CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Belikan Hadiah, Drake Berusaha Tawan Hati Taylor Swift

11-11-2016 11:47 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 6241| Komen: 27|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Selepas putus dengan Tom Hiddleston, Taylor Swift dikhabarkan rapat pula dengan penyanyi tersohor, Drake.

Sumber Foto: hollywoodlife.com

Selepas putus dengan Tom Hiddleston, Taylor Swift dikhabarkan rapat pula dengan penyanyi tersohor, Drake.

Walaupun belum dapat dipastikan lagi kebenarannya, banyak yang percaya bahawa mereka berdua sudah pun menjalinkan asmara secara senyap-senyap.

Sumber Foto: IG Drake
Menurut Daily Mail, Drake baru sahaja membelikan hadiah untuk dua kucing kesayangan Taylor yang dipanggil sebagai Meredith dan Olivia.


Satu sumber menyatakan kepada Hoollywood Life, "Drake tahu bagaimana mahu mengambil hati Taylor dan dia sebenarnya mempunyai rancangan besar di sebalik itu. Drake singgah di PetCo dan membeli aksesori kucing untuk Taylor. Nampaknya dia berusaha bersungguh-sungguh."

Sumber Foto: IG Taylor Swift
Drake tahu benar yang Taylor adalah seorang penggila kucing. Mungkinkah semua ini merupakan bukti yang mereka sebenarnya memang rapat dan benar-benar sedang angau dilamun cinta? -CARI

17

Bagus
16

Marah
21

Terkejut
19

Sedih
10

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (94 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mzzenma 11-11-2016 02:41 PM
ewwww...so cheap
Quote tipuware 11-11-2016 02:53 PM
.. and rihanna?
Quote mieymiey 11-11-2016 04:33 PM
Tak sesuai langsung
Quote -electrifying- 11-11-2016 05:00 PM
dh brpe byk ciknek la dh masuk cikpek dia ni?
Quote irwansuhadi 11-11-2016 05:28 PM
Oh gosh......
Quote green~tea 11-11-2016 05:33 PM
Who's next agaknye ye??? Woww.. once u go black u'll never go back

Drake dad ni african american kan
Quote WajibulGhunah 11-11-2016 05:47 PM
Iols minat lagu dia je
Yg len x hadap sangat
Quote melinda_kerr 11-11-2016 07:30 PM
bukan drake ni digosip dgn Rihanna ke aritu?? Taylor swift ni mcm Lindsay Lohan perangai birahnya
Quote xtravaganza 11-11-2016 08:31 PM
melinda_kerr replied at 11-11-2016 07:30 PM
bukan drake ni digosip dgn Rihanna ke aritu?? Taylor swift ni mcm Lindsay Lohan perangai birahnya

Aah..aritu mcm ada something2 dgn riri tp xdisclose la.. drake ni kan dikatakn gaduh dgn chris sb riri.. xsgka dia lekat dgn TS plak
Quote melinda_kerr 11-11-2016 08:41 PM
xtravaganza replied at 11-11-2016 08:31 PM
Aah..aritu mcm ada something2 dgn riri tp xdisclose la.. drake ni kan dikatakn gaduh dgn chris sb  ...

tulahh.. byk fans suka kalau riri
dgn drake. ala2 sepadan.
Quote sharlenetexas 11-11-2016 10:20 PM
melinda_kerr replied at 11-11-2016 07:30 PM
bukan drake ni digosip dgn Rihanna ke aritu?? Taylor swift ni mcm Lindsay Lohan perangai birahnya

2-3 tahun nnt bawak tafsir quran.
Quote melinda_kerr 11-11-2016 10:28 PM
sharlenetexas replied at 11-11-2016 10:20 PM
2-3 tahun nnt bawak tafsir quran.

dah senyp kan psl lindsay. dulu iols ingat org buat chart lagi lelaki2 yg die pernah tidor. pusing2 lelaki2 tu pernah tido dgn britney , paris hilton dan circle2 diaorg juga. si TS ni haritu ada org buat video lagi psl lelaki2 dlm hidup sheols
Quote Ferr_Remy 12-11-2016 05:29 AM
x leh hadam si ho Tayho ni ramai peminat dak kecik.. die lagi ho dari smua penyanyi seksi kat Hollywood
Quote mrskacik 12-11-2016 10:57 PM
tak silap after kene friendzone(kot) dgn riri, drake berskandal dengan model india love... bawdy snatched gila.. compare to tingtong yang macam toothpick... puhlez la tingtong... your cootchie is screaming for some time out... gawdem woman...
Quote MekArchana 13-11-2016 12:09 PM
Birahnya! Senang betul dapat pengganti.
Quote tomatome 13-11-2016 02:06 PM
He just want to sleep with taylor.. Trust me lolss
Quote gerbera.memopad 14-11-2016 09:09 AM
Aku tak kenan la Drake ni. I can sense something from him and it's not a good thing
Quote bioessence 14-11-2016 02:35 PM
Tay ada private jet
Ramai ler lelaki tahap gigolo nak menumpang power dan being famous for being associated with her
Quote kisahkeaku 16-11-2016 02:30 AM
Biarpun ramai lelaki yg dikaitkan dgn taylor ni mesti lelaki tu somebody gak...ape yg dorg pandang kat taylor ni even org ckp taylor ni membirah...must be smthg gud bout her...

Lihat semua komen(27)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 04:48 PM GMT+8 , Processed in 0.142031 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top