CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Masih Belajar Banyak Perkara, Selalu Rujuk Ustaz - Fathia

14-5-2016 03:24 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 10898| Komen: 67

Description: “Kebetulan saya mempunyai hubungan baik dgn seorang ustaz
oleh Adib Za

Pelakon Fathia Latiff yang kini telah berhijab penuh mengakui dirinya masih dalam peringkat belajar banyak perkara.

Disebabkan itu dia banyak merujuk dengan pakar agama, iaitu seorang ustaz yang banyak membantunya.

“Kebetulan saya mempunyai hubungan baik dgn seorang ustaz yang membantu saya untuk mendekatkan diri dengan Allah. Ustaz itu pernah meluluskan cara saya berpakaian sebelum gambar dimuat naik di laman sosial. Sebagai hambanya, saya berubah secara perlahan tetapi pasti,” katanya kepada Berita Harian Online.

Semoga para peminat memberikan sokongan dan juga komen membina buat pelakon ini. Ingat, bukan semua orang sempurna, oleh itu jangan mudah mengkritik dan juga 'judge' orang lain. Lebih-lebih lagi buat mereka yang baru sahaja berhijrah. - CARI Infonet


Sumber: Berita Harian



Ihsan foto Rotikaya

13

Bagus
12

Marah
22

Terkejut
24

Sedih
14

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (104 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hyie 14-5-2016 03:44 PM
apa pula komen ustaz ustazah forum cari?
Quote rotiban 14-5-2016 03:50 PM
Nak upload gmbr kt ig pon mntk approval dr pak ostad
Quote melinda_kerr 14-5-2016 04:06 PM
Ustaz tgk dulula ni sebelum upload yer.. Iols ada kawan yg berhijrah juga.. Apa2 mintak approval ustaz. Alih2 ustaz tu berkenan kt dia.
Quote pinkvelvet 14-5-2016 04:14 PM
Suka tengok perubahan dia. Cuma curious kenapa selalu blurkan gambar kat ig.
Quote rotiban 14-5-2016 04:32 PM
pinkvelvet replied at 14-5-2016 04:14 PM
Suka tengok perubahan dia. Cuma curious kenapa selalu blurkan gambar kat ig.

Sheols kan selalu pki seluar skinny...xmoh org hencap..tu psl dia blurkan
Quote Cloudfly 14-5-2016 06:47 PM
melinda_kerr replied at 14-5-2016 04:06 PM
Ustaz tgk dulula ni sebelum upload yer.. Iols ada kawan yg berhijrah juga.. Apa2 mintak approval ust ...

So ape pkembangan hubungan kwn uols ngn ustaz tu..   
Quote maxim 14-5-2016 06:51 PM
Jd bahan sedapan ustaz tu dulu yek
Quote HannahMontana 14-5-2016 06:55 PM
bila dia bercerai dgn ustaz sampai nak rujuk balik
Quote budakpink 14-5-2016 07:05 PM
Nk upload pic tnye ustaz.?ap kate benti je jd pelakon.baru betoi2 bhijrah.aku suke diana amir.nmpk die betul2 bhijrah.
Quote Fire_Storm 14-5-2016 07:18 PM
rotiban replied at 14-5-2016 12:32 PM
Sheols kan selalu pki seluar skinny...xmoh org hencap..tu psl dia blurkan

mungkin gak
Quote Cloudfly 14-5-2016 07:23 PM
maxim replied at 14-5-2016 06:51 PM
Jd bahan sedapan ustaz tu dulu yek

Dia rujuk picture yg legging sj..since sblm ni ada yg komen psl sheols pakai legging..so after kne komen gtu sheol tny la ustaz bab pakaian tu..   
Quote pinkvelvet 14-5-2016 08:15 PM
rotiban replied at 14-5-2016 04:32 PM
Sheols kan selalu pki seluar skinny...xmoh org hencap..tu psl dia blurkan

baik jangan pakai je terus skinny tu
Quote melinda_kerr 14-5-2016 08:16 PM
Cloudfly replied at 14-5-2016 06:47 PM
So ape pkembangan hubungan kwn uols ngn ustaz tu..

Tak berjodohan dia kawin dgn org lain tapi tetapppp apa2 Ustaz ustaz ustaz. Rimas juga waktu travel dgn dia nk solat ke apa tanya ustaz. Dah mcm org baru convert pulak.. Hehe.
Quote Cloudfly 14-5-2016 09:40 PM
melinda_kerr replied at 14-5-2016 08:16 PM
Tak berjodohan dia kawin dgn org lain tapi tetapppp apa2 Ustaz ustaz ustaz. Rimas juga waktu trave ...

Xde rezeki kwn uols ngn ustaz..Biasa laa uols..ramai je org islam ats ic sj..jahil mengalahkan org kafir..kadang2 ada kafir lbh faham ilmu islam dr yg islam..mcm kwn meols cina byk th psl islam..
Quote melinda_kerr 14-5-2016 09:46 PM
Cloudfly replied at 14-5-2016 09:40 PM
Xde rezeki kwn uols ngn ustaz..Biasa laa uols..ramai je org islam ats ic sj..jahil mengalahkan org ...

Hehe. Mungkin dia nk yg terbaik selepas berhijrah. Uols xnk kenalan dgn ustaz?
Quote Cloudfly 14-5-2016 10:26 PM
melinda_kerr replied at 14-5-2016 09:46 PM
Hehe. Mungkin dia nk yg terbaik selepas berhijrah. Uols xnk kenalan dgn ustaz?

Meols x layak ngn ustaz..kejahilan sgt terasa kalo bdiri sblh ustaz..meols jumpe UIA pn segan nk tegur..   
Quote rotiban 14-5-2016 10:27 PM
Rujuk pic kt ustaz..tudung tetap singkat jgk nmpk dada..takde beza dia dgn retis bertudung lain..cuma segelintir je yg betul2 proper
Quote bulanbulat 14-5-2016 10:59 PM
Ustazah dah pupus ka sampai ustaz kena guide?
Quote sharlenetexas 14-5-2016 11:05 PM
Takpelah Fathia slow2 tutup aurat. Kalau drastik sgt terkejut pulak. Orang terkejut, dia lagilah terkejut.
Noryn Aziz dulu pun tutup aurat step by step. Mula2 dia tutup rambut dia guna headgear dan labuhkan pakaian dia. Memborong la kt Evita Peroni. Jeles aku. Hahaha.... Start masa tu org dah perasan tapi Noryn takdelah duk heboh bagitau dia hijrah. Then tutup kepala dengan serkup dan skarf. Takdelah nampak jambul2 tu. Sekarang ni bertutup litup. Semoga istiqamah ye kak
Macam Irma Hasmie, mula2 org hencap kata tudung singkat baju ketat. Tapi aku rasa sekarang tudung Irma jauh lagi labuh jika nk dibandingkan dgn penghencapnya.

Harapnya lepas ni takdelah pulak keluar Fathia Collection pulak.

Lihat semua komen(67)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 10:51 PM GMT+8 , Processed in 0.094020 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top