CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Infozon Lihat artikel

Dapatkan Tawaran Hebat Galaxy Raya!

23-5-2016 03:16 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 4406| Komen: 6

Description: Kuala Lumpur, 23 Mei 2016 - Mahu meraikan Raya ini dengan gajet yang hebat......

Samsung memberikan ganjaran kepada peminat setia dengan 30 buah kereta Honda City dan hadiah-hadiah lain yang menarik dengan pembelian peranti Galaxy terpilih.



Kuala Lumpur, 23 Mei 2016 - Mahu meraikan Raya ini dengan gajet yang hebat, atau lebih baik lagi, memiliki kenderaan berjenama baharu? Sekarang anda pasti boleh, kerana Samsung Malaysia Electronics teruja untuk memberikan peminat ganjaran Tawaran Hebat Galaxy Raya! Dari 23 Mei 2016 sehingga 17 hb Julai 2016, peminat yang membeli peranti Galaxy dipilih dalam tempoh ini layak berpeluang untuk memandu pulang kereta Honda City baharu!

"Peranti Samsung Galaxy telah menikmati pertumbuhan yang besar dan popular dalam pasaran Malaysia sepanjang tahun. Sebahagian besar daripada kejayaan ini adalah hasil daripada keyakinan dan sokongan pelanggan setia kami dan peminat "kipas susah mati" Galaxy. Kami amat menghargai sokongan ini dan kerana itu, kami sentiasa mencari cara-cara untuk menunjukkan rasa terima kasih kepada peminat dan pelanggan kami. Oleh kerana Raya datang lagi, kita mahu memberi ganjaran kepada rakyat Malaysia dengan peranti Galaxy terbaru kami pada tawaran yang menarik! "kata Encik Lee Jui Siang, Naib Presiden, IT & Unit Perniagaan Mobile, Samsung Malaysia Electronics.


Tawaran Hebat Galaxy Raya memperkenalkan promosi khas pembelian dengan pembelian (PWP)  di mana pelanggan yang membeli Galaxy S7, Galaxy S7 edge atau Galaxy Note5 di kedai-kedai terpilih dalam tempoh promosi layak untuk membeli Samsung terbaru, Gear VR, pada 30% daripada harga asal iaitu RM321. Selain daripada itu, setiap pembelian juga akan memberi hak kepada pembeli untuk menebus pengecas wayarles Samsung bernilai RM279, sudah tentunya percuma!

Mereka yang inginkan sebuah kenderaan baharu atau menaik taraf kenderaan boleh mengambil bahagian dalam kempen 'Peraduan Menang Kereta'. Untuk berpeluang memenangi peraduan, penggemar Samsung hanya perlu membeli peranti mudah alih Samsung Galaxy, tablet atau boleh digunakan untuk pembelian di atas RM300 dari mana-mana pengedar sah Samsung yang mengambil bahagian dalam tempoh promosi dan sila simpan resit asal sebagai bukti pembelian. Langkah seterusnya termasuk menukar peranti Samsung Galaxy baru anda, melaraskan akaun Samsung anda, dan menjawab satu soalan mudah melalui kiriman SMS.

Semudah itu saja, jadi apa yang anda tunggu lagi? Kunjungi segera wakil jualan Samsung terdekat untuk mendapatkan peluang membawa salah satu dari 30 kereta Honda City baharu!

Untuk maklumat lanjut mengenai cara untuk mengambil bahagian dalam peraduan ini, sila layari www.samsung.com/my/raya2016.


6

Bagus
6

Marah
6

Terkejut
15

Sedih
9

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (55 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Bencohen 31-5-2016 12:37 AM
Beli2 pastu menang ok je tapi jangan honda city ni pun under warranty samsung. Gi servis keter 3 bulan kemudian baru dapat call, kereta encik dah siap servis.

Lepas pakai tab 10, note 2, note 10 aku dah serik pakai samsung. Kalau nak pakai android jugak amik nexus line. Apa2 nexus pun kalau problem ada solution. Kalau samsung jellybean upgrade ke kitkat ke lepas2 tu mcm2 la problem.

Sama la dgn iphone pun.
Quote kusaka_masato 31-5-2016 10:53 AM
dapat hadiah kete saja ke??
Quote si-buta 3-6-2016 04:28 PM
Ini bagus punya barang
Quote roslana_06 18-9-2016 10:45 AM
Edited by roslana_06 at 18-9-2016 07:24 PM

the way to know which one of this smartphone Samsung, Huawei and iPhone has the better function and specs. this video debate will reveal it

bit.ly/WWPVideo1
Quote mattzzx 18-9-2016 01:29 PM
meletup tak?
Quote Fiona155 18-9-2016 08:12 PM

Hey bro! Hi kawan2!!


100% Welcome Deposit Bonus hanya untuk anda!!!


Deposit minimum MYR100 keatas dan dapatkan bonus anda sekarang!!!



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!


Lihat semua komen(6)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 09:42 AM GMT+8 , Processed in 0.084399 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top