CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nana Akui Sukar Jatuh Cinta, Dedah Ciri Lelaki Idaman

14-5-2016 07:14 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 20465| Komen: 112

Description: “Nak cari pengganti bukan senang sebab Nana jenis susah jatuh cinta.
oleh Adib ZA

Sebut sahaja nama Siti Nordiana, para peminat pastinya sentiasa mendoakan bintang kesayangan mereka ini menemui cinta sejati sekali lagi, suatu hari nanti.

Pejam celik Nana telah bergelar ibu tunggal selama 6 tahun. Nana pun masih muda dan memang sudah banyak pihak yang bertanyakan tentang hal jodohnya.

Cuma kali ini, Nana tidak lagi berasa kekok malah sudah ada pun ciri-ciri lelaki idamannya.

“Nak cari pengganti bukan senang sebab Nana jenis susah jatuh cinta. Susah hendak cakap, mungkin dia lelaki baik tetapi tidak sesuai dengan kita. Hendak cari yang sesuai agak sukar. Kalau boleh, biarlah dia seorang yang manis, penyabar, mendidik Nana dan anak

Dia perlu membuatkan Nana menghormati dia. Hendak jadi ketua, kenalah ada ciri-ciri pemimpin. Lamaran itu kadang-kadang ada, kadang-kadang tidak ada. Itu hanya gosip tetapi yang datang meminang itu tidak ada lagi,"
ujarnya, memetik laporan Malay Mail Online.

Apa pun, bagi anda yang rindukan Nana, jangan lupa saksikan penampilannya dalam drama Dia Semanis Honey. Nampaknya lakonan Nana telah memberikan kesan mendalam kepada para peminatnya ya! - CARI Infonet



Sumber: The Malay Mail Online

(Sumber foto: Rotikaya)


19

Bagus
16

Marah
17

Terkejut
16

Sedih
23

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (109 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sipendiam 14-5-2016 09:16 AM
hai siti nana.... saya manis tu ada la sikit...

Quote setokinpurple 14-5-2016 09:50 AM
my honey...jd ibu tunggal bermaruah, jgn cinta cintun sana sini akhirnya ambik laki org. Honey dah punya pengalaman besar hal ni. Semoga bertemu jodoh yg baik2 my honey nana
Quote adelea 14-5-2016 10:02 AM
CARI-MAMS replied at 13-5-2016 11:14 PM
oleh Adib ZA

Sebut sahaja nama Siti Nordiana, para peminat pastinya sentiasa mendoakan bintang kesa ...

Suka tgk nana ni.
Takde macam sorg artis janda tu ..
Di usung satu dunia.. tapi.. tak kawen2  
Quote fatim0050 14-5-2016 10:03 AM
dia ada kenangan 1st love.cinta sejati gitu. nak replace perasaan tu bukan senang walaupun 1st love dia dah takda. tak kawen pun takpa janji pandai jaga diri dan anak.
Quote debab_78 14-5-2016 10:07 AM
6 tahun jd ibu tunggal n tak pernah dgr gosip tak baik psl nana. Org mcmni jenis tak fikir sgt psl nafsu dan keiinginan sendiri. Fokus dia hanya pd anak dia je... aku respect nana.. moga bertemu dgn insan yg btl2 boleh bahagiakan dia n anak dia...
Quote CiliPadiSedap 14-5-2016 10:14 AM
respect kak nana , dia lagi baik daripada janda retis rampas suami orang tu

sendu je gaduh dengan peminat kat instagram

Quote hyie 14-5-2016 10:32 AM
adelea replied at 14-5-2016 10:02 AM
Suka tgk nana ni.
Takde macam sorg artis janda tu ..
Di usung satu dunia.. tapi.. tak kawen2  ; ...

saya teka nora danish
Quote malaysiaku123 14-5-2016 10:35 AM
Hai nana!! Mohon jg diri leklok no..
Jgn bg org main perasaan nana macam ahnaf buat
Quote LoveSungmin 14-5-2016 11:10 AM
adelea replied at 14-5-2016 10:02 AM
Suka tgk nana ni.
Takde macam sorg artis janda tu ..
Di usung satu dunia.. tapi.. tak kawen2  ; ...

Tggu je la yg baru menjanda tu bape lama plak bole tahan.. Baru2 ni da up da gamba menyundal malam2 kat area changkat.. Jauh beza nak banding dgn nana yg tade kontrobersi ni..
Quote mat_arof 14-5-2016 11:10 AM
dia ni cantik larrr..

selasa lepas terserempak Aliff Sattar dan Siti Nordiana kat ASTRO...



Quote eely_shana 14-5-2016 11:19 AM
fatim0050 replied at 14-5-2016 10:03 AM
dia ada kenangan 1st love.cinta sejati gitu. nak replace perasaan tu bukan senang walaupun 1st love  ...

Setuju statement ni. Mungkin susah nak buang kenangan first love
Quote adelea 14-5-2016 11:30 AM
LoveSungmin replied at 14-5-2016 03:10 AM
Tggu je la yg baru menjanda tu bape lama plak bole tahan.. Baru2 ni da up da gamba menyundal malam ...

Nak bergasak buleh.. bukan kat bod ni..
Quote acikhan 14-5-2016 11:50 AM
Abam sipendiam da Ade adik manis MF
Quote MissDoraisamy 14-5-2016 11:51 AM
Nana ni ibu tunggal yg baik..x penah dgr cite x elok..hrp kekalkan n semoga bertemu jodoh dgn lelaki yg baik satu hari nt..
Quote PongKang 14-5-2016 12:02 PM
teringat dlu dia penah ckp dia xle lupakan arwah ex suami dia. anaknya comel debab lagi x?
Quote -electrifying- 14-5-2016 12:03 PM
CiliPadiSedap replied at 14-5-2016 10:14 AM
respect kak nana , dia lagi baik daripada janda retis rampas suami orang tu

sendu je gaduh dengan ...

ekekeke.... yg suami nya buat laporan ke sis?
Quote fatim0050 14-5-2016 12:06 PM
eely_shana replied at 14-5-2016 11:19 AM
Setuju statement ni. Mungkin susah nak buang kenangan first love

memang kan. sapa ada kenangan sama tau lah macam mana susah nak lupa 1st love. I Suka puisi rangga dalam AADC ni. kisah 1st love yang tak dapat dilupakan.

Kadang-kadang kau fikir mudah mencintai semua orang daripada melupakan 1 orang. Jika ada yang menyentuh inti jantungmu, mereka yang datang kemudian hanya menyentuh kemungkinan
-Rangga


Quote bunnyhoney 14-5-2016 12:07 PM
Tapi gosip ala2 90an sgtlah...
Wartawan xde idea lain ke?
Quote bunnyhoney 14-5-2016 12:08 PM
Woi peminat fanataik jgn gaduh kat sini ar...gi gaduh kat thread khas korg...

Lihat semua komen(112)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 11:44 PM GMT+8 , Processed in 0.100460 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top