CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

RUMI Minyak Wangi Keluaran Remy Ishak Tiru Che Ta?

27-2-2016 12:14 PM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 15615| Komen: 97

Description: Nama RUMI pula dipilih berdasarkan nama watak saya menerusi drama terbitan Astro iaitu Rumi & Jawi yang akan disiarkan pada waktu terdekat ini.
Oleh Izzah Abbasy

Remy Ishak melancarkan wangian keluarannya, RUMI pada Rabu lepas di Hotel Royale Chulan, Kuala Lumpur.

RUMI dikeluarkan oleh  RISA Team Global (RISA) di bawah label syarikat miliknya iaitu By Remy Ishak yang dijual pada harga RM49.90 sebotol pada kandungan 35 ml.


  

Desas desus menyatakan minyak wangi keluarannya iaitu RUMI yang dikatakan mempunyai bau seakan-akan sama seperti produk keluaran Rozita Che Wan (Che Ta) iaitu Precious By RCW, namun ia adalah satu kebetulan.  

"Sama? Entahlah, saya tidak pernah pula mencuba wangian tersebut. Apa yang boleh saya katakan wangian agak subjektif untuk ditafsirkan dan persamaan itu mungkin secara kebetulan,” katanya. 

Nama RUMI pula dipilih berdasarkan nama watak saya menerusi drama terbitan Astro iaitu Rumi & Jawi yang akan disiarkan pada waktu terdekat ini. - CARI Infonet 


12

Bagus
6

Marah
7

Terkejut
6

Sedih
6

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (49 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sepitsiput 25-2-2016 04:59 PM
Wow... artis yg nampak  busuk pertama keluarkan perfume...

Next mungkin Kamal Adli
Quote taksukapeanut 25-2-2016 05:00 PM
Nampak busuk je.. tapi sebenarnya tak.. eh.. hahaha
kadang kadang nampak busuk, kadang kadang nampak tersangat la wangi si remy ni
Quote sepitsiput 25-2-2016 05:02 PM
Che ta & remy meols speku borong minyak wangi dr Dubai jah ni... koser paris bagai. Meols pakai minyak wangi che ta sebotol jah..laki meols kata mcm bau minyak atar yg tok arab dok calit kt org kt masjid jah. Skrg meols kembali ke Still by J.Lo
Quote zainabon 25-2-2016 05:06 PM
ni perfume dari kilang sama ke.. harap x subusuk remy la
Quote dino 25-2-2016 05:07 PM
sepitsiput replied at 25-2-2016 04:59 PM
Wow... artis yg nampak  busuk pertama keluarkan perfume...

Next mungkin Kamal Adli

terbau busuk perfume tuh....
btw remy ni umur brp.... dah nmpk kekertuan ketara
Quote taksukapeanut 25-2-2016 05:10 PM
sepitsiput replied at 25-2-2016 05:02 PM
Che ta & remy meols speku borong minyak wangi dr Dubai jah ni... koser paris bagai. Meols pakai miny ...

tak sedap ke bau perfume che ta?? dengar ramai betul yang puji.. malas nak beli perfume che ta tu, takut indah khabar dari rupa

Quote aireen24 25-2-2016 05:14 PM
aku selalu frust tgk artis keluar perfume, keluar skincare etc.

pastu claim beli kat paris, etc. lepas tu sogok budak2, mak2 budak dgn kata2 seperti proven by dermatologist la etc.

bukan retis je, bloggerati2 sekalian pun sesama. siap cakap r&d dijalankan oleh doktor sekian2 bagai..

kakak aku kata ingat senang2 ke nak keluar produk yg tak kakis kulit orang, tak effect kulit orang dan terutamanya untuk muslim yg tiada unsur syubhah.
Quote taksukapeanut 25-2-2016 05:18 PM
aireen24 replied at 25-2-2016 05:14 PM
aku selalu frust tgk artis keluar perfume, keluar skincare etc.

pastu claim beli kat paris, etc.  ...

yup.. setuju.. especially product yang kita tau nak buat r&d sikit punya lama.. ni entah produk mana yang dorang jumpa, bawak balik malaysia declare dah buat kajian semua bagai.. and org kita ni pulak pantang yang tukang promote tu artis.. percaya terus. entah entah artis tu sendiri pun tak pakai product dia sendiri

Quote caplimau 25-2-2016 05:19 PM
awak nmpk tua remy..
Quote HannahMontana 25-2-2016 05:20 PM
apa saja ,asalkan Remy ishak .................


Quote taksukapeanut 25-2-2016 05:21 PM
HannahMontana replied at 25-2-2016 05:20 PM
apa saja ,asalkan Remy ishak .................

yeay.. ada peminat remy di sini.. hahaha
ada geng
Quote HannahMontana 25-2-2016 05:27 PM
taksukapeanut replied at 25-2-2016 05:21 PM
yeay.. ada peminat remy di sini.. hahaha
ada geng

yeah .....................
Quote missDollie 25-2-2016 05:30 PM
Cayo ler tu dari parisss...ntah2 parit perakk je..
Quote hayati_hassan 25-2-2016 05:39 PM
eh 2 minggu aja amik masa nak mengadun haruman
cepatnya terhasil jangan nanti peminat beli rasa kecewa sudey
Quote ALDRIN 25-2-2016 05:45 PM
sepitsiput replied at 25-2-2016 04:59 PM
Wow... artis yg nampak  busuk pertama keluarkan perfume...

Next mungkin Kamal Adli

Kaka, mana lagi Win klu nak lawan Dato Biso Bonar keluar skincare penjagaan wajah. Muka sendiri kelabu asap, jerawat berkopeng2, muka berlubang mcm kena korek kumbang korek kayu pintu? lg ada hati nk promo..spt yg diduga x de sapa nk beli...acah2 kanye west gitu
Quote sweetfasha 25-2-2016 06:05 PM
aku peminat remy

hala 3 tu nampak sangat kemelayun lelaki sejati

tak suka pelakon lelaki yg babycafe sgt.. remy nampak maskulin dan bila dia kuar minyak wangi.. dia berani
Quote green~tea 25-2-2016 06:09 PM
I rasa perfume yg sheila rusly tu sedap... Kuat gile bau cam parfum dr paris.. Bau ok, xpening laa.. Tea buat sembur lepas gym... Campak je dlm beg gym tu... Botol kecik senang.. Normal ofis time pagi2 tea setia pada chloe
Quote de_ikea 25-2-2016 06:10 PM
Genius si remi nih. Org lain mengkaji bertahun-tahun. Heols dua minggu je mampu mngeluarkan haruman baru

Percayalahhhh sangatt
Quote famri7 25-2-2016 06:13 PM
Tapi heshe nampak busuk berpeluh..how????

Lihat semua komen(97)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 09:48 PM GMT+8 , Processed in 0.099143 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top