CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Yatt Hamzah Kini Trauma Selepas Kemalangan Teruk Di Karak

27-3-2016 01:36 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 3449| Komen: 3

Description: Pelakon dan pengacara Yatt Hamzah dilaporkan mengalami kemalangan jalan raya
Oleh Adib ZA

Pelakon dan pengacara Yatt Hamzah dilaporkan mengalami kemalangan jalan raya ketika dalam perjalanan pulang dari Temerloh ke Kuala Lumpur. 

Menerusi laman Instagram, Yatt dilaporkan dan juga penumpang lain dilaporkan dalam keadaan selamat, namun trauma dengan kemalangan yang baru menimpanya itu. 

Menerusi gambar yang dimuat naik, jelas kelihatan keadaan kereta yang sangat teruk, bahagian hadapan remuk dan dilaporkan juga berlaku akibat tayar pecah. 

“Saya bersama adik ipar dan pembantu dalam perjalanan pulang ke Kuala Lumpur dari Mentakab selepas program Jelajah Ikim. Kemalangan berlaku di Lebuhraya Karak apabila secara tiba-tiba tayar kereta saya pecah dan saya hilang kawalan sehingga berpusing beberapa kali dan kemudian melanggar pembahagi jalan,” ujarnya, memetik laporan Mstar Online.

Semoga Yatt kembali mendapat semangat dan kekuatan. Mohon agar semua peminat mendoakan agar Yatt kembali pulih dan sihat. - CARI Infonet



(Sumber foto: Rotikaya)


22

Bagus
32

Marah
20

Terkejut
17

Sedih
24

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (131 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote aku.semut.merah 27-3-2016 08:55 PM
Yatt sejadah dan propa memang xleh pisah. Admin la sangat. Haha
Quote melinda_kerr 27-3-2016 03:25 PM
Sempat juga dalam keadaan trauma nk update kat org ramai. Kalau i confirm tak terfkir pun nk kontek siapa kecuali parent atau family
Quote manjalara_01 27-3-2016 01:46 PM
nasib baik krete solid...
slalu je bc psl tayar meletup ni...
ape puncenye yea??

Lihat semua komen(3)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 01:41 PM GMT+8 , Processed in 0.064079 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top