CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Kecoh Lagi, Kali Ini Doktor Kacak Di Sarawak

12-10-2016 10:44 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 16475| Komen: 73|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Kalau dulu wanita pernah 'cair' dengan ketampanan seorang doktor kacak bernama Say Shazril Shaharuddin, sekarang netizen kecoh lagi bercerita tentang benda yang sama.
Kredit Foto: FB Nurafiqah Mohd. Dahan


Kalau dulu wanita pernah 'cair' dengan ketampanan seorang doktor kacak bernama Say Shazril Shaharuddin, sekarang netizen kecoh lagi bercerita tentang benda yang sama.

Baru-baru ini viral beberapa keping gambar seorang doktor lelaki yang dikhabarkan sedang bertugas di sebuah hopital di Kuching, Sarawak.

Kredit Foto: FB Nurafiqah Mohd. Dahan
Gambar yang dimuat naik oleh Nurafiqah Mohd. Dahan di halaman Facebooknya sekaligus menjadi perhatian umum dan mencetuskan fenomena dan difahamkan gambar tersebut diambil secara 'diam-diam' tanpa pengetahuan doktor tersebut.


Kalau tengok melalui gambar yang diambil itu, doktor berkenaan yang identitinya masih lagi menjadi tanda tanya, kelihatan tengah khusyuk membaca laporan pesakit.

Selepas sahaja dimuat naik, foto tersebut dikongsi oleh ribuan pengguna media sosial dan salah seorang pengguna Facebook, Judah Iskandariah mengatakan yang doktor lelaki tersebut adalah seorang yang 'humble'. Judah mengenalinya kerana dia berkerja sebagai pakar bius di hospital yang sama.

Kredit Foto: FB Nurafiqah Mohd. Dahan

Ada sumber yang memeberitahu doktor 'handsome' itu mempunyai darah campuran Siam dan Kelantan dan sebenarnya sudah berkahwin!

Isterinya dikatakan bertugas di dalam jabatan yang sama tapi statusnya ini langsung tidak mengahalang langsung wanita di luar sana daripada terpikat. 

Ada juga yang berangan-angan mahu menjadi pesakitnya dan ada juga yang mahu memohon pekerjaan di hospital berkenaan. -CARI

11

Bagus
8

Marah
12

Terkejut
10

Sedih
17

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (67 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chacon 11-10-2016 12:09 PM
Quote chacon 11-10-2016 12:10 PM

hakak2 mesti bergetar asam keping.. geng2 kunyit pulak terkemut2 jubs tengok doktor ni
Quote lolen 11-10-2016 12:10 PM
hospital mn ni...mmg hensemmm
Quote toteng 11-10-2016 12:13 PM
Adoiiiiiiii
Quote zulka 11-10-2016 12:19 PM
aku gugel keluar ni..hensem gak la
Quote fishcracker 11-10-2016 12:24 PM
hensem tak hensem belakang kira,yang penting service kena baik
Quote cahaya_almas 11-10-2016 12:27 PM
Tk nmpk gmbr pom..huhu
Quote alieyrina 11-10-2016 12:27 PM
Biasa jahh..x begetar pun..cuma dia kemas n smat ..auto nampak tasty
Quote zie_indah 11-10-2016 12:32 PM
Hahahaa korang neh
Quote jerukkedondong 11-10-2016 12:39 PM
zulka replied at 11-10-2016 12:19 PM
aku gugel keluar ni..hensem gak la

Ha ha ha..geram betul abam zul....td kat bod akak zarina...
Dah dah la tu....kang kena darah tinggi pulakkk...       
Quote prettyuglybabe 11-10-2016 12:54 PM
haaaa... ni comel..
baru la bersemangat nak duduk spital
Quote talapia 11-10-2016 01:36 PM
doktor2 baru aku rasa ramai yg hensem la... masa aku dok spital aritu... tengok doktor2 pelatih ramai smart2 n hensem. tapi doktor pompuan takde la yg cun2.. x sempat nak bergaya kot.

macam doktor ni.. takdela hensem sangat2.. tapi sebab tall.. fair n handsome.. okla kan.. pkai lak smart.. nampak ada charisma
Quote missinpiece 11-10-2016 02:26 PM
mmg byk yg ensem pon kt spital
Quote Mopiko 11-10-2016 02:26 PM

spital mana ni
Quote katokcun 11-10-2016 02:30 PM
sepanjang aku kt spital sg buluh..doktor pempuan and lelaki..mmg cun2 belaka...
Quote beautifulliar 11-10-2016 04:46 PM
prettyuglybabe replied at 11-10-2016 12:54 PM
haaaa... ni comel..
baru la bersemangat nak duduk spital

Yg ambik gmbr curi doktor ni agaknye bbnu ke acik kepam..pesakit or sedara pesakit yg dtg melawat..
Quote prettyuglybabe 11-10-2016 04:57 PM
beautifulliar replied at 11-10-2016 04:46 PM
Yg ambik gmbr curi doktor ni agaknye bbnu ke acik kepam..pesakit or sedara pesakit yg dtg melawat. ...

rasanya ni acik yang ada taste
Quote insulin 11-10-2016 05:30 PM
prettyuglybabe replied at 11-10-2016 04:57 PM
rasanya ni acik yang ada taste

Tetiba teringatkan kaka @Bedah.Cun  
Quote mujer_in_espejo 11-10-2016 07:34 PM
peh.. tu je? ramai je doc2 hensem yg penah aku jumpa kat spital.. biasaaaaaaa ja pon..

NEXT!!

Lihat semua komen(73)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 06:08 AM GMT+8 , Processed in 0.069930 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top