CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Shahrukh Khan Mahu Koyakkan Mulut Lelaki Cium Anaknya, Suhana

8-11-2016 12:13 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 11008| Komen: 56|Original author: Oleh: Adib ZA

Description: Pelakon hebat Shahrukh Khan diketahui merupakan seorang bapa yang sangat kuat cemburu dan juga 'over protective'

Pelakon hebat Shahrukh Khan diketahui merupakan seorang bapa yang sangat kuat cemburu dan juga 'over protective' terutama jika melibatkan hal berkaitan anak perempuannya, Suhana Khan. 


Shahrukh tampak lebih santai dan juga bersahaja ketika ditanya pihak media tentang anak lelakinya, Aryan Khan. 

Namun, reaksi berbeza ditunjukkan ketika ditanya tentang Suhana Khan. Dalam satu temubual bersama pengacara Karan Johar, pelakon tersebut ditanya bagaimana suatu hari nanti seorang lelaki mencium anak perempuannya. 

"Sekarang Suhana sudah pun berusia 16 tahun. Sudah dewasa. Bagaimana kalau ada lelaki yang menciumnya. Adakah anda akan membunuh lelaki tersebut?" ujar Karan kepada Shahrukh.

"Saya akan mengoyakkan mulutnya!" jawab Shahrukh spontan. 

Wah, memang garang betul ya Shahrukh bila menjadi seorang bapa. Memang betul-betul 'anak ayah'! - CARI 





Foto: Carian google

20

Bagus
25

Marah
21

Terkejut
12

Sedih
11

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (104 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote alieyrina 8-11-2016 12:33 PM
I want to kiss ur dad, suhana  
Quote akies 8-11-2016 12:38 PM
Takde la lawa sangat anak dia ni.
Seksi je
Quote cahaya_almas 8-11-2016 12:54 PM
Mcm muka dia je...cuma versi krg manis...ayahnya manis sket...
Quote Rainrein 8-11-2016 01:08 PM
X comey mana anak dia. Padahal sarukhan tu punyala hensem nau nau.
Quote makton 8-11-2016 01:09 PM
suhana tak lawa. anak hat jantan tu hensem

suhana pi operate dulu mana2 yg patut, nanti masuk balik dalam industri bolly eh
Quote CrowneGlory 8-11-2016 01:53 PM
pekatnya wajah keling anak saruk ni...
Quote manehnya 8-11-2016 02:22 PM
wohoo.. aku pun akan mengatakan yg sama
Quote chinta89 8-11-2016 02:46 PM
Wait & See...
Quote HazeLJoseph 8-11-2016 02:53 PM
Ni kalau x grooming, acaner ler rupa anaknya
Quote meklalala 8-11-2016 03:28 PM
anaknya macam kajol daaa
Quote mimzat 8-11-2016 03:51 PM
Wife Shah Rukh Khan pon seksi, maka anaknya pon ikutla maknya.
Quote -electrifying- 8-11-2016 04:02 PM
kenapa blurr kan gmbr tu?
Quote Andyscenes 8-11-2016 04:14 PM
anak muka shahrukhan haha.
Quote matchstick 8-11-2016 04:59 PM
X lawa mana anak dia..level muka keleng kt negara kita ni je
Quote nut.legacy 8-11-2016 05:12 PM
garangnya papa
Quote yokoono 8-11-2016 05:20 PM
Andyscenes replied at 8-11-2016 04:14 PM
anak muka shahrukhan haha.



eh eh..chuols melepak kat benang abam shahrukh
Quote Andyscenes 8-11-2016 05:21 PM
yokoono replied at 8-11-2016 05:20 PM
eh eh..chuols melepak kat benang abam shahrukh

haha.. anak dia sebijik muka ayah dia, copy pasted. chop muka bapak
Quote yokoono 8-11-2016 05:31 PM
Andyscenes replied at 8-11-2016 05:21 PM
haha.. anak dia sebijik muka ayah dia, copy pasted. chop muka bapak



ingat chuols cop bapak dia tadi
Quote Nt-ViruS 8-11-2016 05:40 PM
16 kira dewasa ke?, age of consent kat india ni umo 16 ke?.

Lihat semua komen(56)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 09:59 AM GMT+8 , Processed in 0.080470 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top