CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Wanita Nyaris Dirogol Dalam Tandas Stesen Minyak

11-5-2016 11:01 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 18373| Komen: 129

Description: Seorang wanita berusia 30 tahun nyaris menjadi makanan seorang lelaki


Seorang wanita berusia 30 tahun nyaris menjadi makanan seorang lelaki yang ingin merogolnya di stesten minyak Rawang jam 10 malam.

Wanita yang masuk tandas berkenaan melihat ada dua wanita lain didalam tandas berkenaan.

"Ketika di dalam tandas, dia terdengar ada orang masuk ke dalam tandas. Ketika mahu keluar, tiba-tiba seorang lelaki berdiri di hadapan pintu tandas dalam keadaan tidak berbaju dan zip seluarnya terbuka.

"Lelaki itu terus menolak dan menarik wanita itu masuk ke dalam tandas. Wanita itu terpaksa bergelut sehingga ditarik ke pintu utama tandas dan lelaki itu mengunci pintu berkenaan.


"Selepas menjerit meminta tolong, lelaki itu telah membuka kunci pintu dan wanita itu berjaya lari keluar menyelamatkan diri," katanya.

Kes ini juga viral di Facebook (FB) apabila pengguna dengan nama Dhiya Srikandi Qalbu mendakwa, wanita berkenaan ialah adiknya dan mengingatkan orang ramai supaya berhati-hati.

"Sebagai peringatan untuk semua supaya lebih berhati-hati.Saya kongsikan 'screenshot' adik saya lari menyelamatkan diri selepas bergelut dengan suspek dalam tandas. Nasib baik adik tak jadi mangsa rogol," katanya menerusi status di FB.

Dia turut berkongsi rakaman Kamera Litar Tertutup (CCTV) berdurasi enam saat ketika adiknya cuba melarikan diri sebaik berjaya keluar dari tandas berkenaan.

sumber:hmetro

14

Bagus
14

Marah
14

Terkejut
18

Sedih
17

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (91 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote qronaldo7 10-5-2016 03:53 PM
mana lg 2 wanita lain tu?
Quote susukambingbest 10-5-2016 03:54 PM
Pompuan klu g tndas awam tu kena brteman la,, sbolehnya jgn sskali g brsndirian
Quote susukambingbest 10-5-2016 03:55 PM
qronaldo7 replied at 10-5-2016 03:53 PM
mana lg 2 wanita lain tu?

Mgkin 2 pompuan tu kluar n bla nmpk clear trus laki tu msuk
Quote prettyuglybabe 10-5-2016 03:56 PM
tu yg selalu masuk toilet kat petrol station, aku lock pintu main sekali..
melainkan kalu ramai beratur panjang kat luar..
Quote blackwidowbae 10-5-2016 03:57 PM
Mujur dapat selamatkan diri syukur alhamdulillah

seram wehhh
Quote qronaldo7 10-5-2016 03:57 PM
susukambingbest replied at 10-5-2016 03:55 PM
Mgkin 2 pompuan tu kluar n bla nmpk clear trus laki tu msuk

ish bahaya betul. da la kdg2 toilet tu kt blkg
Quote EvieWanKenobi 10-5-2016 03:59 PM
panik giler dia sampai terjatuh..
Quote kemaruk 10-5-2016 03:59 PM
bangkem pernah tersalah masuk ke dalam tandas perempuan

pelik sebab takde toilet berdiri
Quote zhatul 10-5-2016 04:00 PM
bahaya la kalau mlm sorg2 masuk tandas awam

mesti berteman lain kali
Quote sue_liah 10-5-2016 04:03 PM

byk sgt lelaki sangap nk memancut free..kuang ajar betul

yup better berteman la sbb kdg2 tandas kt belakang
Quote insulin 10-5-2016 04:05 PM
Setiap hari ada je berita berkenaan perempuan Malaysia dirogol. Apa dah jadi dengan lelaki2 di Malaysia ni? Dah x ada rasa bertimbangrasa terhadap perempuan ke?
Quote haryatie 10-5-2016 04:05 PM
Ya Allah..takutnya
nasib baik x menjd mangsa jntn durjana
sial betulll..
dlm kepala otak dia org ni x benda lain ker...
Quote mokcikKSKB 10-5-2016 04:06 PM
bluehedgehog replied at 10-5-2016 03:49 PM
Nyaris dirogol dalam tandas



Babi betul jantan sangap skang.thanx to porn!!
Quote susukambingbest 10-5-2016 04:11 PM
Edited by susukambingbest at 10-5-2016 04:13 PM
prettyuglybabe replied at 10-5-2016 03:56 PM
tu yg selalu masuk toilet kat petrol station, aku lock pintu main sekali..
melainkan kalu ramai ber ...


Sama la iol pun.. Klu xde org q, lock je,, blk solat pun iol lock gak klu sunyi or keblkng tmptnya.. Yg pnting, klu rsa xcnfiden sgt, suh je org yg dtg skli ngn kta tmankn. Klu snggah sorang tu, kna than la smpai jmpa tmpt yg slmat, baru bhenti hihi
Quote bluehedgehog 10-5-2016 04:13 PM
susukambingbest replied at 10-5-2016 04:11 PM
Sama la iol pun.. Klu xde org q, lock je,, blk solat pun iol lock gak klu sunyi or keblkng tmptn ...


Quote mak_wa95 10-5-2016 04:14 PM
apa kaitan teh cap 888 ni dengan kejadian rogol ni
Quote irwansuhadi 10-5-2016 04:14 PM
kat Rawang memang ada gangster hindu, takut2 Stesyen Petronas tu pun bersekongkol gak. Kena cek tu.
Quote mak_wa95 10-5-2016 04:14 PM
ehh..cubaan rogol..
Quote bluehedgehog 10-5-2016 04:15 PM
mak_wa95 replied at 10-5-2016 04:14 PM
apa kaitan teh cap 888 ni dengan kejadian rogol ni

bukak tered sambil hirup teh wangi ros 888 yg murah

Lihat semua komen(129)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 10:43 PM GMT+8 , Processed in 0.173875 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top