CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Bukan Saifeena, Saif Ali Khan Tepis Fitnah Tentang Isteri Dan Anak

7-11-2016 04:56 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 7320| Komen: 18|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Aktor Bollywood kesayangan ramai, Saif Ali Khan telah menafikan sekeras-kerasnya yang isterinya, pelakon jelita Kareena Kapoor sudah pun melahirkan cahaya mata mereka.
Sumber Foto: IG Kareena Kapoor


Aktor Bollywood kesayangan ramai, Saif Ali Khan telah menafikan sekeras-kerasnya yang isterinya, pelakon jelita Kareena Kapoor sudah pun melahirkan cahaya mata mereka.

Khabar angin telah tersebar mengatakan pasangan tersebut telah pergi secara rahsia mengambil ujian untuk mengetahui jantina bayi yang belum pun lagi dilahirkan itu.



Tambahnya lagi, mereka tiada perancangan langsung untuk melahirkan bayi tersebut di London seperti digosipkan oleh orang ramai.


Saif dengan tenang telah memberi penjelasan secara terbuka, "Saya mahu semua orang tahu yang bayi kami belum lagi dilahirkan, dan kami belum tahu jantina bayi.  Kami tidak akan melahirkan bayi tersebut di London dan nama bayi tersebut sudah semestinya bukan Saifeena."

Pada Julai tahun ini Saif telah mengumumkan yang dia dan isterinya bakal menimang anak pada Disember.


Perkara ini menjadi hangat diperkatakan di media sosial disebabkan baru-baru ini tersebar cerita yang tidak betul tentang Kareena yang mengatakan dia sudah pun melahirkan anak. 

Nampaknya peminat yang sudah tidak sabar lagi mahu melihat cahaya mata pasangan merpati dua sejoli ini sampai mengada-adakan cerita yang tidak wujud. Tidak patut sungguh, buat kecoh sahaja, kan? -CARI

17

Bagus
25

Marah
26

Terkejut
25

Sedih
17

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (124 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote khailya 7-11-2016 05:26 PM
mesti anak die comel ikut mak ayah die....  
Quote shernazz 7-11-2016 05:27 PM
gundu btol kareena
ke iols xbleh move on dgn body slim dia
Quote cutie.pie 7-11-2016 05:38 PM

so anak theyols nanti ikut agama apa ek. setahu iols kareena tak convert kan masa dia kawin saif ali.

ke iols tertinggal keretapi

Quote siskepoh 7-11-2016 06:36 PM
nak beranak pon kecoh theyols ni
Quote melinda_kerr 7-11-2016 07:37 PM
antara pasangan yg i rs sepadan selain abishek dan aishwarya
Quote NonaNaga 7-11-2016 10:47 PM
First wife saif dulu amrita singh jauh naa jarak umur derang kan...anak2 pun dh besor
Quote batman_2007 8-11-2016 07:36 AM
Sorry tak lawa off screen.

Tp love her dlm ki and ka
Quote sepertiitu 8-11-2016 10:27 AM
memang gene yindia and seangkatan dengannya cepat membesar kan. nasib baik dia ni lawa
Quote BebeQ 8-11-2016 11:18 AM
laa hai..i baru tau depa berdua berkahwin.
Quote miemiecha 8-11-2016 11:21 AM
bukan dulu kabo kate xnak anak ke kareena nih... risau body lari n kata saif dah ade anak ngan bini dlu.. ni takut saif plak lari ke goner???
Quote rinur123 8-11-2016 03:24 PM
"ada Julai tahun ini Saif telah mengumumkan yang dia dan isterinya bakal menimang anak pada Disember."

Disember baru beranak.

Congrats in advance ..
Quote -electrifying- 8-11-2016 04:07 PM
so ank tu agama apa?
Quote mirandanicky1 9-11-2016 11:13 AM
Sama cantik dan sepadan
Quote MekArchana 10-11-2016 01:51 AM
Mesti baby comey macam mak pak dia.




Quote are_you 10-11-2016 10:25 AM
Tak sabar nak tunggu anak depa..mesti comeyy
Quote lolz91 11-11-2016 08:23 AM
Wah daddy saif, subur
Quote kisahkeaku 16-11-2016 02:33 AM
Saif ni dlm citer race 2 hellok sgt..rembes!!tp wonder gak eh ank dorg agama ape nnt?mcm srk dgn gauri dah...sorg hindu sorg islam...
Quote mybarbie 16-11-2016 11:11 AM
dulu2 masa cerita hum hum saath hain, suka saif ni..

Lihat semua komen(18)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 08:55 AM GMT+8 , Processed in 0.092433 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top