CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Farahdhiya Nyaris Terseret Ke Kancah Pelacuran

20-2-2016 08:16 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 8051| Komen: 13

Description: "Ally palsu itu menawarkan extra job selain hosting dengan harga RM30,000 dan RM140,000. Awak boleh baca di gambar apa yang mereka tawarkan.
Oleh Adib ZA

Pendedahan penyanyi Farahdhiya sememang mengejutkan apabila dia berkata, hampir terpedaya dengan ejen pelacuran.


Individu yang menyamar sebagai Ally Iskandar dikatakan mulanya menawarkan kerja sebagai pengacara. Kemudian ada sesuatu yang membuatkan Farahdhiya berasa tak sedap hati tentang lelaki itu. 

"Saya ingin berkongsi kejadian yang berlaku pada saya sebelum ramai lagi tertipu. Tiga bulan lalu Instagram Ally Iskandar telah menghantar mesej untuk meminta nombor telefon saya, jadi tanpa sebarang syak kerana pernah beberapa kali bekerjasama, saya memberikan nombor telefon peribadi.

"Dia kemudian menghantar mesej di WhatsApp beberapa kali untuk menawarkan kerjahosting. Pada mulanya tiada masalah, semua perbincangan berkaitan kerja sehingga pertengahan perbualan itu membuatkan saya ada berasa ragu," ujarnya.



(Sumber foto: Carian google)



"Ally palsu itu menawarkan extra job selain hosting dengan harga RM30,000 dan RM140,000. Awak boleh baca di gambar apa yang mereka tawarkan.

"Ia sangat biadap dan kurang ajar termasuklah minta saiz badan dan gambar depan belakang, nasib baik juga saya tidak bagi sebab saya boleh fikir mana yang betul dan tidak," ujarnya lagi. 

Farahdhiya berkata dia telah menghubungi Ally yang 'sebenar' dan tak mahu kejadian sama berlaku kepada artis lain. Dia berkata akan membuat laporan polis berkenaan hal ini. - CARI Infonet 





Sumber berita: Mstar Online
18

Bagus
8

Marah
17

Terkejut
7

Sedih
10

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (75 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MH37O 19-2-2016 06:22 PM
eloklaa tu,,, muka dgn dress up pun macam pelacur
Quote shernazz 19-2-2016 07:31 PM
badan dia cantik dowh
jeles aku
Quote virgo19 19-2-2016 09:03 PM
Gigih aku stalk ig faradhiya huhu.. ramai juga retis terkena, linda rafar, diana rafar, sheera iskandar, faramendoza pun ada huhu..
Quote kiwimasam 19-2-2016 09:25 PM
Farahdhiya ni mmg hot. Tapi agak sendu..
Quote qronaldo7 20-2-2016 07:58 PM
Xheran la dunia retis ni dpt offer gtu
Quote srisofe 20-2-2016 10:17 PM
Nk tucip tacang
Quote Siputjelly 20-2-2016 11:23 PM
dah ada benang tt ooii
Quote tomet05 21-2-2016 12:26 PM
ulangan nih kan
Quote aciklola 21-2-2016 05:46 PM
Ally tak cakap apa2 ke?
Quote kumen2 22-2-2016 11:12 AM
mohon faradhiya bhijab.. lps ni...
Quote nononcrux 22-2-2016 11:58 AM
hambar la dia nh. . berlakon baek mane pon. . tak charming dimataku
Quote barfi 22-2-2016 12:00 PM
Knp kalau saya buka benang ulangan, cepat2 org panggil momod minta katup.

Tapi yg dia ni buka benang lambat dari saya tapi sebijik ulangan macam benang saya, momod tak buat apa pun.
Pelikla.
Quote seri_mawr 22-2-2016 12:14 PM
barfi replied at 22-2-2016 12:00 PM
Knp kalau saya buka benang ulangan, cepat2 org panggil momod minta katup.

Tapi yg dia ni buka ben ...

ko seru la momod suh katup...

seru gini..... @lonely_surina

Lihat semua komen(13)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 05:56 AM GMT+8 , Processed in 0.085700 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top