CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Go Guarded Bantu Wanita Elak Risiko Dari Dirogol

12-10-2016 04:39 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 3448| Komen: 6

Description: Sesetengah wanita memang suka berjogging tapi selalu membatalkan niat mereka kerana takut melakukannya sendirian.

Sesetengah wanita memang suka berjogging tapi selalu membatalkan niat mereka kerana takut melakukannya sendirian. Lagi-lagi bila dengar banyak kes jenayah yang melibatkan kes serangan seksual atau macam-macam jenayah yang lain.

Namun sekarang jangan susah hati lagi sebab cincin anti-serangan ini adalah alat yang paling sesuai bagi diri anda. 

Cincin yang direka khas ini dipanggil Go Guarded dan merupakan sejenis senjata plastik yang mempunyai gerigi seperti pisau dan boleh disarungkan di jari.

Ia boleh dikeluarkan dengan mudah dari tangan anda dan berfungsi seperti alat anti serangan lain seperti 'mace', 'pepper spray', dan 'rape alarms'. Go Guarded akan memberi peluang untuk anda melawan penyerang semasa berada dalam keadaan yang merbahaya. 

Menurut laman web produk ini, "Go Guarded adalah pilihan terbaru bagi wanita aktif untuk mempertahankan diri mereka. Anda akan secara semula jadi menggunakan tangan untuk melawan balik dari sebarang serangan. Dengan adanya Go Guarded di jari, tahap keberkesanan dalam melepaskan diri dari serangan adalah tinggi."

Sumber: goguarded.com
Go Guarded dicipta dari seorang pelari untuk pelari yang lain, dan fungsi lubangnya memudahkan wanita untuk menyesuaikannya dengan saiz jari masing-masing.

Konsepnya adalah warna pink dan sekali pandang ianya tidak nampak seperti alat untuk mempertahankan diri tapi sebaliknya macam cincin yang sangat cantik. Pembelian boleh dibuat melalui laman web https://goguarded.com/ -CARI
27

Bagus
42

Marah
33

Terkejut
31

Sedih
35

Lawak
28

Bosan

Friends Rank (196 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote siskepoh 12-10-2016 06:31 PM
elok sangat lah benda ni ada. jangan tumbuk kat muka. tumbuh kat bawah tu haa
Quote Artemesiaa 13-10-2016 11:34 AM
Bagus juga benda ni setiap wanita harus ada simpan satu
Quote ayahmasihkuad 13-10-2016 06:37 PM

setakat benda macam tu tak ada kesan kat perogol ayah rasa. macam kena gigit semut je
Quote Miming2 13-10-2016 08:42 PM
ayahmasihkuad replied at 13-10-2016 06:37 PM
setakat benda macam tu tak ada kesan kat perogol ayah rasa. macam kena gigit semut je

tak juga... tengok lh tempat yg di ajukan tu.. klu kena kat mata, boleh buta jg
Quote ayahmasihkuad 17-10-2016 03:48 PM
Miming2 replied at 13-10-2016 08:42 PM
tak juga... tengok lh tempat yg di ajukan tu.. klu kena kat mata, boleh buta jg



harap2 yang pakai ni sempat la aju ke mata perogol. tidak kalu, habislah perogol aju gobird dia pulak
Quote Qnqn 4-2-2017 11:28 AM
Nampak kecik and easy to carry, so can be as a tool lah nak lawan perogol. Mana nak dapat benda ni?

Lihat semua komen(6)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 04:27 AM GMT+8 , Processed in 0.069465 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top