CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Digelar Tercantik Di Dunia! Siapakah Gadis Kecil Ini?

18-4-2016 11:25 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 22862| Komen: 50

Description: Mana tidaknya, mata, senyuman dan bibir yang dimiliki boleh dikatakan cukup sempurna
Oleh Izzah Abbasy

Kanak-kanak perempuan atau gadis kecil Ini digelar kanak-kanak paling cantik di dunia.

Gadis kecil yang berasal daripada Korea Selatan ini telah menarik perhatian ramai selepas gambarnya viral di media sosial.

Sejak gambarnya tersebar, orang ramai mula menggelarnya sebagai kanak-kanak paling cantik di dunia.

Mana tidaknya, mata, senyuman dan bibir yang dimiliki boleh dikatakan cukup sempurna bagi seseorang  yang hanya bergelar kanak-kanak kecil.

Ada yang mendakwa gadis ini berdarah Korea sepenuhnya dan ada pula yang mengatakan bahawa ayahnya kacukan Korea-Amerika.

Makan hati menengoknya ya. Patutlah cantik kan? Dah macam anak patung pula.

Jom lihat koleksi foto-foto si kecil yang cantik manis ini. - CARI Infonet










 

31

Bagus
22

Marah
16

Terkejut
23

Sedih
23

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (136 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Emperor95 18-4-2016 11:28 AM
tidak dinafikan memang comel
Quote Artemesiaa 18-4-2016 11:35 AM
Mukanya nampak dewasa dari usia
Quote pejol 18-4-2016 11:35 AM
ish ish ish ...comey n cantik kekdahnye dak tecik nie
Quote milanhawkin 18-4-2016 11:36 AM
ha'a... mmg comel
Quote chinta89 18-4-2016 11:39 AM
nampak matured sgt
Quote devilito2 18-4-2016 11:41 AM
cutenya....
Quote zameyla 18-4-2016 11:48 AM
cantiknya...........
Quote sabar_sabariah 18-4-2016 11:56 AM
halusnya kulit ko dikkk....
Quote uda 18-4-2016 11:57 AM
Artemesiaa replied at 18-4-2016 11:35 AM
Mukanya nampak dewasa dari usia

Betul tu. Dia nampak lebih dewasa
Dia cantik tapi tak cute sebab tak chubby
Quote Usa.Gi 18-4-2016 12:04 PM
Cute  tapi sy lebih suka budak perempuan tepi tasik yang pernah viral dulu.
Quote -electrifying- 18-4-2016 12:04 PM
cute... mgkin mekap?
Quote pittjie 18-4-2016 12:13 PM
budak korea? jgn la sampai ko kecik2 mak pak dah buatkan ko plastik surgery nak bagi nampak cantik ya dik
Quote blackwidowbae 18-4-2016 12:22 PM
Naper ader eyebaggg
Quote blackwidowbae 18-4-2016 12:23 PM
Baru lepas nangis kerr dekkkk pastu terus photoshoot?
Quote CrowneGlory 18-4-2016 12:57 PM
Cantik tp nmpk x tua dr umur
Quote fifie_olin 18-4-2016 01:10 PM
dh bsr nti...jgn la ko gatal2 nk operate muka tu
dh perfect dh tu....
shomelll
Quote comel91 18-4-2016 01:26 PM
mcm song ji hyo sukeee... comel budak ni
Quote Jajabeans 18-4-2016 01:41 PM
perfect sgt muka budak ni. tapi lebih cantik budak yg aku jumpe kat flat dulu
Quote imransulaiman 18-4-2016 01:43 PM
Suri anakTom Cruise pun comel

Lihat semua komen(50)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 02:48 PM GMT+8 , Processed in 0.091909 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top