CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mira Filzah Menafikan Bercinta Dengan Zizan Razak

26-5-2016 03:41 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 13393| Komen: 36

Description: Mira Filzah tampil menafikan dakwaan itu dan mengatakan beliau masih sendirian dan tidak menjalinkan hubungan cinta dengan mana-mana lelaki termasuk Zizan Razak buat masa ini.


Oleh : TS LOO




"Saya masih bersendirian dan tidak menjalinkan hubungan rapat dengan mana-mana lelaki setakat ini."

Demikian penafian yang dikeluarkan oleh Mira Filzah berhubung dakwaan gosip dia ada berhubungan rapat dan bercinta dengan Zizan Razak kebelakangan ini.

Memetik laporan Utusan Online, Mira menjelaskan Zizan hanya seorang teman rapat yang berada di dalam industri yang sama dan tidak lebih daripada itu. 

Gosip cinta antara mereka menarik perhatian peminat apabila ada orang nampak Zizan menemani Mira pergi membuat laporan polis selepas terbabit dalam satu kemalangan baru-baru ini.


Hasil daripada itu, pelbagai spekulasi bahawa mereka sedang dilamun cinta mula disebar secara meluas di media sosial tempatan. 

Sebelum ini, Mira menegaskan dirinya tidak ada masa untuk mencari kekasih kerana jadual kerja harian yang memang padat . - CARI Infonet




sumber : http://www.rotikaya.com/
16

Bagus
22

Marah
27

Terkejut
46

Sedih
24

Lawak
25

Bosan

Friends Rank (160 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote FARRAZOOL 26-5-2016 03:49 PM
Zizan  lagi????
Quote eizarz 26-5-2016 03:50 PM
macam la best sgt ko ni filzah...
Quote mokcikKSKB 26-5-2016 03:50 PM
Dik mira xpyh tangkap cintan sgt..nnti karier doom mcm pashah
Quote rinur123 26-5-2016 03:51 PM
Zizan ni peramah /friendly sangat ke?
Banyak betul gosip dia dengan artis2 pompuan ..
Quote Star_el 26-5-2016 04:02 PM
Ala tak bestla plak gosip psl bercinta je nk up nama.
Maybe diorg nmpk rapat sbb jd hos sesama rituh kot.
Kenapa font berbeza saiz? Copy paste jadi gitu ek?
Quote kucen_miang 26-5-2016 04:04 PM
so jijan dah tukar taste, tak mo ala2 kokesen lagi? tak jadi dah nak repair keturunan?
Quote sipendiam 26-5-2016 04:04 PM

Quote Adeakukesah11 26-5-2016 04:06 PM
Knowing him,
aku rasa MF ni bukan taste zizang

Quote deebiz14 26-5-2016 04:11 PM
Propaaa jerr tu.

Apepun, gandingan hauk kuasa sepuluh.
Quote minahsleepy 26-5-2016 04:13 PM

hahahaha ngok ngek la ko ni..mira filzah everywhere
sah angau

benang da ade la tt

http://mforum.cari.com.my/forum. ... page%3D1&page=1


Quote sipendiam 26-5-2016 04:14 PM
minahsleepy replied at 26-5-2016 04:13 PM
hahahaha ngok ngek la ko ni..mira filzah everywhere
sah angau

aku tengok hp nampak dia (wallpaper)

bukak laptop nampak dia (wallpaper)

bukak forum nampak dia..ish2
Quote c_apple 26-5-2016 04:18 PM
sipendiam replied at 26-5-2016 04:14 PM
aku tengok hp nampak dia (wallpaper)

bukak laptop nampak dia (wallpaper)

Teruk dah ni angau
Kalah nanas  
Quote minahsleepy 26-5-2016 04:28 PM
sipendiam replied at 26-5-2016 04:14 PM
aku tengok hp nampak dia (wallpaper)

bukak laptop nampak dia (wallpaper)

ko ni aku nk speku bdk laki yang anto resume skali ngan gambo passport sume tu kt MF
Quote makneng 26-5-2016 05:55 PM
sipendiam replied at 26-5-2016 04:04 PM

Sekali sheolls mmg betul2 dgn zizang,  puteh mata hitam uolls  
Quote prettyuglybabe 26-5-2016 05:56 PM
apasal mira filzah ni merata-rata?
best ke dia?
Quote UmbrellaCorps 26-5-2016 07:00 PM
biaq betui... ada kaa...
Quote kimsa-ra 26-5-2016 08:45 PM
cintan dgn zizang pon pe slhnya
xde kish eh
Quote mujer_in_espejo 26-5-2016 09:15 PM
prettyuglybabe replied at 26-5-2016 05:56 PM
apasal mira filzah ni merata-rata?
best ke dia?

Aku pun pikir benda yg sama.  Tp malas nk kata, x pasal2 di cop jeles  
Quote virgo19 26-5-2016 09:42 PM
Menyampah betul la.. sikit2 gossip bercinta. Biasa la orang bujang nak berkawan sesama sendiri, mira ada masalah minta tolong zizan kot. Semua org pun mcm tu kan.. ada benda yg kawan perempuan takleh tolong, kita minta tolong kawan lelaki. Ni tak.. asal nampak berdua je cop bercinta..

Lihat semua komen(36)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 12:28 PM GMT+8 , Processed in 0.194768 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top