CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Farah Khan Reka Baju Baru MAB? Apa Komen Netizen

11-5-2016 04:36 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 26411| Komen: 160

Description: Kerjasama antara pereka Farah Khan dengan Malaysia Airlines Bhd ...



Kerjasama antara pereka Farah Khan dengan Malaysia Airlines Bhd untuk menyuntik rekaan baharu pada kebaya ikonik tidak disenangi netizen.

Kerjasama yang diumukan oleh MAB ini melibatkan pakaian kru dan juga pakaian seragam yang lain.

Datuk Seri Farah Khan terkenal dengan  rekaan jenis labuci dan penah digayakan oleh selebiriti tempatan.

Dari aspek kewangan, ada yang mengatakan kerjasama ini merugi kan membazir wang MAS.

Ini kerana dengan krisis kewangan yang dialami oleh MAB, MAB harus melihat pada aspek menambah baik mutu  perkhidmatan demi keselesaan penumpang.

9

Bagus
7

Marah
1

Terkejut
6

Sedih
7

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (34 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote monyet_2015 11-5-2016 07:38 AM
Edited by monyet_2015 at 11-5-2016 04:43 AM

Bukankah ini akan menambahkan kos mas? nak buat seragam baru bukan sikit belanja..main juta juta..Mas baru je nak untung bawah Christoph Mueller..sejak muller nak letak jawatan dah start balik perangai lamatukar seragam itu bukan keutamaan penting untuk masa sekarang, tunggu mas stabil dulu....bila mas dah untung dan boleh bernafas barulah boleh tak tukar seragam pun buat masa sekarang mas boleh fly..baik spend duit itu untuk maintanence, kalau seragam baru duit manintance pun tak tak tak ada gunanya..
Quote FanTasyCreaTioN 11-5-2016 07:46 AM
tertanya camne la rupa fesyen baru
rupa2 nya blom reveal lagi

The new collection is expected to be unveiled in the fourth quarter of 2016, going into production soon after



Quote bluehedgehog 11-5-2016 07:48 AM
FanTasyCreaTioN replied at 11-5-2016 07:46 AM
tertanya camne la rupa fesyen baru
rupa2 nya blom reveal lagi

serupa vietnam punya
Quote bluehedgehog 11-5-2016 07:48 AM
monyet_2015 replied at 11-5-2016 07:38 AM
Bukankah ini akan menambahkan kos mas? nak buat seragam baru bukan sikit belanja..main juta juta..Ma ...

mungkin kos bikini lagi murah kot...sbb kuantiti kain kurang
Quote FanTasyCreaTioN 11-5-2016 07:49 AM
ada gambar dak?

try cari tadi tak jumpa

Quote bluehedgehog 11-5-2016 07:50 AM
FanTasyCreaTioN replied at 11-5-2016 07:49 AM
ada gambar dak?

try cari tadi tak jumpa

da tepek di atas
Quote FanTasyCreaTioN 11-5-2016 07:54 AM
gedik sungguh ha
FC nak gambar seragam MAB baru
hahahahampes kejis arr .. tu lain

tapi hahaha nak puji juga ni
cepat sungguh tepek gambar2 baru
Quote EvieWanKenobi 11-5-2016 07:59 AM
uniform Vietjet Air tu nampak murah..
Quote sipendiam 11-5-2016 08:00 AM
amboiiiii yang vietjet tu
Quote sipendiam 11-5-2016 08:02 AM


cadangan ditutup
Quote PongKang 11-5-2016 08:05 AM
pakai blazer n pants pun ok. corporate style. pastu kt blazer lekat la pin bendera msia. simple gitu.
Quote Jajabeans 11-5-2016 08:11 AM
uniform skg ni pun ok. mmbawa identiti malaysia secara xlangsung. cuma corak tu kena lain ckit lah. baru perasan sarung bantal aku pun corak cmni
Quote aechae 11-5-2016 08:17 AM
Kekalkn la kebaya tu...cuma corak bleh modenkn sket
Quote MissNigga 11-5-2016 08:18 AM
exceli .. uniform cabin crew MAS ... utk stewardess mmg shantek .. iols suker jer kebaya ketat cenggitu .. design pun menarik ... kaler pun shantek
Quote mokcikKSKB 11-5-2016 08:23 AM
bluehedgehog replied at 11-5-2016 07:30 AM
Kerjasama MAS, Farah Khan hasilkan seragam baru
May 10, 2016
Koleksi baru pakaian seragam kakitang ...

Gigih jugak hire fashion designer.tukar tu dh bagus dah..naik muak tgk kain batik lusuhbdepa pakai.xperlulah beria sgt corak..
Quote chinta89 11-5-2016 08:25 AM
x perlu tukar kot.. wat tambah kos je..
Quote berusjamban 11-5-2016 08:33 AM
I got a bad feeling about this
Quote kentel 11-5-2016 08:46 AM
tukar smua pakai baju kurung labuh la..bershawl bagai..baru la sharia compliance  
Quote hanamunir 11-5-2016 08:50 AM
please jangan modenkan uniform mas dengan blazer shirt skirt bagai..
kekalkan identiti kebaya tu..
cantik dan unik..
maybe kena cari corak dan kaler yang lain kot..
tapi design kebaya tu memang da cantik..

Lihat semua komen(160)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 02:12 AM GMT+8 , Processed in 0.068837 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top