CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Budak Diheret Buaya Di Walt Disney World Orlando Ditemui Mati

16-6-2016 10:22 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 6438| Komen: 37

Description: Seorang kanak-kanak lelaki berusia dua tahun ditemui mati selepas diserang seekor buaya dan diheret ke dalam air dekat Disney World di Orlando pada Selasa lalu.


Oleh : TS LOO





sumber foto: http://www.telegraph.co.uk/



Pasukan mencari dan menyelamat menjumpai mayat kanak-kanak lelaki berusia dua tahun semalam, 16 jam selepas mangsa diheret seekor buaya di sebuah tasik buatan berhampiran Walt Disney World Orlando.

Mayat Lane Graves ditemukan dalam keadaan sempurna kira-kira pukul 1.45 tengah hari semalam waktu tempatan.

Mangsa ditemukan dengan bekas gigitan buaya lebih kurang tiga hingga 4.5 meter dari pantai buatan Tasik Seven Seas Lagoon.

Dilaporkan bahawa Selasa lalu, mangsa sedang bermain di 'Seven Seas Lagoon' di Disney Grand Floridian Resort & Spa semasa diserang haiwan reptilia itu, dipercayai sepanjang antara empat dan tujuh kaki.

Menurut CBS News, tasik buatan itu menjadi habitat buaya, namun pihak pengurusan pusat peranginan tersebut ada meletak papan tanda melarang pengunjung mandi. - CARI Infonet





sumber : http://www.telegraph.co.uk/

15

Bagus
22

Marah
17

Terkejut
22

Sedih
40

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (136 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Star_el 15-6-2016 02:42 PM
Weh budak kecik tu! Kena snap gane tah dgn aligator
Quote famri7 15-6-2016 02:43 PM
semoga roh allahuarham dicucuri rahmat ilahi.
Quote batmana 15-6-2016 02:47 PM
saman kaw2 disney tu..

Quote sapp73 15-6-2016 02:50 PM
siannya baby
Quote kakiselit 15-6-2016 02:56 PM
hahaha........terhegeh2 ummah2 itu dtg sini dgn niat menghencap. akhirnya hampa yg nak dihencap tu hanya seekor buaya. Kalau tak masakan, view thread sampai 89 tak sampai beberapa minit...hahaha... nak tak nak tinggal gak remark  `semoga roh allahuarham dicucuri rahmat ilahi.' jadi la jgn xde  
Quote the_killer 15-6-2016 02:58 PM
kakiselit replied at 15-6-2016 02:56 PM
hahaha........terhegeh2 ummah2 itu dtg sini dgn niat menghencap. akhirnya hampa yg nak dihencap tu h ...

betul tu...tambah2 lg lobai athieis,lobai sekular dan lobai kapir......
Quote sukacactus 15-6-2016 03:00 PM
Man-made beach tp sampai ada alligator tu cemana?
Mmg sj letak ke ada yg gatal2 gi boh pet di situ
Quote Loloq89 15-6-2016 03:18 PM
ciannye adik
Quote supernaturalee 15-6-2016 03:21 PM
sukacactus replied at 15-6-2016 03:00 PM
Man-made beach tp sampai ada alligator tu cemana?
Mmg sj letak ke ada yg gatal2 gi boh pet di situ

hah..itu yg pelik tu




Quote kakiselit 15-6-2016 03:53 PM
sukacactus replied at 15-6-2016 03:00 PM
Man-made beach tp sampai ada alligator tu cemana?
Mmg sj letak ke ada yg gatal2 gi boh pet di situ

situ kan ada Tasik Bay yg agak besar.
Quote Changa 15-6-2016 04:21 PM
dah macam kat sarawak kekdahnya
Quote osem34 15-6-2016 04:28 PM
Changa replied at 15-6-2016 04:21 PM
dah macam kat sarawak kekdahnya

bodoh nya anak sundal ni....lu sama mak lu mesti tak pernah pi obersi punyer bahlol..


Quote mokcikKSKB 15-6-2016 04:30 PM
cecite replied at 15-6-2016 02:33 PM
Wednesday, 15 June 2016 | MYT 1:28 PM



Kesiannya....smg kalau dia dh mati Allah tarik segala kesakitan ajalnya.

Jgn ada pulak yg oata croc tu one of ISIS pet
Quote mokcikKSKB 15-6-2016 04:32 PM
Changa replied at 15-6-2016 04:21 PM
dah macam kat sarawak kekdahnya

Sis dh penah tgk belom croc kat swak?
Bapak besar sis...kalau aku reti aku dh tepek gmbr utk tatapan sis masa aku melawat croc farm kat miri aritu.
Quote mokcikKSKB 15-6-2016 04:33 PM
kakiselit replied at 15-6-2016 02:56 PM
hahaha........terhegeh2 ummah2 itu dtg sini dgn niat menghencap. akhirnya hampa yg nak dihencap tu h ...

Haha...ada jugak benda hepi yg aku boleh gelakkan sampai pecah perut ptg2 perut kosong ni.
Quote mesmerize 15-6-2016 04:33 PM
kesiannya toddler tu.. rasanya dah dalam perut alligator tu , pasal tu cari tak jumpa
Quote sukacactus 15-6-2016 04:53 PM
kakiselit replied at 15-6-2016 03:53 PM
situ kan ada Tasik Bay yg agak besar.

Ohh...mmg tasik tu dkt2 situ jg la ye
Maklumla...orlando kita xsampai lg
Quote kelapaparut 15-6-2016 04:56 PM
Buaya tu buaya muslim ke..
Quote kakiselit 15-6-2016 04:58 PM
mokcikKSKB replied at 15-6-2016 04:30 PM
Kesiannya....smg kalau dia dh mati Allah tarik segala kesakitan ajalnya.

Jgn ada pulak yg oata  ...

IS pet? hahaha boleh jadi juga. dah tagline ummah tu `Asal dpt menghencap, jadi la '

Lihat semua komen(37)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 01:46 AM GMT+8 , Processed in 0.093381 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top