CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Selamat Hari Lahir Fahrin Ahmad! Gambar Sekitar Majlis Hari Jadi Ke-37

19-5-2016 10:55 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 9289| Komen: 46

Description: Selamat hari lahir yang ke-37 buat pelakon Fahrin Ahmad.
oleh Adib Za

Selamat hari lahir yang ke-37 buat pelakon Fahrin Ahmad. Wah, nampak begitu gembira dan ceria sekali Fahrin menyambutnya bersama isteri, Elena Hani kali ini. 


Mereka juga telah menyambut ulangtahun perkahwinan yang pertama, khabarnya. Sambutan yang dianjurkan oleh kelab peminat Fahrin itu sendiri yang dikenali sebagai Fanatics FA memang tampak sangat meriah!

Ramai juga yang mengatakan penampilan pelakon sado itu kini semakin langsing. Mesti jaga badan punya kan!

Tahniah diucapkan buat kedua pasangan ini dan semoga berbahagia ke akhirnya. - CARI Infonet


Foto Ihsan Fanatics FA











43

Bagus
29

Marah
25

Terkejut
20

Sedih
23

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (156 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote aderaderker 18-5-2016 11:11 PM
Nampak sangat happy.
Quote dreamy_forest 18-5-2016 11:14 PM
Nampak bahagia couple ni...
Quote adelea 18-5-2016 11:15 PM
Kurusnya abg pien....  
Quote adelea 18-5-2016 11:16 PM
Nore picca please....
Quote adelea 18-5-2016 11:16 PM
*more picca please...
Quote enchikfitz 18-5-2016 11:32 PM






Quote red_cattleya 19-5-2016 01:06 AM
bernafsunya tgk kek2 itu
Quote adeqo 19-5-2016 01:59 AM
Knape abam fahrinku semakin kurusss..
Quote adeqo 19-5-2016 02:01 AM
enchikfitz replied at 18-5-2016 11:32 PM

Update la gambooo lg..
Nape la aku tgok abam bila da kawin makin encemm
Quote kimsa-ra 19-5-2016 02:14 AM
happy birthday abam fahrin
Quote Ferr_Remy 19-5-2016 03:02 AM
Sygnyer abam Pahrin da kurus.. Da kurg ensem nampak cam Nabil skit tp versi ensem la
Quote mieymiey 19-5-2016 07:12 AM
Nampak lain sikit rupa FA bila dah kurus tapi tetap maintain handsome
Quote hanna88 19-5-2016 07:15 AM
Diet ke parin ni..kurus dah
Quote duquesne 19-5-2016 08:55 AM
Kurus dah Fahrin ni.. agaknya sebab banyak travel program bola tu kot...

Dan nampak agak gelap jugak...
Quote minahsleepy 19-5-2016 08:58 AM
always wangi abam parin i

hepi besday abam parin
Quote maxim 19-5-2016 08:58 AM
Nmpak hepi btol pahrin skang yek..cam syg sgt kt wife die..walaupun wife die nmpak agak manly
Quote CrowneGlory 19-5-2016 09:00 AM
kalau x tau dia bini fahrin kompom aku ingat kawan si nursajat...
Quote viva2013 19-5-2016 09:11 AM
CrowneGlory replied at 19-5-2016 09:00 AM
kalau x tau dia bini fahrin kompom aku ingat kawan si nursajat...

kaaannn...aku memule die kawin dulu mcm dh terdetik ''eh..parin nih...betol ke''.structure muke die sgt maskulin

Quote Adeakukesah11 19-5-2016 09:11 AM
Rupa bini dia nmpk maskulin lak kat situ

Anyway, best lah fahrin bini dia skg dah tak keje. Haruslah boleh buat teman ke mana saja

Lihat semua komen(46)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 10:17 PM GMT+8 , Processed in 0.094874 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top