CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Ngeri, Lindsay Lohan Putus Jari

10-10-2016 01:19 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 10927| Komen: 58

Description: Kasihan pula kepada Bintang filem Mean Girls, Lindsay Lohan apabila misi kemanusiaan di Turkey menjadi tragedi yang menyebabkan jari manisnya terputus.Bak kata pepatah malang memang tidak berbau.Menur ...
Kasihan pula kepada bintang filem Mean Girls, Lindsay Lohan apabila misi kemanusiaan di Turkey menjadi tragedi yang menyebabkan jari manisnya terputus. Bak kata pepatah malang memang tidak berbau. 


Menurut Daily Mail, Lindsay telah menjalani pembedahan bagi menyambung semula jari yang terputus itu.


Sumber foto: TMZ

"Hampir separuh jari manis saya hilang. Syukurlah potongan jari itu dapat ditemui dan disambung semula. Ia sangat menyakitkan,"

Dalam kejadian, Lindsay yang sedang berehat di atas sebuah kapal di perairan Turkey dikatakan sedang membantu menaikkan tali kapal itu apabila tali itu membelit jarinya menyebabkan ia terputus.

Menurut sumber, Lindsay berada di Turkey bagi melaksanakan sebuah misi kemanusiaan dalam membantu pelarian dari Syria.

Selain itu, dia juga mengunjungi keluarga Hussein yang merupakan salah sebuah keluarga pelarian dari Syria di sebuah hospital di Instabul.

Daily Mail turut melaporkan bahawa kecederaan Lindsay itu sedikit pun tidak menggangu misi bantuannya sepanjang berada di Turkey apabila dia segera menyambung misi kemanusiaan. 

Sumber foto: IG Lindsay Lohan

Turut menarik perhatian peminat, Lindsay dilihat memuatnaik gambarnya di laman Instagram sambil memakai hijab. - CARI
12

Bagus
13

Marah
12

Terkejut
9

Sedih
11

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (64 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote batman_2007 10-10-2016 01:50 PM


Bertabah laaa
Quote meklalala 10-10-2016 01:54 PM
wow hebatnya..teruskan aktiviti kemanusiaan ya..
Quote shernazz 10-10-2016 01:59 PM
pasni lindsay boleb keluarkan produk hijab terbaru dengan brand lindy
Quote cikkittydiva 10-10-2016 02:05 PM
dugaan orang nak buat baik...
Quote Mary_jane 10-10-2016 02:15 PM
Comeynya dia berhijab.
Quote @pplegreen 10-10-2016 02:16 PM
kesiannyer seb bek jumpa cebisan jari dia tu, wah berhijab penuh lak dia yea kat sana ...
Quote ainacute 10-10-2016 02:17 PM
comel jek dia bertudung.. muka pun x nampak serabut
Quote zulka 10-10-2016 02:23 PM
dia ni masuk islam ke?
Quote cak! 10-10-2016 02:32 PM
kenape korang cakap xjujur..aku tgk muka dia knp tua sgt
Quote Peaches113 10-10-2016 02:32 PM
Comeynya pakai tudung
Quote bajusejuk 10-10-2016 02:46 PM
wow bertutup penuh
Quote DeeHanania 10-10-2016 03:07 PM
Waahh!!nmpk cantik Lindsay bertudung..
Quote -electrifying- 10-10-2016 03:39 PM
wah yg bkn islam pon tahu nk mnutup bdn dgn cara islam
Quote crazypink 10-10-2016 03:42 PM
Cantiknyer
Quote fox. 10-10-2016 04:00 PM
kesiannya. niat dah baik.
Quote hayati_hassan 10-10-2016 04:11 PM
kesiannyer
dia cari pasal pegi pegang tali kapal tu watper ?
tali kapal memang bahaya
Quote haryatie 10-10-2016 04:11 PM
kesiann..nasib baik boleh sambung semula
cntik dia bertudung
Quote haruslah 10-10-2016 04:31 PM
baru la urban pi bantu syria

ni gi masuk israel...watpe

saje carik pasal

yg benar,
urban
Quote qronaldo7 10-10-2016 04:35 PM
pic hijab lg mendapat sambutan

Lihat semua komen(58)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 05:07 AM GMT+8 , Processed in 0.082149 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top