CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Sorok Punya Sorok, Lufya Akhirnya Umum Tarikh Kahwin

1-11-2016 04:13 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 9007| Komen: 35|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Jika sebelum ini Pelakon dan penyanyi, Lufya merahsiakan tarikh perkahwinannya, hari ini dia mengumumkan tarikh 26 November ini sebagai tarikh perkahwinannya bersama tunang, Dr Che Muhammad Hafiz.
Jika sebelum ini Pelakon dan penyanyi, Lufya Omar merahsiakan tarikh perkahwinannya, hari ini dia mengumumkan tarikh 26 November ini sebagai tarikh perkahwinannya bersama tunang, Dr Che Muhammad Hafiz.




Menurut Lufya, mereka akan melangsungkan majlis resepsi pada hari sama di mana majlis akad nikah dan bersanding akan berlangsung di ibu kota.

"Ya, kami akan berkahwin pada 26 November ini. Malah, sejak hujung bulan lalu, kami sebenarnya sibuk mengedarkan kad kahwin. 

"Kami juga sepakat untuk mengadakan majlis nikah dan resepsi pada hari yang sama," katanya kepada BH Online.

Lufya mendedahkan di majlis pernikahannya, dia akan mengenakan gaun moden manakala tunangnya pula berbaju Melayu.


"Bagi majlis resepsi pula, kami akan menggayakan busana yang cukup istimewa. Bagaimanapun, biarlah ia menjadi kejutan buat semua pada majlis itu nanti," katanya lagi.


Sumber foto: IG Lufya Omar

Tinggal beberapa hari sahaja lagi sebelum detik bahagia mereka disatukan dan setakat ini, persiapan perkahwinan sudah hampir sempurna, dengan hanya beberapa perkara kecil sahaja perlu diselesaikan.

Sorok punya sorok, akhirnya Lufya umumkan juga tarikh perkahwinan mereka. Semoga segala persiapan perkahwinan pasangan itu berjalan dengan lancar. - CARI
31

Bagus
22

Marah
21

Terkejut
17

Sedih
18

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (132 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tombolpintu 1-11-2016 04:34 PM
baru nak kawin...benang yang sama sampai 2-3
Quote ms.mango 1-11-2016 04:39 PM
tahniah
Quote Carlalisk 1-11-2016 04:47 PM
Hensemnya hubby sheolssss
Quote mieymiey 1-11-2016 04:47 PM
Bagi majlis resepsi pula, kami akan menggayakan busana yang cukup istimewa. Bagaimanapun, biarlah ia menjadi kejutan buat semua pada majlis itu nanti

Ai speku laki sheols pakai kot doktor, sheols pakai uniform nurse. Boleh??
Quote sepitsiput 1-11-2016 04:54 PM
kalau sheols yg terkeluar minggu awal di AF ni boleh ada 2 thread utk umum tarikh sanding....meols rasa Diva Muna Munadi, Diva Wawa Suhaizat, Divo Darren Chin, Diva Edlin pun layak ada 2 thread ya! what. say u pegawai penilai thread gred 41 @beta_carotene ?  
Quote caplimau 1-11-2016 05:12 PM
ape masalah smpi 2 thread psl die je.. belum kawen pun lg tau..
Quote Rainrein 1-11-2016 05:24 PM
Cantik dia nih. Tunang pun muka siap.

Tapi nape banyak benang dia? Tu cara cara belum kawen. Da kawen sok tah berape benang dibukak lak.
Quote putehkundor 1-11-2016 05:52 PM
Yg penting dr che hafiz ni ada belt jenama LV....chuols hader?
Quote green~tea 1-11-2016 05:59 PM
mieymiey replied at 1-11-2016 04:47 PM
Bagi majlis resepsi pula, kami akan menggayakan busana yang cukup istimewa. Bagaimanapun, biarlah ia ...

Pakai uniform nurse &kot doctor tu masa mlm pengantin pun xpe.. role play  
Quote pearl.silver 1-11-2016 06:24 PM
Tp die dlm citet umairah tu nmpk mcm x kemas laa...
Quote mieymiey 1-11-2016 07:03 PM
green~tea replied at 1-11-2016 05:59 PM
Pakai uniform nurse &kot doctor tu masa mlm pengantin pun xpe.. role play

Amboi chuols. Kinky
Quote Kak-Leen 1-11-2016 07:09 PM
Congrats.
Quote DeeHanania 1-11-2016 07:28 PM
Tahniah...
Quote mrizumi 1-11-2016 10:11 PM
Thread lg satu pasal sorok tarikh nikah..ni dh bgthu pulak..byk thread psl dia ni..apapun..tahniah..sama padan..
Quote beta_carotene 1-11-2016 10:43 PM
sepitsiput replied at 1-11-2016 03:54 PM
kalau sheols yg terkeluar minggu awal di AF ni boleh ada 2 thread utk umum tarikh sanding....meols r ...

kalau Lufya sengkek ada 2 thread, Diva Divana Muna Munadee harus ada 4 thread okeh!!!

Thread 1: [ALL ABOUT DIVAMUNA] Sweetheart Leluhur Malaysia - bakal disunting Putera Raja (update with pics post #260)
Thread 2: [Edisi Lupa Daratan] Muna enggan buat majlis kahwin ala rewang di kampung leluhur .. motif?? geli ke dek??
Thread 3: [Edisi Teka Teki Teka Tekuk] Artis terkenal Malaysia upah bapa sendiri jadi DJ di majlis kahwin sheols.... whoo???
Thread 4: i hate Muna Munadi (thread spam lantas ditutup dalam masa 24 jam)

Quote drivethru 1-11-2016 11:05 PM
Thread lufya yang bakal menyusul

- lufya gembira di malam pertama
- lufya masak sedap untuk suami
- lufya menafikan berbadan dua
- lufya sah kan bakal bergelar ibu
- lufya gementar menanti hari melahirkan
- lufya teruja bergelar ibu
- lufya menafikan keretakan rumah tangga
- lufya gembira ketiak tidak basah lagi
Quote Nenasketum 1-11-2016 11:20 PM
ok jer berapa banyak thread pun. Nak lawan thread saper lagi sendu
Quote Nenasketum 1-11-2016 11:21 PM
ok jer berapa banyak thread pun. Nak lawan thread saper lagi sendu
Quote MekArchana 1-11-2016 11:42 PM
Tahniah lah dek non.

Lihat semua komen(35)


ADVERTISEMENT


Artikel Terpanas Minggu ini

ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 01:48 AM GMT+8 , Processed in 0.105116 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top