CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Kalau Pembangkang Menang, Muhyiddin Akan Dilantik Sebagai PM- Mahathir

27-9-2016 06:04 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 4038| Komen: 22

Description: Bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad menamakan Presiden Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) Tan Sri Muhyiddin Yassin sebagai calon Perdana Menteri sekiranya pembangkang menang pada Pilihan ...

Bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad menamakan Presiden Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) Tan Sri Muhyiddin Yassin sebagai calon Perdana Menteri sekiranya pembangkang menang pada Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU14) depan.


"Buat masa ini kita tidak boleh kata apa-apa, tetapi jika pembangkang menang, kemungkinan besar Muhyiddin akan jadi Perdana Menteri." 

Jelas Pengasas PPBM dan Deklarasi Rakyat itu, walaubagaimanapun segala keputusan 

"Namun segalanya masih perlu bergantung kepada ahli parti samada ingin menamakan Muhyiddin sebagai Presiden parti disamping persetujuan dari rakan pakatan pembangkang lain."

Bagaimana pun, Mahathir turut memaklumkan, kalau memilih atau menamakan siapa Perdana Menteri sekarang, ada pihak yang akan kecewa dan ianya akan memecah-belah parti.- CARI

26

Bagus
24

Marah
21

Terkejut
18

Sedih
9

Lawak
25

Bosan

Friends Rank (123 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shalola 27-9-2016 06:38 PM
Jahanam jugak..he failed as the minister of edu...
Quote shalola 27-9-2016 06:38 PM
Jahanam jugak..he failed as the minister of edu...
Quote ballyderina 27-9-2016 07:06 PM
Meh....ingat biaDAP nk dok saja ke....deme dh selamat singkirkan anwar xkan nk lepas pada muhyidin...minta maaf ye...klu ye deme menang biaDAP punya kerusi lebih tggi....pikir2kan
Quote Klmma 27-9-2016 07:46 PM
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Quote nolya 27-9-2016 07:55 PM
Jika Allah berkehendak, maka tak ada yg mustahil. Apa pun, kerana berita spt itu boleh mengundang keresahan serta fitnah kpd banyak pihak, maka seeloknya di InsyaAllahkan ajelah.
Quote rina0602 27-9-2016 08:02 PM
Tak kuasa la aku.
Aku nak undi dap nant :zz
Quote vandergooh 27-9-2016 08:25 PM
Akak dan family undi pembangkang first time kali ni.. asal bukan umno bn dan pas...
Quote creep_bite 27-9-2016 08:32 PM
Ok....laaa tu.
Quote ninnakarinna 27-9-2016 08:53 PM
Pulak dah..
Quote kukukatablog 27-9-2016 09:31 PM
sbb muhyiddin edu malaysia jd huru hara skarang,
dengan pt3 yang mcm sekadar lepas batuk di tangga,
pbs yang entah kemana...
Quote hanisbunny 27-9-2016 09:33 PM
shalola replied at 27-9-2016 06:38 PM
Jahanam jugak..he failed as the minister of edu...

kheennn..I was like...wtf..??xde org lain lg ke??....and the rotation still goes on and on and on......on.....on....smpila weolsss mampuss!..cume tkr cop parti jaaa
Quote bangcak 27-9-2016 09:54 PM
ballyderina replied at 27-9-2016 07:06 PM
Meh....ingat biaDAP nk dok saja ke....deme dh selamat singkirkan anwar xkan nk lepas pada muhyidin.. ...

opkos biaDAP punya kerusi lebih tinggi.

ketika bijan jadi pm, cuba u tgk jho lo dok mana? atas bijan kan?
so
kalu wak yidin jd pm nati, opkos biaDAP punya tempat lebih tinggi
mcm jho lo.
Quote dani-rox 27-9-2016 09:58 PM



Quote Sayaaa 27-9-2016 10:06 PM
saya sangat2 respect dgn tun but still. tk perlu kot buat announcement awal2 ni. tdi dap buat statement kmi nk anwar as pm. belum lgi apa2 opposition dh tk sependapat. mcm mna nk lawan bn?
Quote nour2001 28-9-2016 04:00 AM
Ceh det ni sapa? Ketua oembangkang ke? Dah tanya parti pembangkang yg lain kah? Ni syok sendiri je lebih..sorry lah no mooyidin ok ceh det....
Quote AbukRokok 28-9-2016 08:59 AM
din sembab ...lenmbab
Quote semerbak 28-9-2016 09:02 AM
Mainan media aje tu...tanya soalan panas.
Quote rashiman 28-9-2016 11:09 AM
semerbak replied at 28-9-2016 09:02 AM
Mainan media aje tu...tanya soalan panas.

soalan yang rakyat nak tahu jugak...
Apa plan jika pihak pembangkang berjaya membentuk kerajaan.
Quote Simunggu 28-9-2016 02:22 PM
janji pelasu...hidup ketuanan kencing...

Lihat semua komen(22)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 09:36 PM GMT+8 , Processed in 0.082474 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top