CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Kempunan Ayam Gunting, Murid Maut Selepas Bonceng Motorsikal

22-2-2016 01:09 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 8109| Komen: 53

Description: Seorang murid SK Pengkalan Kubor 1 maut selepas motorsikal ditunggangi bapanya...


Oleh : Fyruz Hanna

KELANTAN: Seorang murid SK Pengkalan Kubor 1 maut selepas motorsikal ditunggangi bapanya kemalangan di Kilometer 8.5 Jalan Tumpat-Pengkalan Kubor dekat Kampung Telaga Lanas.

Kejadian jam 5:30 petang itu, Muhammad Aqif Farhan Muhamad Shamsani, 7, maut manakala adiknya Alieysha Mysara,5, koma dan dirawat di Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) Kubang Kerian.

Ibu saudara dua beradik itu, Normala Muhammad, 42, berkata, ketika kejadian, mereka tiga beranak ke kedai untuk membeli ayam goreng.


“Arwah yang beria-ia nak makan ayam gunting (ayam goreng), mereka tiga beranak naik motosikal ke kedai di seberang jalan hanya kira-kira 300 meter saja dari rumahnya di Kampung Ketil,” katanya. -CARI Infonet.

Baca selanjutnya: SinarHarian

18

Bagus
17

Marah
22

Terkejut
21

Sedih
14

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (105 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mzzenma 22-2-2016 11:09 AM
Mzz feveret gila ayam gunting ni
Quote huJanBaTu 22-2-2016 11:13 AM
ayam gunting bob

sedap..
Quote huJanBaTu 22-2-2016 11:13 AM
salam takziah buat keluarga mangsa
Quote prettyuglybabe 22-2-2016 11:13 AM
ayam gunting tu ayam mcm uncle bob ke?
mak bapak yang sayang sangat kat anak..
sanggup bersusah tunaikan permintaan gi beli ayam..
tapi tak sanggup bersusah sarung helmet kat kepala anak-anak..
Quote cucuq 22-2-2016 11:15 AM
kesiannya dh la kereta vios tu yg salah..pemandu kereta tak cedera pown..al-fatihah..
Quote cmf_conan 22-2-2016 11:21 AM
tak pakai helmet?? mendapatlahhhh..
Quote GhostWalking 22-2-2016 11:23 AM
walaupun dekat ... 300 meter tapi jangan berjudi dengan nyawa..
Quote mommymonster82 22-2-2016 11:23 AM
Innalillah..takziah
Quote spenderterselit 22-2-2016 11:25 AM
Edited by spenderterselit at 22-2-2016 11:26 AM

Ayam gunting tu ayam abg bob kan.ada satu sotong mcm ayam abg bob tu tp yg ni sotong besar bapak die goreng mcm ayam abg bob tu n gunting2.meleleh air liur sedapnyaaaaa

Ot dah maaf

apepun takziah pada keluarga
Quote kikuri 22-2-2016 11:29 AM
kesiannya....
Quote kentel 22-2-2016 11:33 AM
skeri nya...terkulai kaki dia
Quote rosasa 22-2-2016 11:39 AM
takziah ... inalillah
Quote sukacactus 22-2-2016 11:44 AM
Salam takziah...mati kempunan budak tu
Quote Adeakukesah11 22-2-2016 11:47 AM
Sedih n sadis. Innalillah
Quote lasagnaklcc 22-2-2016 11:49 AM
Ni gambar tempat kejadian ke? Asal adik tu nampak mcm bkn umur 5 dgn 7?
Quote Changa 22-2-2016 11:50 AM
Sebab itu pakai helmet itu penting sis
Quote lasagnaklcc 22-2-2016 11:51 AM
Ooo silap faham. Yg terkulai kaki tu ayah diorg... Yg darah kepala arwah.
Quote delsmomm 22-2-2016 11:56 AM
innalillah...

kesiannya..

Quote Abangspek 22-2-2016 12:00 PM
3 orang atas motor?
Tarak helmet?

Biar dekat pun, masih kena berhati-hati............

Kereta tu memang salah dah, tapi bila berlaku perlanggaran antara kereta dan motor, walaupun kereta salah camne pun, risiko lagi tinggi kat penunggang motor. Jadi ada baiknya lebih berhati-hati

Takziah.

Lihat semua komen(53)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 07:05 AM GMT+8 , Processed in 0.074230 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top