CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

'Hang Cangkul' Yang Serang Kakitangan SAJ Ditahan Polis

19-10-2016 06:12 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 14091| Komen: 65

Description: Kelmarin tersebar video yang memaparkan seorang pegawai yang beruniform SAJ yang kelihatan duduk atas sebuah motorsikal diserang oleh sekumpulan lelaki yang berseluar pendek tanpa berbaju.

Dua lelaki berbangsa Melayu disyaki menyerang kakitanganSuruhanjaya Air Johor (SAJ) masing-masing telah ditahan polis di Jalan Indah Putra dan kampung Melayu, Kulai Johor siang tadi.


Loading FB Video...
Kelmarin tersebar video yang memaparkan seorang pegawai yang beruniform SAJ yang kelihatan duduk atas sebuah motorsikal diserang oleh sekumpulan lelaki yang berseluar pendek tanpa berbaju.

Salah seorang penyerang berikutan tangannya berpegang cangkul ketika bertindak ganas, gelagatnya bukan sahaja telah dipersendakan oleh netizen sebagai Hang Cangkul, malah aksinya telah disunting untuk dijadikan troll dalam bentuk gambar bersiri.



sumber foto: facebook
sumber foto: facebook

Ketua Polis Johor, Datuk Wan Ahmad Najmuddin Mohd mengesahkan kepada akhbar Harian Metro bahawa kedua-dua suspek yang bertindak menyerang kakitangan SAJ itu telah pun ditahan, dan Kes itu disiasat mengikut Seksyen 323 dan 506 Kanun Keseksaan kerana sengaja menyebabkan kecederaan dan ugutan jenayah.

Difahamkan, kedua suspek adalah anak kepada tuan rumah dan mereka bertindak ganas adalah untuk menghalang kakitangan SAJ memotong bekalan air rumah mereka.- CARI
10

Bagus
8

Marah
19

Terkejut
6

Sedih
10

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (59 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chacon 18-10-2016 06:16 PM

bodoh la yang tak berbaju tu terajang lepas tu selipa tersangkut kat side mirror
Quote paz 18-10-2016 06:27 PM
Adoi... org tu jalan kan tugas kot... yang ko tak jalan kan tanggungjawab bayar bill air kenapa? pastu pukul orang mcm hebat. eee nyampah.
Quote mommymonster82 18-10-2016 06:28 PM
Ya Allah..biadabnya...sila report polis
Quote Ethernet 18-10-2016 06:33 PM
chacon replied at 18-10-2016 06:16 PM
bodoh la yang tak berbaju tu terajang lepas tu selipa tersangkut kat side mirror

baca komen ko terpaksa aku repeat balik tgk video tu.
Quote LautBiru52 18-10-2016 06:54 PM
Da guna tu reti2 la byar balik..guna tp xbyar same la mcm mencuri..:
Quote miznora 18-10-2016 07:03 PM
chacon replied at 18-10-2016 06:16 PM
bodoh la yang tak berbaju tu terajang lepas tu selipa tersangkut kat side mirror

Aku ulang tayang semata2 nak tgk selipa sapa yg tesangkut    



Report je polis biar kena tahan sekor2 yg terajang tu. Udahla separa bogel  :  :
Quote Keledek.kepam 18-10-2016 07:23 PM
Bodoh tak bertamadun. Kasi masuk lokap sekor2. Guna air taknak bayar sile meninggal la
Quote missDollie 18-10-2016 08:01 PM
3 ekor gundu shirtless.. Nak mandi air takde..

Biadap oi..:
Quote missinpiece 18-10-2016 08:03 PM
Semak la pangai org camni. Menyusahkan org
Quote ronapink 18-10-2016 08:05 PM
dah pakai, sila bayar
Quote Reborn_Atheist 18-10-2016 08:23 PM
Edited by Reborn_Atheist at 18-10-2016 02:41 PM

https://www.facebook.com/1760541 ... 35/?hc_ref=NEWSFEED

[fbv]1777990779121935[/fbv]
Quote Reborn_Atheist 18-10-2016 08:25 PM
spesis lanun takmo bayar bil air?  
Quote Mary_jane 18-10-2016 08:49 PM
Bangang tu kenapa lah tunjuk sangat? Kesian pekerja2 tak bersalah kena balun.

Quote @inardni 18-10-2016 09:31 PM
Bukan  thread da ada ke?
Quote AbukRokok 18-10-2016 09:34 PM
dah la badan seko seko macam Babi Pink
Quote kornea 18-10-2016 09:36 PM
Berani pukul berani masuk lokap
Quote kornea 18-10-2016 09:51 PM
Habis la sekor sekor kena tangkap nanti. Dasar bapok miskin hina lembik
Quote prettyuglybabe 18-10-2016 10:11 PM
babeee nya jantan-jantan tu..
ramai-ramai berani la nak buli..
semoga mampus digelek lori..
Quote Reborn_Atheist 18-10-2016 10:38 PM
laksamana cangkul   



Lihat semua komen(65)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 03:41 PM GMT+8 , Processed in 0.191982 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top