CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Gilakan Pencuci Mulut Korea? Kafe Ini Mampu Buat Anda Sanggup Beratur Panjang

8-11-2016 12:32 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 8150| Komen: 21|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Gilakan pencuci mulut Korea? Serius anda semua kena cuba pencuci mulut di Hanbing Korean Deesert Cafe ni!
Gilakan pencuci mulut Korea? Serius anda semua kena cuba pencuci mulut di Hanbing Korean Dessert Cafe ni!

Kafe ini menawarkan pelbagai jenis pencuci mulut yang bukan sahaja sedap dimakan tetapi jugak sedap mata memandang.


Datang dengan pelbagai warna dan perisa, pencuci mulut di sini memang sangat berbaloi dicuba dan harganya juga sangat berpatutan.

Antara menu yang ada:


"Snow Ice" 



"Baguette"


"Topokki"


"Korean Snacks"


"Smoothies"

Apa yang pasti, orang ramai sanggup beratur panjang semata-mata mahu menikmati pencucui mulut di sini.

Tunggu apa lagi, kunjungi cawangan yang berhampiran dengan anda.

Hanbing Korean Dessert Cafe
33, Jalan Telawi 3, Bangsar

Hanbing Korean Dessert Cafe
GF-09, SS15 Courtyard Subang, Jalan SS15/4G

Hanbing Korean Dessert Cafe
LG-75, West Wing 
IOI City Mall, IOI Resort City,

Nombor telefon: 03-2202 0238

41

Bagus
30

Marah
36

Terkejut
32

Sedih
36

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (193 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote samsurfer 8-11-2016 01:20 PM
Promo yeeer
Quote kuzaime 8-11-2016 01:25 PM
Nampak dapppp nyerr..
Quote CrowneGlory 8-11-2016 01:58 PM
ada dna babi ke takde ni...kalau takde weekend ni jugak akak serbu
Quote miszclassique 8-11-2016 02:58 PM
Topokki tu mmg sedap sangat !!! Tp lain kedai lain lah rasanya kan? Ikut chef tu reti buat ke tak
Quote nononcrux 8-11-2016 04:56 PM
sedapnye kalau mkn perut mmg kosong .. kalau tidak muak
Quote nononcrux 8-11-2016 04:56 PM
sedapnye kalau mkn perut mmg kosong .. kalau tidak muak
Quote Nt-ViruS 8-11-2016 05:41 PM
jemput datang ramai2 pls
Quote siskepoh 8-11-2016 06:29 PM
macam ais kacang je. cuma classy
Quote cik-jaja 8-11-2016 06:33 PM
mcm sedap..harap rasa pon sedap la
Quote Keledek.kepam 8-11-2016 08:21 PM
Mcm sedap. Kalau ada kelapangn iols akan jejak kaki
Quote cik_kitty 8-11-2016 11:56 PM
Iols penah mkn..xslh mkn sbow ice oreo tu..mmg sedappp...

Hanbing ni kt kl festival city pon ada..iols p sotu jaa...
Quote fishcracker 9-11-2016 08:41 AM
kat sini takde...susah nak cari korean food,..teringin nak makan topokki tapi theyol tak buat delivery ke tempat iol

sini ade hui lau shan je kalau nk layan pencuci mulut
Quote xyhxxy 9-11-2016 03:02 PM
semua sedapp. wow
Quote fox. 9-11-2016 04:11 PM
snow ice tu nampak sedap dan mengiurkan
Quote cmf_Kimmy 9-11-2016 07:07 PM
oh kat jln Telawi dah ada rupanya.....nak pergi lah. lama dah nak rasa patbingsu
Quote WhiskeyScotch 9-11-2016 11:04 PM
Sekejap, 'Topokki' tu pun sejenis pencuci mulut ke?
Quote acerjim 10-11-2016 08:29 PM
Thanks for the sharing.

Regards,
KS

[NO SELLING is Required. Start with LOW cost with HIGH return.]

To have Extra Income | Improve your financial status | Improve your life standard | Fulfill your dream to buy house or car

If Yes, we can help make your DREAMS COME TRUE! Visit: https://jjptr2u.blogspot.my/2016/10/this-is-personal-blog.html

【别问我稳不稳,先问你自己敢不敢。】
Quote SikyoungJun 11-11-2016 11:24 PM

Korea's dessert is the best !!!!!!!!


MuiMui Store
Quote swayne 17-11-2016 10:36 AM
nampak sedapppp

Lihat semua komen(21)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 08:11 PM GMT+8 , Processed in 0.087372 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top