CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Bosan Dengan Deko Bilik Air Yang Suram? Jom Tukar Kepada Terlajak Ceria

30-5-2016 03:39 PM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 10201| Komen: 12

Description: Warna-warna terang pula pasti membuatkan anda kembali ceria
Oleh Izzah Abbasy

Jangan tak tahu, mood nak mandi juga dipengaruhi oleh suasana bilik air atau tandas. Betul tak?

Jika bilik air pun suram, kusam, kotor pasti ramai yang mandi sehari sekali saja kan?

Ha, janganlah begitu. Bilik air juga perlu didekorasi seperti ruang tamu rumah atau bilik tidur. Barulah ia dapat mengembalikan kesegaran dan 'mood' rajin anda untuk mandi berkali-kali.

Warna-warna terang pula pasti membuatkan anda kembali ceria dan positif setiap hari. Silap hari bulan, setiap hari anda akan 'selfie' dalam bilik air.

Idea dekorasi ini khas untuk anda yang berkira-kira untuk membuat pengubahsuaian bilik air yang sedia ada. Ayuh, tukar! - CARI Infonet














Kredit Foto : Pinterest



3

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (13 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Hafiz_19


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zameyla 30-5-2016 03:55 PM
cer bagi deko untuk bilik ayaq rumah teres biasa....nie semua rumah banglo punya...
Quote Spender_Bundle 30-5-2016 04:10 PM
cm jamban dlm ceta hantu je
Quote mamatkilau 30-5-2016 04:22 PM
zameyla replied at 30-5-2016 03:55 PM
cer bagi deko untuk bilik ayaq rumah teres biasa....nie semua rumah banglo punya...

Aku setuju
Quote dubuk 30-5-2016 04:28 PM

lagi baik bilik air berdaki..

dengan cacing keluar dari celah jubin
Quote mdhelmi 30-5-2016 04:41 PM
silap haribulan boleh tersilap mana 1 bilik tidur dgn bilik air
Quote red_cattleya 30-5-2016 09:30 PM
bilik air bersih pun dh cukup. cantik2 sgt nanti bil air naik, mandi tak ingat dunia. huhuhu.
Quote FARRAZOOL 30-5-2016 09:48 PM
Cantiknya....
Quote mbhcsf 31-5-2016 04:26 AM
hoooo no...way colour merah tu  wow pening.

yg cantik hijau tua sikit tu , light  purple, light soft  bluish hues - yg plain and mozaic tu

Quote intan_smsb 31-5-2016 09:33 AM
pehhh cantik siot
Quote Artemesiaa 1-6-2016 02:13 PM
Wow cantik decornya
Quote Lemon_juice 18-7-2016 04:41 PM
Perghhh!!!cantik giler yg kaler hijau tu.melting2
Quote cikcikebom 18-8-2016 04:59 PM
Great info

Lihat semua komen(12)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 05:17 PM GMT+8 , Processed in 0.076074 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top