CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Lelaki 'Runner' Dapat Mesej Lucah Ajak Hubungan Songsang

11-10-2016 12:52 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 23433| Komen: 51|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Terkejut besar dibuatnya bila jejaka 'runner' ini menerima undangan untuk melakukan sumbang mahram daripada individu tidak dikenali melalui aplikasi WhatsApp.
Terkejut besar dibuatnya bila jejaka 'runner' ini menerima undangan untuk melakukan sumbang mahram daripada individu tidak dikenali melalui aplikasi WhatsApp.

Kejadian berlaku kira-kira jam 4 pagi apabila Encik Fard menerima mesej berunsur lucah dan songsang daripada individu terbabit.


"Kacau aku tidur pagi-pagi ni semata-mata nak ajak aku buat benda terkutuk ni? Aku tak hensem pun nafsu aku masih normal tahu tak? " kata Fard dalam aplikasi itu.



Melalui screenshot yang dikongsi mangsa, lelaki yang dipercayai dikenali sebagai budak Wicet (WeChat) itu mendakwa dirinya kesunyian dan meminta Fard menemaninya sementara orang atasannya sedang bertugas di luar kawasan. 

Di samping itu, Fard juga diminta untuk 'memuaskannya' dengan tawaran bayaran sebanyak RM300. 

Fard yang terkejut dengan permintaan itu 'naik angin' dan menegur sikap tidak senonoh lelaki itu, namun dia pula yang dilempar penghinaan dan dicerca.

Kejadian yang sudah menjadi viral di laman sosial ini dipandang serius walaupun pada masa yang sama ia kelihatan agak melucukan. Tidak kurang juga netizen yang berkongsi pengalaman mereka yang hampir lebih kurang sama di laman Facebook.

"Aku ada kawan hensem kerja di majistret, belajar tinggi, tapi boleh pula dia cakap 'bum bum' aku menyelerakan. Aku terus tak jawab mesej dia. Aku jantan asli lah, mahu beristerikan perempuan," komen seorang netizen yang berkongsi situasi sama. 


Diharap Fard tidak trauma dengan kejadian yang berlaku dan dapat meneruskan kehidupan dan pekerjaan beliau dengan baik seperti biasa. - CARI

5

Bagus
8

Marah
3

Terkejut
4

Sedih
4

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (29 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote babyleo68 11-10-2016 01:01 PM
Ambik ko nasib baik tak kena santau jadi Pontianak kunyit  English pun hauk
Quote Rainrein 11-10-2016 01:18 PM
Hahaha. Kelakar budak fard nih. Padan muka kena hentam balik. Kalu dah x tahan sangat gunala batang penyapu kat rumah tu.
Quote irlene_hana 11-10-2016 01:25 PM
berdekah-dekah aku gelak.. lawak tol... padan muke kena balik
Quote Inezkhalidi 11-10-2016 01:31 PM
Padan muka... ambik ko kena bebel. Nasib tak kena santau sekali...
Quote kambinggila 11-10-2016 01:57 PM
santau jadi pontianak yang tak menahan tu
Quote intriQue 11-10-2016 02:03 PM
Edited by intriQue at 11-10-2016 02:16 PM

Hahaha...."english mcm apa je, kau budak wicet ke apa ni?"

Win sgt sarcasm si fard ni
Quote teha86 11-10-2016 02:03 PM
berdekah aku gelak...hhahahhaha
Quote olafhul 11-10-2016 02:18 PM
kahkahkah. santau jadi pontianak mmg win
Quote DeeHanania 11-10-2016 02:18 PM
Hahahaha...hawau tol dak fard nie,matilaaanakk kena santau jdik kak cantik....hahaha
Quote seri_mawr 11-10-2016 02:18 PM
lawak la fard tu..berair mata aku gelak...dari yang "kau ingat aku runner kunyit ke apa syaitonnn" aku dah gelak gila2...




Quote missinpiece 11-10-2016 02:24 PM
Adoyai
Quote chinta89 11-10-2016 02:43 PM
aahahaha... da la english ke lautttt
Quote chazey 11-10-2016 02:51 PM
Fard ni porumerCari ke?
Quote miemiecha 11-10-2016 02:58 PM
ngekek aku gelakk.. fard mmg win!!
Quote zennaya 11-10-2016 03:00 PM


Ayam goreng kunyit?
Quote matchstick 11-10-2016 03:01 PM
My top outstation.tt translate jd org atasan di luar kwsn. Lahanat tu maksudkn my top tu partner kunyit dia kan?
Quote mieymiey 11-10-2016 03:15 PM
matchstick replied at 11-10-2016 03:01 PM
My top outstation.tt translate jd org atasan di luar kwsn. Lahanat tu maksudkn my top tu partne ...

Partner tu top. Dak wicet ni bottom
Quote intan_smsb 11-10-2016 03:39 PM
makan fotostat kamus, 1 hari 1 muka surat
Quote kekkeladi 11-10-2016 03:54 PM
Hambekk nko kena bebel 10 bakul. Mau x benanah tlinga ni

Lihat semua komen(51)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 03:11 PM GMT+8 , Processed in 0.184594 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top