CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Awi Rafael Terlibat Kemalangan, Kini Makin Stabil

12-5-2016 12:21 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 12107| Komen: 57

Description: "Insiden itu turut menyebabkan dirinya diseret kereta
oleh Adib Za

Doa agar dipermudahkan buat penyanyi Awi Rafael yang terlibat dalam kemalangan jalan raya sekitar jam 1 pagi semalam, berhampiran rumahnya di Kota Damansara.


Keadaannya kini dilaporkan stabil dan juga terkawal. Difahamkan juga ketika kejadian motosikal miliknya telah dilanggar kereta dan menyebabkan kecederaan pada kakinya, memetik laporan Berita Harian. 

"Insiden itu turut menyebabkan dirinya diseret kereta berkenaan, menyebabkan kecederaan pada bahagian kakinya. 

"Pemilik kereta itu bergegas membawanya ke hospital berdekatan. Dia dimasukkan ke hospital dan menerima rawatan sekitar jam 3 pagi," ujar Anne Mokhtar, Bahagian Promosi Domestik Warner Music. 

Semoga Awi cepat sembuh dan pulih seperti sediakala hendaknya. - CARI Infonet


Baca selanjutnya: Berita Harian


(Sumber foto: Rotikaya)

19

Bagus
20

Marah
9

Terkejut
15

Sedih
26

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (108 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote JENABREJAM89 11-5-2016 10:33 AM
Ni gmbar nak ke bilik operation ...
Quote kikuri 11-5-2016 10:41 AM
get well soon lah awie rafael... iols tau lagu dia yang tuesday wednesday thursday tu je... lain2 taktaw
Quote maxim 11-5-2016 10:43 AM
gws









Quote JENABREJAM89 11-5-2016 10:43 AM
kikuri replied at 11-5-2016 10:41 AM
get well soon lah awie rafael... iols tau lagu dia yang tuesday wednesday thursday tu je... lain2 ta ...

iols suka lagu baru dia berduet dengan pemenang gv1 tu ...
Quote talapia 11-5-2016 10:44 AM
kikuri replied at 11-5-2016 10:41 AM
get well soon lah awie rafael... iols tau lagu dia yang tuesday wednesday thursday tu je... lain2 ta ...

try dengar duet dia ngan Ayai... Manusia Sempurna

Quote tagas 11-5-2016 10:47 AM
tangan dia tetapla bertutup ala2 jage aurat gituh

sbb nak cover ade tatu

speed recover anyway
Quote edoraixora 11-5-2016 10:49 AM
takziah awi, semoga cepat sembuh
Quote rosasa 11-5-2016 10:53 AM
gws awie
Quote mewo 11-5-2016 10:59 AM
gws..

Monday Tuesday Wednesday Thursday


Quote Themilo 11-5-2016 11:06 AM
Kesiannya anak ikan akak nih.. Get well soon ye sayang..
Quote reddots 11-5-2016 11:45 AM
amboiiii... montot terbelah

nak hencap nurse  je lah.. tak boleh ke buat baju tu tutup montot?
Quote JENABREJAM89 11-5-2016 01:17 PM
reddots replied at 11-5-2016 11:45 AM
amboiiii... montot terbelah

nak hencap nurse  je lah.. tak boleh ke buat baju tu tutup mo ...

kikikikikiki
Quote ALDRIN 11-5-2016 01:22 PM
aik? accident lg le? dedulu 4-5 tahun lps accident jugak bwk toyota hilux dia tu...heols ni membesittt tak hinggat kowt...
Quote JENABREJAM89 11-5-2016 01:29 PM
ALDRIN replied at 11-5-2016 01:22 PM
aik? accident lg le? dedulu 4-5 tahun lps accident jugak bwk toyota hilux dia tu...heols ni membesit ...

katanya orang yg langgor dia , kalini dia bawak motor pulak ...
Quote saladin780 11-5-2016 01:54 PM
Themilo replied at 11-5-2016 11:06 AM
Kesiannya anak ikan akak nih.. Get well soon ye sayang..

amboi..taste gak ke
Quote mokcikKSKB 11-5-2016 02:37 PM
JENABREJAM89 replied at 11-5-2016 10:32 AM
awi rafael terlibat dalam satu excident semasa dia nak pegi studio malam tadi ....

Takziah smg cepat sembuh
Quote caplimau 11-5-2016 02:41 PM
salam takziah hope takde pape yg serius..
Quote tomet05 11-5-2016 02:42 PM
moga baik aja bro ..
Quote JENABREJAM89 11-5-2016 02:43 PM
caplimau replied at 11-5-2016 02:41 PM
salam takziah hope takde pape yg serius..

tadi dengar katg radio kakinye kene operate sebab berlubang ke apa tadi ...

Lihat semua komen(57)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 01:00 PM GMT+8 , Processed in 0.215771 second(s), 66 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top