CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Pelakon Nad Zainal Kongsi Gambarnya Yang Sudah Berbadan Dua

16-5-2016 11:23 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 14416| Komen: 84

Description: Rupanya dalam diam tak diam kandungan pelakon Nad...

Oleh : Dean BZ


Rupanya dalam diam tak diam kandungan pelakon Nad Zainal sekarang sudah memasuki 18 minggu.


Menerusi laman Instagramnya, beliau telah berkongsi gambarnya yang kelihatan manis sekali berbaju kurung biru yang menampakkan perutnya yang semakin membesar.


Patutlah kelibat Nad Zainal sudah jarang muncul di kaca televisyen.Hmm..sudah berbadan dua rupanya.

Terdahulu, Nad Zainal dan suaminya Muhammad Faliq telah mendirikan rumah tangga pada Desember 2015 yang diadakan di rooftop Hotel Bukit Jelutong.

Tahniah diucapkan kepada Nad dan Faliq atas berita yang mengembirakan mereka dan juga peminat-peminat setia. Kami juga mendoakan semoga Nad dan bayi dalam kandungan sentiasa sihat selalu. - CARI Infonet.




Sumber - Rotikaya


13

Bagus
15

Marah
30

Terkejut
18

Sedih
15

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (108 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mixed 16-5-2016 10:43 AM
cikpet tembom

ok bai
Quote zameyla 16-5-2016 10:56 AM
tahniah Nad....comel la Nad nie...suka tengok..
Quote jalfa 16-5-2016 11:02 AM
kesayangan ramai la sangat....
Quote maxim 16-5-2016 11:02 AM
Sape ntah cakap laki die mcm artistanpakening

Jahat betui
Quote mea 16-5-2016 11:03 AM
tak minat sejak kes purak2 main hp masa kunjungan ke umah anak2 yatim last year....
Quote EvieWanKenobi 16-5-2016 11:11 AM
Tahniah.. semoga sihat selalu
dan dipermudahkan segalanya..
Quote kokocrunch 16-5-2016 11:17 AM
Tahniah..Nad & husband.
Quote KIKIKI90 16-5-2016 11:23 AM
tahniah
Quote ramaramu 16-5-2016 11:46 AM
dia bi bila rmbut mkin pendek nampak sgt iras muka sama dgn mak dia..
Quote UmbrellaCorps 16-5-2016 11:46 AM
bila dia kawen pun i taktau.. tiba2 mengandung pulak... tertinggal ketapi sungguh....
Quote miyamiyo 16-5-2016 11:48 AM
Tahniah nad
Quote enchikfitz 16-5-2016 11:48 AM
tahniah setelah sekian lama mengangkang
Quote coco 16-5-2016 11:49 AM
suami dia yang ni kot yang heboh dulu dulu duduk sekali masa dia orang bercinta
Quote de_ikea 16-5-2016 11:51 AM
Tahniah nad. Bestnya nk dpt baby
Quote tomet05 16-5-2016 11:54 AM
tahniah nad ..
Quote cikgojesss 16-5-2016 11:58 AM
hat ni cuols taknak label bunting kangkang ker?
Quote barfi 16-5-2016 12:01 PM
Iols suka satu je ttg nad.

Dia tak hipokrit.
Dia upload gambo kat IG pun status sempoi je simple je ayat.
Takdek la berjela jela karangan macam Fynn
Quote taksukapeanut 16-5-2016 12:03 PM
tahniah nad
Quote kucen_miang 16-5-2016 12:10 PM

ehh dah kawen ke?

kbai

Lihat semua komen(84)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 11:44 PM GMT+8 , Processed in 0.201942 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top