CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Tuduhan Berzina Oleh Raja Petra Berbaur Politik Yang "Cukup Menjijikkan"- Muhyiddin

17-6-2016 11:12 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 7581| Komen: 41

Description: Sebelum ini, penulis blog kontroversi Raja Petra Kamaruddin menyiarkan beberapa artikel di Malaysiakini yang mengaitkan bekas Timbalan Perdana Menteri, Muhyiddin Yassin dengan skandal terlarang. Sem ...
Oleh : TS LOO



sumber foto: Malaysiakini


Sebelum ini, penulis blog kontroversi Raja Petra Kamaruddin  menyiarkan beberapa artikel di Malaysiakini yang mengaitkan bekas Timbalan Perdana Menteri, Muhyiddin Yassin dengan skandal terlarang iaitu berzina dengan isteri kepada seorang kawan.

Bagaimanapun, Muhyiddin tidak memberi sebarang reaksi sehinggalah hari ini.

Semalam, Muhyiddin menerusi akaun facebook peribadinya mengecam dakwaan yang dibuat penulis blog Raja Petra itu berniat jahat dan tidak berasas. 

Dalam status yang ditulisnya menganggap tuduhan berkenaan sengaja dilemparkan kepadanya semata-mata untuk merosakkan integriti dan berbaur politik yang "cukup menjijikkan".


"Segala tohmahan tersebut adalah fitnah jahat dan sangka buruk yang disebarkan semata-mata untuk merosakkan integriti saya serta berbaur politik yang cukup menjijikkan lebih-lebih lagi di bulan Ramadan yang mulia ini."


"Sempena bulan Ramadan yang juga bulan keampunan dan kerahmatan, seharusnya orang yang membuat fitnah ini beristighfar dan berdoa semoga dihapuskan segala dosa-dosanya."


"Tohmahan ini bertujuan untuk menjejaskan reputasi saya setelah saya tidak lagi berada di dalam kabinet dan terus lantang bersuara untuk mencari kebenaran."


"Dugaan Allah kepada saya amat besar di bulan Ramadan ini. Saya harus bertenang, bersabar dan berdoa mudah-mudahan Allah permudahkan segala urusan kita." - CARI Infonet




sumber berita : http://www.malaysiakini.com/
18

Bagus
19

Marah
24

Terkejut
24

Sedih
34

Lawak
32

Bosan

Friends Rank (151 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote alesandra 17-6-2016 11:15 AM
baru kau tau langit tinggi rendah.dulu sedap je bersengkongkol khenn..hadap jela
Quote abangbeca 17-6-2016 11:19 AM
Ada lagi ke org layan rpk ni... Bintang dah pudar kekdahnya... Zaman dulu ye la org ingat ada kredibiliti... Banyak kali sgt kantoi pusing sana pusing sini last2 org wat taktau jer dia nak cakap apa pun..
Quote chandrahusin 17-6-2016 11:20 AM
mcm tu lah jgk org lain rasa bila diaib kan
Quote sabbath_shalom 17-6-2016 11:26 AM
Tu la kalau dh x da power...xda org nak pandang
Quote lobai_romendan 17-6-2016 11:32 AM
Skandal dgn bini org?
Quote cmf_premierleag 17-6-2016 11:53 AM
chandrahusin replied at 17-6-2016 11:20 AM
mcm tu lah jgk org lain rasa bila diaib kan

Kheennn
Tu baru sikit je dh melatah
Nuar berahim tu lagi le kene macam2
Quote dizzek 17-6-2016 12:02 PM
jauhilah fitnah

sesungguhnya fitnah itu jauh lebih berbahaya dan kejam
berbanding membunuh
Quote lobai_romendan 17-6-2016 12:16 PM
Bukan sekadar zina, tapi sex orgy
Quote Samm_BM 17-6-2016 12:19 PM
Siapa suruh lawan kerajaan, sekarang hadap la segala pertuduhan.

Yang tukang buat cerita sesedap ja dapat duit.
Quote prettyuglybabe 17-6-2016 01:27 PM
sesak la padang masyar nanti..
ramai sangat kena merangkak ni
Quote Simunggu 17-6-2016 01:36 PM
Edited by Simunggu at 17-6-2016 01:37 PM

what goes around comes around...
jangan membuat fitnah..
Quote MissVixen 17-6-2016 01:49 PM
tm...muhyiddin... politik... karma is  bitch.
Quote abas8888 17-6-2016 02:40 PM
RPK tak tuduh berzina kan...dia tuduh ada affair je...nampaknya Muhyi yg fitnah RPK ni..
Quote chandrahusin 17-6-2016 02:52 PM
cmf_premierleag replied at 17-6-2016 11:53 AM
Kheennn
Tu baru sikit je dh melatah
Nuar berahim tu lagi le kene macam2

hadap je lah giliran masing2
masing bila kat atas mcm tak ingat hidup mcm roda
boleh naik turun bila2
Quote cmf_premierleag 17-6-2016 03:13 PM
prettyuglybabe replied at 17-6-2016 01:27 PM
sesak la padang masyar nanti..
ramai sangat kena merangkak ni

Akak ada jual knee guard made in china
Kalo nak beli, sila pm akak or visit my insta @merangkak_padang_masyar  
Quote -electrifying- 17-6-2016 03:23 PM
Bru sikit bro
Quote atira 17-6-2016 03:39 PM
baru ko tahu sis...
cashhhhh
Quote atira 17-6-2016 03:41 PM
abas8888 replied at 17-6-2016 02:40 PM
RPK tak tuduh berzina kan...dia tuduh ada affair je...nampaknya Muhyi yg fitnah RPK ni..

apa ko ingat affair tu main CAK AAAAA ke?
Quote lkick2113 17-6-2016 05:24 PM
lobai_romendan replied at 17-6-2016 12:16 PM
Bukan sekadar zina, tapi sex orgy

mentang mentang RPK ni ko ponya idola cong, anyway betoi ka cong muhyiddin ni ada affair???

Lihat semua komen(41)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 07:14 PM GMT+8 , Processed in 0.085914 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top