CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Rosmah Pernah Membayangkan Juruterbang Penyebab MH370 Terhempas- Danica Weeks

1-8-2016 11:10 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 9045| Komen: 29

Description: Salah seorang ahli keluarga mangsa penumpang pesawat MH370, Danica Weeks memaklumkan, sebulan selepas kejadian pesawat MH370 terhempas, dia pernah menemu bual bersama isteri Perdana Menteri, Datin Pad ...
Oleh : TS LOO



Salah seorang ahli keluarga mangsa penumpang pesawat MH370, Danica Weeks memaklumkan, sebulan selepas kejadian pesawat MH370 terhempas, dia pernah menemu bual bersama isteri Perdana Menteri, Datin Paduka Seri Rosmah Mansor. 

Menurut Danica Weeks, ketika itu Rosmah membayangkan kepadanya bahawa juruterbang pesawat tersebut merupakan individu yang menyebabkan pesawat itu terhempas.

Ahad lalu, menurut wanita yang berasal dari Australia itu ketika ditemu bual dalam program 60 Minutes di saluran sembilan, "Ketika itu saya meminta beliau (Rosmah) menggunakan segala kuasa yang beliau ada untuk mencari suami saya dan bawanya balik ke rumah." 

"Jawapan yang saya perolehi adalah beliau beritahu saya, tidak sangka ada manusia yang begitu menakutkan, sanggup melakukan perkara seperti itu ke atas 238 mangsa yang tidak berdosa." 


"Oleh itu, saya berpendapat, kenyataan Rosmah itu agak ketara membayangkan kepada saya, juruterbang terbabit yang bawa lari pesawat berkenaan. "

Danica Weeks bersama suaminya, Paul Weeks, yang merupakan salah seorang mangsa dalam kejadian MH370 memiliki dua orang anak.- CARI




17

Bagus
9

Marah
8

Terkejut
11

Sedih
11

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (66 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Stingers 1-8-2016 11:21 AM
Kaka pinky punya bomoh siam siapa boleh celen?

Keh3X
Quote Innrukia 1-8-2016 11:26 AM
Rosmah mmg hebat...
Quote boyagombak 1-8-2016 12:05 PM
wow wow wow
sungguh pawer itu tok mohnita
Quote cm_matjawasp 1-8-2016 12:11 PM
Rosmah lagi hebat dari mahaguru bomoh satu malaysia.. ada ilmu kasyaf tu.
Quote kaseh80 1-8-2016 12:21 PM
Akak pink boleh tilik ke
Quote SaraAnn 1-8-2016 01:13 PM
I pun rasa pilot y bawa lari mh370 tu.
Quote OmJualGas 1-8-2016 01:20 PM
Ahli nujum negara
Quote minahsenget 1-8-2016 01:40 PM
guna kelapa 2 bijik
Quote jomZ 1-8-2016 01:40 PM
kah kah kah
apa punya respon!! x sangka konon.. phuiiiiiiiiiiiii~~~
Quote Missfadh 1-8-2016 01:56 PM
Hebat nya ahkak pink.
Quote MissMamamia75 1-8-2016 02:11 PM
akak juga memBAYANGkan bahawa..Kak Ros la punca matawang kita jatuh merundum...
boleh tak gitu?
Quote tompie 1-8-2016 02:41 PM
Respek mama ros...
Quote Super-M 1-8-2016 03:10 PM
Kak pinky tolong tilik samada @sipendiam perlu merangkak,mengesot atau berguling datang cari ko.
Quote sipendiam 1-8-2016 03:12 PM
Super-M replied at 1-8-2016 03:10 PM
Kak pinky tolong tilik samada @sipendiam perlu merangkak,mengesot atau berguling datang cari ko.:lol ...

mohon tilik sekali warna smart wheel yang bakal digunakan
Quote Super-M 1-8-2016 03:19 PM
sipendiam replied at 1-8-2016 03:12 PM
mohon tilik sekali warna smart wheel yang bakal digunakan

Apa kau espek?? Nak mengadap kak pink kot... Harusnya pink liplap2, bertakhta batu swarovski, pad lutut dr kokedai hermes tu.. Harusnya baju ko pun ala m. Daud kilau.    
Quote sipendiam 1-8-2016 03:22 PM
Super-M replied at 1-8-2016 03:19 PM
Apa kau espek?? Nak mengadap kak pink kot... Harusnya pink liplap2, bertakhta batu swarovski, pad  ...

hahahahahaaa

matilah kak bik nanti peluk aku macam chong wei kena

dek kerana terbuntang mata beliau melihat segala batu permata.. kihkih.. dekat padang matsirat pun kak bik masih mengidamkan permata
Quote jetrofa 1-8-2016 04:00 PM

ahli seher ker apa kak mah ni...
Quote system_failure 1-8-2016 04:05 PM
Edited by system_failure at 1-8-2016 04:06 PM

what do you espect from rosmah IQ ?
she just like the autisme kids at pusat permata...

dulu kan dia pernah komen punca tsunami kat jepun adalah kerana kegagalan perancangan perparitan mereka...

padahal itu kan bencana alam.. jilake punye badak pink    kesian isteri dia dpt punaisihat hebat mentadbir negara...
Quote -electrifying- 1-8-2016 05:09 PM
cayalah ms ros!

Lihat semua komen(29)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 11:20 AM GMT+8 , Processed in 0.085254 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top