CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Tun M Dimasukkan Ke IJN Akibat Masalah Jangkitan

10-8-2016 09:07 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 4086| Komen: 23

Description: Kelmarin, Tun Dr Mahathir Mohamad dimasukkan ke Institut Jantung Negara (IJN) untuk menerima rawatan akibat masalah jangkitan.
Oleh : TS LOO


sumber foto: http://www.bloomberg.com/



Kelmarin, Tun Dr Mahathir Mohamad dimasukkan ke Institut Jantung Negara (IJN) untuk menerima rawatan akibat masalah jangkitan.

Menurut satu kenyataan daripada IJN, bekas perdana menteri itu kini dimasukkan ke wad umum dan akan diletakkan di bawah pemerhatian untuk beberapa hari lagi.

"Atas nasihat pakar perubatan, lawatan hanya dihadkan untuk ahli keluarga terdekat sahaja," demikian menurut kenyataan itu.- CARI 



sumber info: Bernama
22

Bagus
19

Marah
19

Terkejut
18

Sedih
22

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (121 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote namirulmukminin 10-8-2016 09:21 AM
Semoga cepat sembuh... Amiinnn...

Drama ciptaan Tun belum klimaks lagi ni.. Pop Corn aku banyak lagi ni.. Parti Bersatu baru tubuh.. Jaga kesihatan baik2 ye Tun...
Quote shi_jewel 10-8-2016 09:29 AM
get well soon Tun.... Parti Bersatu
Quote missspaQ 10-8-2016 09:30 AM
semoga cepat sembuh tun M
Quote cap_ayam 10-8-2016 09:30 AM
Semoga cepat sembuh Tun..
Quote binatang 10-8-2016 09:38 AM
Lantak lah
Quote manehnya 10-8-2016 09:55 AM
siannya kt tun, msti dia kerja kuat sgt dgn usia dia tu.. gws
Quote uniq61 10-8-2016 10:08 AM
semoga dipermudahkan....berehat je lah..
Quote mamapea 10-8-2016 10:12 AM
semoga Tun M cepat sembuh....Aamiinn
Quote wak_karman 10-8-2016 10:13 AM
ramai yg mendoakan kesihatan utk TUN...
bertuahnya..TUN

Quote brown_pupil 10-8-2016 10:15 AM
Get well soon Tun.. like others say, drama panjang lagi ni...
Quote chauky314 10-8-2016 10:30 AM
Get well soon Tun M
Quote JpA0606 10-8-2016 10:37 AM
Get well soon TUN...
Quote NAT_11 10-8-2016 10:59 AM
Semuga dipermudahkan Allah, Tun.
Malaysia masih memerlukan Tun. Sungguh sedih bila dengar
Tun dimasukkan ke IJN.
Semuga cepat sembuh..............
Quote lurve82 10-8-2016 11:00 AM
semoga cepat sembuh Tun...
Quote aTiKah_aYuNi 10-8-2016 11:05 AM

Semoga cepat sembuh... Amiinnn.
Quote prettyuglybabe 10-8-2016 11:05 AM
semoga tun cepat sembuh..
Quote zuliana29 10-8-2016 11:20 AM
moga cpt sembuh Tun... yg pasti, semangat dia mmg kental..
Quote meklalala 10-8-2016 11:51 AM
get well soon Tun..
Quote fatehana 10-8-2016 11:51 AM
moga cepat sembuh yea Tun

Lihat semua komen(23)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 01:40 PM GMT+8 , Processed in 0.092295 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top