CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tawaran Pementasan Akan Saya Tolak - Uqasha Senrose

9-7-2016 03:15 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 11139| Komen: 42

Description: Pelakon Uqasha Senrose tidak akan menerima sebarang tawaran melakonkan peranan utama di pentas teater selepas pementasannya dalam Ombak Rindu Tiada Penghujung mendapat kritikan hebat sebelum ini.
Oleh : TS LOO


sumber foto: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net



"Saya masih belum sampai tahap layak memegang watak utama dan selepas ini jika ada tawaran saya akan tolak kerana masih belum bersedia."

"Biarlah Ombak Rindu Tiada Penghujung menjadi pengajaran buat saya." 


Demikian yang dikatakan oleh pelakon Uqasha Senrose bahawa keputusannya itu bukan kerana dia berkecil hati terhadap kritikan diberikan sebaliknya menyedari dia masih belum layak memegang peranan penting dalam sesebuah pementasan teater.

Bagaimana pun, jelas Uqasha itu bukan bermakna dia tidak mahu lagi berlakon di pentas teater. 

Jika ada tawaran selepas ini dia mahu memegang watak sampingan kerana ingin belajar dari bawah selok-belok pementasan teater, ini kerana bagi Uqasha pengalaman menerusi teater tersebut banyak mengajarnya tentang teknik lakonan yang betul dalam menjadikannya seorang aktres lebih baik.



"Teater ini sangat unik dan memerlukan fokus yang cukup tinggi kerana semuanya dilakukan secara langsung tanpa ada sebarang kesilapan."- - CARI




sumber : mstar 



24

Bagus
21

Marah
13

Terkejut
13

Sedih
7

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (96 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ultra78 9-7-2016 05:12 PM
Tak tau nk cakap apa
Quote ruffeza87 9-7-2016 05:15 PM
Baru sedar ko hauk like forever ke dik
Quote missinpiece 9-7-2016 05:27 PM
Bagusla bertatih-tatih dulu
Quote qiqi 9-7-2016 07:46 PM
Uqasha ni artis yg muka mcm ikan flowerhorn tu ke?
Quote qiqi 9-7-2016 07:46 PM
Uqasha ni artis yg muka mcm ikan flowerhorn tu ke?
Quote tomet05 9-7-2016 11:11 PM
belajar lebih lagi ye ..
nNTI MASUK SEMULA
Quote idril 9-7-2016 11:55 PM
Hauk jahanam sgt ke dia blakon?
Quote cikperiukkera 10-7-2016 12:07 AM
Xtau kenapa sheols top2 meletop sgt thn ni pdahal lakonan biasa2 je... Mungkin sbb makin cantik kot,adik dia si nelly plk tenggelam thn ni.
Quote Nenasketum 10-7-2016 12:35 PM
Antara ko dan furniture & fixtures atas pentas tu, furniture & fixtures lagi berkualitu dari ko. Baik ko buang tudung sarung bikini jer. Hyppo terlampau dia ni
Quote rayray28 10-7-2016 12:36 PM
cikperiukkera replied at 10-7-2016 12:07 AM
Xtau kenapa sheols top2 meletop sgt thn ni pdahal lakonan biasa2 je... Mungkin sbb makin cantik kot, ...

Rasanya sbb dia pandai upkan diri dia dan make sure ada saja cerita dia kuar tiap waktu..so nama dia akan sentiasa jd sebutan..
Quote maxim 10-7-2016 12:54 PM
Blakon drama pn ko hauk inikan plak nk berlakon teater. Ko ghaser??
Quote cmf_premierleag 10-7-2016 12:59 PM
Aku x deny yg dia ni mmg cantik
Dlm drama apatah yg petang2 kt tv3 sblm pose tu..sume outfit baju2 dia sume lawa2 dan cantik bila dia pakai
Tp bila akak lihat instagram,acik2 gemuk pakai blouse2 yg sama pesen tu...nmpk buruk sgt
Quote simatakucing 10-7-2016 01:10 PM
qiqi replied at 9-7-2016 07:46 PM
Uqasha ni artis yg muka mcm ikan flowerhorn tu ke?

Mereka ckp mcm Tweety bird,bile diamati betul2,mmg nmpk persamaan
Quote sarah_ary2 10-7-2016 02:17 PM
But bila tgk sheols berlakon dalam sebenarnya die isteri saya dengan tiz zakiah and izzie islam nampak muka die biasa biasa aja. Tp taun lepas dan taun nie nampak wajah die dah semakin cantik. Maybe sebab makin cerah dan kulit makin glowing.
Quote Adeakukesah11 10-7-2016 02:25 PM
Takut kena kecam lg lettew
Quote misswa 10-7-2016 02:49 PM
huhu
blajo lagi ye l
Quote Rhyno 10-7-2016 03:16 PM
Bersara terus dari dunia lakonan lagi bagus la.
Quote edoraixora 10-7-2016 04:03 PM
Nasib baik sedor diri
Quote syadq 10-7-2016 04:12 PM
Baru sedar ke

Lihat semua komen(42)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 02:34 PM GMT+8 , Processed in 0.115900 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top