terbaik sepanjang tahun?

Agaknya siapakah selebriti lelaki yang memiliki gaya dan fesyen terbaik sepanjang tahun?

Baru-baru ini British GQ secara rasminya menobatkan penyanyi Zayn Malik sebagai Best Dressed Man of 2017. Wow!

Dia merangkul gelaran lelaki berpakaian terbaik untuk kali keduanya (kali pertama pada 2013) sekaligus menjadi satu-satunya selebriti yang pernah dianugerahkan dua kali untuk gelaran tersebut. 

Tahun ini, Zayn telah menumpaskan calon yang bukan calang-calang hebatnya termasuklah pelakon kacak Tom Hiddleston.

Gaya yang dipamerkan oleh Zayn dikatakan memiliki elemen eksperimentasi yang bijak dan menjadikan dia lelaki yang boleh memakai apa sahaja pakaian termasuklah fesyen jalanan yang mampu bertukar menjadi gah di karpet merah. 


Mungkin ia ada kaitan dengan kehidupan peribadinya yang berhubungan intim dengan supermodel terkenal dunia, Gigi Hadid. Namun, dalam masa yang sama Zayn dikatakan sudah  mempunyai citarasa hebat sebelum berpacaran dengan model itu lagi. 

Benar, siapa yang tak tertawan dengan gaya yang sentiasa dipamerkan oleh bekas anggota One Direction ini kan! - CARI  

Foto: Carian google
3

Bagus
11

Marah
12

Terkejut
8

Sedih
3

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (41 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote merrissa 5-12-2016 10:23 PM
awat aku tak tertawan pon dengan mamat ni...
Quote yancute79 5-12-2016 10:25 PM
Harry Styles is much better
Quote seramado 6-12-2016 07:12 AM
Handsome.budak.ni
Quote shanshero 6-12-2016 01:51 PM
ye ke. rasa aku dia nampak selekeh. dalam
feshion police pun dorang kutuk2 cakap pakaian
zyn masa carpet merah hodoh
Quote miyamiyo 7-12-2016 11:00 AM
Tak pernah nampak dia ni hensem. Awat ramai sangat kata dia hensem.. Hmm
Quote nuerulcayang 7-12-2016 03:25 PM
huduh je aku rsa...
Quote Orix 8-12-2016 04:46 AM
dia ni good looking tp dia ada air muka perasan hensem... harry style takdela ensem mne tp air muka dia tak perasan nsem, terus nmpak nsem
Quote batman_2007 8-12-2016 01:27 PM
Dia ni sgt hensem. Baka paki+omputih kot. Feature muka dia almost fine sama macam gigi hadid.

Quote RatuDunia94 8-12-2016 03:52 PM
Heols ni masa awal kemunculan je iols nampak hensem.. Makin lama makin x hensem.

Lihat semua komen(9)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 09:35 PM GMT+8 , Processed in 0.074619 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top