CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tahniah! Isteri Shukri Yahaya Hamil 3 Bulan

19-2-2016 03:52 PM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 13784| Komen: 46

Description: Saya terharu bercampur gembira apabila isteri memberitahu dia sedang hamil
Oleh Izzah Abbasy

Terpancar kegembiraan Jericho Rosales Malaysia, iaitu pelakon Shukri Yahaya, 27 setelah mengumumkan bakal menimang cahaya mata hujung bulan Ogos ini.


Semakin murah rezeki Shukri dan Tya.
Shukri yang mendirikan rumah tangga pada 20 November tahun lalu memberitahu isterinya, Tya Adnan, 25, kini sedang hamil tiga bulan.

“Saya terharu bercampur gembira apabila isteri memberitahu dia sedang hamil,” katanya kepada Kosmo Online.

Menurut pelakon drama Dia Isteri Luar Biasa, dia hanya mengetahui tentang kehamilan itu apabila isterinya menghantar rakaman video menerusi telefon bimbit yang menunjukkan alat ujian kehamilan.  - CARI Infonet

6

Bagus
11

Marah
12

Terkejut
20

Sedih
23

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (86 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lil_honey 19-2-2016 03:47 PM
tahniaaah...
cepat gak lekat..berkat limitoxiless tah ape produk wife dia ni tahh..tak igt lak..
Quote jalfa 19-2-2016 03:49 PM
kena umum ke
Quote Adeakukesah11 19-2-2016 03:51 PM
Bosan :zz:zz
Quote Adeakukesah11 19-2-2016 03:52 PM
Btw tak faham mcm mana org boleh rembes ngn dia. Tahniah la apa2 pun
Quote Parit.Hilton 19-2-2016 03:52 PM
haaa mamat ni la aku ingatkan pelakon syahrul ridzuan tu
Quote fadzyjemi 19-2-2016 03:57 PM
Ok tahnuah
Quote fadzyjemi 19-2-2016 03:57 PM
Eh tahniah.. salah taip plak
Quote red_velvet 19-2-2016 04:09 PM
Adeakukesah11 replied at 19-2-2016 03:52 PM
Btw tak faham mcm mana org boleh rembes ngn dia. Tahniah la apa2 pun

Sama la kita...aku pun x faham..mungkin lbh jantan kot..hehe
Quote mokcikKSKB 19-2-2016 04:11 PM
Tahniahlah...
Quote sepitsiput 19-2-2016 04:14 PM
shukri ni nak kata membosankan tu idok...tp entah ler..kurang aura kot...bukan xde aura.. kene gali lagi tu...dia blakon pun not bad
Quote kokocrunch 19-2-2016 04:26 PM
tahniah le...
Quote caplimau 19-2-2016 04:51 PM
patut la si tya ni nmpk mcm lemah lemau je recently..
tahniah.. jage baik2..
Quote sepitsiput 19-2-2016 04:52 PM
caplimau replied at 19-2-2016 04:51 PM
patut la si tya ni nmpk mcm lemah lemau je recently..
tahniah.. jage baik2..

tya ni cantik khuen? mcm rita rudaini sikit2.... sheols model ke dlu?
Quote zu_nia 19-2-2016 04:54 PM
Adeakukesah11 replied at 19-2-2016 03:52 PM
Btw tak faham mcm mana org boleh rembes ngn dia. Tahniah la apa2 pun

Btw dia senyum sweet maybe sebab ada lesung pipit.. Hahahaha
Quote cahayahati 19-2-2016 04:55 PM
tahniah ler abe jericho
Quote miyamiyo 19-2-2016 04:58 PM
Tahniah Shukri and Tya!
Quote caplimau 19-2-2016 04:58 PM
sepitsiput replied at 19-2-2016 04:52 PM
tya ni cantik khuen? mcm rita rudaini sikit2.... sheols model ke dlu?

ha ah ade iras rr.. tapi bukan model..
belakon pun 1 cite tu je.. selebihnye buat business..
dlu die berisi skt, tak de la kurus mcm skrg..
Quote cik_tonggek 19-2-2016 04:58 PM
jericho kat mana dikk
kat kuku ke
Quote sepitsiput 19-2-2016 05:00 PM
caplimau replied at 19-2-2016 04:58 PM
ha ah ade iras rr.. tapi bukan model..
belakon pun 1 cite tu je.. selebihnye buat business..
dlu ...

shukri mesti x bg wife heshe berlakon khuen?

Lihat semua komen(46)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 03:41 AM GMT+8 , Processed in 0.071189 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top