CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Fathia Latiff Terima Berbakul Kecaman Dari Netizen Selepas Tempelak Pramugari MAS

5-12-2016 04:08 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 48264| Komen: 484|Original author: Oleh: Adib ZA

Description: Pelakon cantik Fathia Latiff baru-baru menyuarakan rasa kesal dengan sikap seorang pramugari MAS

Pelakon cantik Fathia Latiff baru-baru menyuarakan rasa kesal dengan sikap seorang pramugari MAS yang dikatakan enggan membantunya mengangkat beg ketika dalam pesawat.


Memuat naik gambar seorang pramugari di laman Twitter miliknya, Fathia juga menulis,

"Mintak tolong angkatkan beg but this stewardess cakap ada back ache! Get some rest la tak payah kerja kalau ada back ache. Kudos @masMalaysia."

Tanpa disangka perbuatannya itu telah mendapat berbakul-bakul kecaman daripada netizen. Mereka mempersoal tindakan Fathia yang memalukan pramugari itu secara terang-terangan di laman sosial. 

Kemudian, pelakon tersebut didapati memadam status berkenaan sekaligus menambah 'bara' di kalangan netizen yang sememangnya sedang berasa geram dengan tindakannya. 

Mereka turut memberikan amaran agar tidak menggunakan khidmat pesawat MAS pada masa akan datang kerana telah memalukan warga kerja organisasi itu. - CARI 











23

Bagus
30

Marah
22

Terkejut
34

Sedih
19

Lawak
27

Bosan

Friends Rank (155 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mokcikKSKB 4-12-2016 10:20 PM
Haip..aku bukak awal seminit
Quote drivethru 4-12-2016 10:27 PM
Cantik nye @juliez beruniform.
Quote swayne 4-12-2016 10:28 PM
iolls bersangka baik. Dia cakap lemah lembut tu suruh balik rehat
Quote harkktuih 4-12-2016 10:29 PM
Lahai..bawak beg berat check in je la..kejadah bwk hand carry..vongok sgt
Quote Aneem 4-12-2016 10:29 PM
Bodoh tak boleh diajar.
Dilema hidup budak2 zaman sekarang.
Makin tenat dan rosak.
Quote kibodwatriuh 4-12-2016 10:30 PM
Zaman leni semua nak post gambar pastu royan. Gila ka pa?
Quote Jajabeans 4-12-2016 10:32 PM
Sedabak muka stewardess dia tjuk. Xjaga lsg maruah org tu. Ko tu sapa nk blagak diva.
Quote MissLibra 4-12-2016 10:34 PM
Haha bawak 7kg pun minta tolong org angkat. Padan muka loh kena bash. Ko ingat cabin crew tu kuli ke
Quote ariellin 4-12-2016 10:36 PM
harkktuih replied at 4-12-2016 09:29 PM
Lahai..bawak beg berat check in je la..kejadah bwk hand carry..vongok sgt

Kan...iols pun sume beg cek in..kecik2 pun iols cek in..iols nk nek flight lenggang kangkung je    
Quote juliez 4-12-2016 10:40 PM
mokcikKSKB replied at 4-12-2016 10:20 PM
Haip..aku bukak awal seminit

Sorry mokcik, iols konpiden thread iols akan berjaya maju ke hadapan
Quote juliez 4-12-2016 10:40 PM
drivethru replied at 4-12-2016 10:27 PM
Cantik nye @juliez beruniform.

Iols pakai uniform puteri islam jahh
Quote juliez 4-12-2016 10:44 PM

Quote syafarah_2k 4-12-2016 10:44 PM
Kalo da beg berat nk hangkut bwk naik atas...chek in je la..xde la menyusahkn nk letak kt atas..dah terhegeh2 nk mitak tolong org lain.
Cuba idup jgn menyusahkn org lain...
Quote mokcikKSKB 4-12-2016 10:44 PM
juliez replied at 4-12-2016 10:40 PM
Sorry mokcik, iols konpiden thread iols akan berjaya maju ke hadapan

xpelah uols.aku br je berjinak nk buat thred..xsangka patiya beri aku hidayah utk bukak thred di bg.
Quote sueburn 4-12-2016 10:46 PM
Sudahnye dia yg jadi hencapan.. bertabah la fatiya ye
Quote juliez 4-12-2016 10:48 PM

More hencapan coming. CASH!



Quote juliez 4-12-2016 10:53 PM
Fatiya latiff servant Allah. Crew Mas servant fatiya latiff

Quote shernazz 4-12-2016 10:53 PM
cash la kan
bimbo
Quote LavaUollss 4-12-2016 10:54 PM
babi sangat kan @juliez dengan orang-orang yg treat FA ni macam maid. Dah tau beg berat, check in luggage la..apsal la bodo sangat. Kadang-kadang geng acah-acah urban ni yang melampau sangat nak dilayan macam princess segala bagai. Acik-acik kepam dan pprt felda rilek-rilek je.

Lihat semua komen(484)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 09:48 PM GMT+8 , Processed in 2.170470 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top