CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Kumpulan Qanda Terlibat Kemalangan, Kereta Rosak Teruk!

8-7-2016 04:39 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 11146| Komen: 53

Description: Kenderaan yang dinaiki anggota kumpulan Qanda terbabit dalam kemalangan di jalan raya susur keluar Kulai, Johor, pagi tadi.
Oleh : TS LOO



Kenderaan yang dinaiki anggota kumpulan Qanda terbabit dalam kemalangan di jalan raya susur keluar Kulai, Johor, pagi tadi. 

Walaupun kenderaan mereka rosak teruk, pemandu dan semua penumpang tidak mengalami sebarang kecederaan, namun masih trauma. 

Menurut salah seorang ahlinya, Alif, mereka baharu selesai menjalani penggambaran muzik video single berjudul Wanita Setia sebelum bergerak menuju ke Johor pada sebelah malam. 

"Kami sebenarnya sudah berhenti sebanyak lima kali kerana terlalu mengantuk. Diharapkan orang ramai mengambil ikhtibar daripada kesilapan kami ini."

Kumpulan baharu yang bernaung di bawah label Rusa Music itu dianggotai lima anak muda iaitu Azlan, Danial, Edaman, Dude dan Aliff.- CARI




sumber : 
19

Bagus
17

Marah
25

Terkejut
13

Sedih
16

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (107 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cmf_premierleag 8-7-2016 04:44 PM
Qanda who?
Quote putehkundor 8-7-2016 04:51 PM
Qanda?
Quote putehkundor 8-7-2016 04:51 PM
Qanda?
Quote salimrock 8-7-2016 05:05 PM
lagu apa yg hits?


mimpi syakila?

seloka berkasih?

senandung semalam?

rindu rinduan jd kenangan?

seloka di aidilfitri?

bayangan bergurau?

raya sedondon?


cintaku 100 persen?

apa2 pn berhati2 lah memandu ok
Quote prettyuglybabe 8-7-2016 05:07 PM
retis mana pulak ni..
qanda? dengan dressing macam tu
Quote Nenasketum 8-7-2016 05:20 PM
Pelik jugak dressing mengkome & tak pernah dengor pun band ni
Quote debab_78 8-7-2016 05:38 PM
Ya robbi... kumpulan apa neh.. tak pernah dgr pon.. tgk gaya mcm group kpop jah..
Quote krustykrab 8-7-2016 05:38 PM
Aku ingat arul kanda tadi
Quote manjalara_01 8-7-2016 05:55 PM
Nenasketum replied at 8-7-2016 05:20 PM
Pelik jugak dressing mengkome & tak pernah dengor pun band ni

ha ah..len mcm sgt dressing tu...
Quote caprut 8-7-2016 06:20 PM
Korg ni mmg tahap nerd nk mmpus or byk yg kertu? Da sah2 tu trend bdk laki skrg pnye fesyen. Tak pyah nk citer psal gayah bagai. Tkde kena mgena pon fesyen tu dgn fesyen gay
Quote virgo19 8-7-2016 06:41 PM
Kesiannya sorang pun tak kenal qanda ni
Quote katibism 8-7-2016 06:50 PM
Jet2 nk lwn Forteen...tp hazab
Quote Glass_shoes 8-7-2016 06:52 PM
Sape xknl,search la lagu cinta yang sempurna
Quote lilydandelion77 8-7-2016 06:53 PM
Selalu jugak tgk kat youtube belah suggestion video mesti ada lagu kumpulan qanda ni. Ala-ala forteen, kru gitu.

Seketul lagu tu je la pun

Mujur la tak cedera. Kalau mengantuk, jgn force to drive!!!!
Quote awaynepian 8-7-2016 07:13 PM
krustykrab replied at 8-7-2016 05:38 PM
Aku ingat arul kanda tadi

Komen plg win...hahaha..
U make my day
Quote kivio 8-7-2016 07:17 PM
Apahal sorang tu pakai suar boxing?
Tak sempat bersalin ke?
Quote sukacactus 8-7-2016 07:21 PM
Rasanya org lbh kenal lagu cinta yg sempurna tu dr penyanyi nya sdr
Quote abangbeca 8-7-2016 08:16 PM
Tak kenal pun retis sendu ni...
Quote NadineNajmie 8-7-2016 08:22 PM
Syukur selamat. Kalau dah byk kali berenti basuh muka, minum, ke apa tapi masih ngantok tu pls laaaa berenti tidur.

Tu je ubat kasi hilang ngantok. Pls jangan bahayakan nyawa org lain.

Lihat semua komen(53)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 07:53 AM GMT+8 , Processed in 0.096439 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top