CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Enaknya Shell Out Asam Pedas, Pasti Mencengkam Kalbu!

30-9-2016 11:35 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 11514| Komen: 16

Description: Gemar mencari makan, jalan-jalan cari menu yang menarik dan juga lain dari yang lain?

Gemar mencari makan, jalan-jalan cari menu yang menarik dan juga lain dari yang lain? 

Apa kata anda cuba shell out asam pedas yang bercitarasa Melayu. Kombinasi makanan laut dengan kuah asam pedas memang diketahui sangat 'ngam'.


Berlokasi di IZI Stesen, sebuah gerai yang terletak di gerai MBSA Sg Buloh, harganya juga begitu berpatutan. 

Dengan hanya RM35, anda boleh menikmati shell out ini untuk dua orang. Bukan itu sahaja, nasi, air dan juga roti diberi percuma tau!

Tak mahu asam pedas? Tak mengapa, masih ada menu lain seperti black pepper dan juga butter milk. Ajaklah kawan dan juga ahli keluarga ke sini. - CARI 













Like fb: IZI Stesen
Follow Ig: izistesen
Delivery disediakan: 0163357805
Lokasi: Gerai MBSA Sg buloh. Depan SMK Bdr Baru Sg buloh. 
16

Bagus
4

Marah
6

Terkejut
27

Sedih
21

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (94 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote missinpiece 30-9-2016 11:59 AM
Sodapnye. Boleh try nnt
Quote hatikudus 30-9-2016 12:13 PM
Nampak mengancam!
Quote sabar_sabariah 30-9-2016 01:00 PM
uih!!! depan sekolah aku nih
apsal la aku lgssg tak tau...
dah dekat sangat ni....
rugi tak try
Quote puteri_lz 30-9-2016 02:32 PM
Thank you for the info
Quote imransulaiman 30-9-2016 02:49 PM
Nasi dan air boleh refill sampai pengsan ke?
Quote xyhxxy 30-9-2016 04:39 PM
sedapnyaaa tq info. nanti bole try
Quote DeeHanania 30-9-2016 07:22 PM
Asam Pedas tuu!!Sedap yer...
Quote mirandanicky1 1-10-2016 02:51 PM
Sedappppppppppp
Quote sepertiitu 4-10-2016 03:16 PM
nampak sedappppppppppp
Quote myraiman 5-10-2016 09:43 AM
Edited by myraiman at 5-10-2016 09:45 AM

Tak sangka sampai masuk forum cari.

Jom serbuuu SHELLOUT ASAM PEDAS yang pertama di MALAYSIA..
Quote zafira 11-10-2016 10:00 AM
sape2 yang dah cuba bagilah review sodap ke idok... jangan indah khabar dari rupa pula ya...
Quote myraiman 15-10-2016 10:46 AM
Sesiapa nak tengok review boleh ke page fb IZI Stesen or insta izistesen.

Semua review dan share dari pelbagai page ect Viral oh viral,  Malaysia Food Chanel, Makan Best

Lihat semua komen(16)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 06:22 PM GMT+8 , Processed in 0.086925 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top