CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Ibu Sanggup Langsaikan Hutang Teman Lelaki Kylie Jenner

11-10-2016 12:58 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 9392| Komen: 47

Description: Baik sungguh ibu kepada personaliti terkenal Kylie Jenner ini kerana sanggup melangsaikan hutang teman lelaki anaknya, Tyga...
Kredit Foto: USMagazine

Baik sungguh ibu kepada personaliti terkenal Kylie Jenner ini kerana sanggup melangsaikan hutang teman lelaki anaknya, Tyga. 

Kris Jenner dilaporkan sanggup menanggung beban hutang teman lelaki anaknya kerana mahu mengelakkan sebarang masalah perhubungan yang berkaitan dengan wang antara mereka.
Kredit Foto: Lifeandstylemag
Menurut sumber, "Jika Kris membayar hutang Tyga, lelaki itu tidak perlu ke mahkamah dan paling penting hubungan mereka tidak akan berantakan hanya kerana soal wang.


"Kris juga sanggup menanggung beban itu kerana tidak mahu anaknya terlibat dalam masalah kerana sedar Kylie boleh dipanggil ke mahkamah untuk memberi keterangan tentang status kewangannya. Ia boleh memburukkan lagi keadaan." 

Ibu Sanggup Langsaikan Hutang Teman Lelaki Kylie Jenner
Laporan dari Aceshowbiz menyatakan, Tyga yang merupakan seorang penyanyi rap selalu menjadi perhatian kerana masalah kewangan malah. Dia juga berdepan dengan saman oleh bank dan beberapa syarikat kerana gagal membayar hutang dalam tempoh masa yang diberikan. -CARI
18

Bagus
18

Marah
22

Terkejut
23

Sedih
27

Lawak
26

Bosan

Friends Rank (134 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote royaldanish 11-10-2016 01:53 PM
si ROB tu pun semua mak tanggung...
Quote munchkin 11-10-2016 02:04 PM
Nampak aja depa macam tu. Tapi hati baik. Hari tu ada pakcik homeless pun depa bawak balik bawak grooming beli baju elok elok. Father mereka selalu bawa mereka ke tempat orang susah dulu2. Mmglah publisiti banyak tak elok. Tapi sekurang kurangnya mereka give back to the society. Tak banyak pun sikit.
Quote DeeHanania 11-10-2016 02:14 PM
munchkin replied at 11-10-2016 02:04 PM
Nampak aja depa macam tu. Tapi hati baik. Hari tu ada pakcik homeless pun depa bawak balik bawak gro ...

Kannn...gan lagi 1,makbpak diaorg memang sayang ssngat pd anak2...
Quote meiya_loya 11-10-2016 02:29 PM
Nampak aja depa macam tu. Tapi hati baik. Hari tu ada pakcik homeless pun depa bawak balik bawak grooming beli baju elok elok. Father mereka selalu bawa mereka ke tempat orang susah dulu2. Mmglah publisiti banyak tak elok. Tapi sekurang kurangnya mereka give back to the society. Tak banyak pun sikit.


Really? Just for the sake of their reality show.
Quote Minami2013 11-10-2016 02:53 PM
DeeHanania replied at 11-10-2016 02:14 PM
Kannn...gan lagi 1,makbpak diaorg memang sayang ssngat pd anak2...

Bapak derang ni jadi pompuan lagi ke dah normal kelakian nye?
Quote Minami2013 11-10-2016 02:59 PM
meiya_loya replied at 11-10-2016 02:29 PM
Really? Just for the sake of their reality show.

Aah... kalau termasuk dlm reality show tu tak ikhlas sgt kot...

Ade episod dulu2 tu yg Kim posed nakie dalam mag... konon nyesal2 la... tapi 5 minit b4 end of the show tetiba proud pulak sbb berani gambar nakie nakie tu... nmpak sgt fake je yg awal2 tu...
Quote mirandanicky1 11-10-2016 03:26 PM
Ini bukan baik tp stupid
Quote beatgirlX 11-10-2016 05:22 PM

Agreed 1000%
Quote -electrifying- 11-10-2016 06:12 PM
bodohnya, klau ptus? xke sia2
Quote AmandaRollins 11-10-2016 08:19 PM
Hari tu bkn main lg dak tyga ni bg hadiah keta kt kylie..end up bnyk utang..
Quote dani-rox 11-10-2016 10:21 PM
plot twist; sebenarnya tyga dan chyna merancang utk mengikis famili nih habis2an
Quote foxxmix 12-10-2016 12:00 AM
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Quote bajusejuk 12-10-2016 07:58 AM
dani-rox replied at 11-10-2016 10:21 PM
plot twist; sebenarnya tyga dan chyna merancang utk mengikis famili nih habis2an

hahaha ak suke plot twist ni.. bl tau chyna ad anak dgn tyga terus rs mcm sesuatu sgtt
Quote callance 12-10-2016 09:33 AM
lain sungguh muka Kylie ni skrg..
Quote miu84 12-10-2016 10:47 AM
bajusejuk replied at 12-10-2016 07:58 AM
hahaha ak suke plot twist ni.. bl tau chyna ad anak dgn tyga terus rs mcm sesuatu sgtt

Putar belit sangat susur galur family dia nanti bila chyna beranak anak adik kim tu (lupa nama). Pastu (kalau) kylie dapat anak dgn tyga plak. Haru nk eksplen kat anak anak.   anyway, berubah yg hamat muka si kylie ni. Mulut buh filler kemain. Fans plak gigih pakai kylie lip kit dengan harapan bibir jd mungil sebegitu jua
Quote BebeQ 12-10-2016 12:23 PM
miu84 replied at 12-10-2016 10:47 AM
Putar belit sangat susur galur family dia nanti bila chyna beranak anak adik kim tu (lupa nama). P ...

i pulak tak paham dengan putar belit ayat u ni.
Quote gerbera.memopad 12-10-2016 01:47 PM
dani-rox replied at 11-10-2016 10:21 PM
plot twist; sebenarnya tyga dan chyna merancang utk mengikis famili nih habis2an

Best plot twist evarrr. Cukup sifat for another reality show
Quote bajusejuk 12-10-2016 02:53 PM
miu84 replied at 12-10-2016 10:47 AM
Putar belit sangat susur galur family dia nanti bila chyna beranak anak adik kim tu (lupa nama). P ...

aah mmg pening n putir belit la kalo kylie ad anak dgn tyga tu nnt. bkn mcm keluarga 69 dah ni.. tp serius la si rob tu lainn bebeno banding ms dulu2 mude remaje  
Quote dani-rox 12-10-2016 06:16 PM
bajusejuk replied at 12-10-2016 07:58 AM
hahaha ak suke plot twist ni.. bl tau chyna ad anak dgn tyga terus rs mcm sesuatu sgtt

Kan? tyga dan blac chyna nih bertahun la jugak jd family friends dgn Kardashian. chyna tu pon pernah berBFFkan kim lg. kelakar pon ada... family kaya raya, glamour, kuat bersosial jumpa ramai org, ujung2 berjodohan sesama sendiri hahaha
cc @gerbera.memopad


Lihat semua komen(47)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 05:13 AM GMT+8 , Processed in 0.101391 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top