CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Ratu England Berdepan Masalah Kekurangan Pengawal Istana

29-11-2016 05:21 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 4111| Komen: 15

Description: Ratu England dilaporkan berdepan krisis paling buruk dalam sejarah untuk merekrut anggota baharu berhubung pasukan elit yang ditugaskan untuk melindunginya dan mengawal istana diraja.

Ratu England dilaporkan berdepan krisis paling buruk dalam sejarah untuk merekrut anggota baharu berhubung pasukan elit yang ditugaskan untuk melindunginya dan mengawal istana diraja.


Menurut sumber istana kepada akhbar The Sunday Express, pasukan dikenali sebagai Foot Guards itu gagal mencapai sasaran jumlah anggota yang diperlukan bagi tiga daripada lima rejimen elit tersebut.

Sasaran bagi setiap batalion adalah 330 tetapi setakat ini hanya pasukan itu hanya 230 anggota sahaja.

Krisis itu dipercayai berlaku akibat langkah-langkah penjimatan yang dilaksanakan kerajaan. - CARI

sumber foto: https://ds02.infourok.ru

4

Bagus
2

Marah
4

Terkejut
4

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (18 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Limao 29-11-2016 06:50 PM
Kat Mesia duk membela makan minum berbelas2 raja berpuluh tahun.
Rilek2 ajer.
Siap ekonomi semakin berkembang biak lagi.
Ko ade sorang da banyak bunyik.
Quote kerepektempe 29-11-2016 07:35 PM
230 apa tak cukup ramai ke?
Quote Nenasketum 29-11-2016 08:15 PM
Boring la keje ni. Alangkan receptionist kat opis tu pun slalu mc & el
Quote kemaruk 29-11-2016 08:49 PM
Kerajaan british dah nak bankrup
Quote merrissa 30-11-2016 03:28 AM
berapaaa ramai lagi queen nakkkk....

raja kat malaysia xdak pon demand bukan2 #kalotaktahusarcasmtuhapagoogle!
Quote mbhcsf 30-11-2016 03:58 AM
hahahaha suruh la Harry and William ...hahahaaha
Quote 32kW 30-11-2016 04:52 AM
#firstworldproblems
Quote kucen_miang 30-11-2016 05:58 AM
merrissa replied at 30-11-2016 03:28 AM
berapaaa ramai lagi queen nakkkk....

raja kat malaysia xdak pon demand bukan2 #kalotaktahusarcasm ...

Raja kat msia ada batalion asokar sendiri tak kecoh pun.
Quote ronapink 30-11-2016 07:33 AM
golongan muda tidak berminat menyertainya atau gaji yang kurang lumayan
Quote FanTasyCreaTioN 30-11-2016 07:52 AM
nengok pengawal tu
teringat citer mr.bean
siap letak bunga kat topi sblom selpie
Quote chinta89 30-11-2016 09:10 AM
FanTasyCreaTioN replied at 30-11-2016 07:52 AM
nengok pengawal tu
teringat citer mr.bean
siap letak bunga kat topi sblom selpie

iols pun mula2 terbayang terus si Mr Bean
Quote dizzzek 30-11-2016 09:11 AM
cash la britain

umno sekarang ada bangunan 70 tingkat
Quote orgsepang 30-11-2016 09:16 AM
Budak sekarang tak minat dah sebab kena berdiri tegak je...cuba tukar ada aksi2 sikit
Quote FanTasyCreaTioN 30-11-2016 04:19 PM
chinta89 replied at 30-11-2016 09:10 AM
iols pun mula2 terbayang terus si Mr Bean
kan

[youtube]nN3sCXf1hPg[/youtube]

Quote nononcrux 30-11-2016 04:48 PM
pisang la jadi pengawal istana tak bole bergerak

Lihat semua komen(15)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 05:39 PM GMT+8 , Processed in 0.076385 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top