CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Gambar Sharifah Sakinah Jelir Lidah Ketika Umrah Dikecam Peminat!

19-2-2016 11:49 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 30067| Komen: 162

Description: Semuanya terjadi gara-gara gambar yang dimuat naik menerusi laman Instagram miliknya
Oleh Izzah Abbasy

Walaupun sudah bahagia bersama suami tercinta, Sharifah Sakinah dipalit lagi dengan kontroversi terbaru.


Semuanya terjadi gara-gara gambar yang dimuat naik menerusi laman Instagram miliknya. Gambar mempamerkan beliau menjelirkan lidah ketika berada di Tanah Suci bagi menunaikan umrah bersama suaminya dikecam peminat.


Seperti biasa, ruang komen menjadi medan untuk individu itu menghakimi, mengkritik seseorang itu. Selain masing-masing menyuarakan pendapat berkaitan tingkah Sharifah yang dianggap kurang sopan ada juga yang sempat bercerita mengenai pengalaman mereka di sana.

Adalah lebih baik mendoakan yang baik-baik sahaja. Siapa tahu Sharifah Sakinah akan melakukan satu perubahan yang mengejutkan satu hari nanti? Hidayah itu Milik Allah! - CARI Infonet

19

Bagus
22

Marah
12

Terkejut
12

Sedih
8

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (87 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nicuya 19-2-2016 11:04 AM
tu pon nak kecam...what's wrong with the world??
Quote NadineNajmie 19-2-2016 11:05 AM
Korang hingat sakinah ni baca ke komen2 tu. Xhado okeh.

Lepas dia post gambar, dia xkan baca.

Fan haters nak bergaduh ke apa biarkan. Dia tetap chillax2 lepastu post lagi gambar.
Quote caplimau 19-2-2016 11:06 AM
die g umrah je pun bukan g haji..
klo kene dam ke ape ke lantak die la yg bayor..
semua benda la nk kne hencap..

mcm la korg tak kenal si kinah ting tong ni mcmne kan..
kekdahnye g umrah seolah2 melancong je..
Quote barfi 19-2-2016 11:06 AM
Aku respek juga la dengan kinah ni ada keinginan yg tinggi utk pergi buat umrah
Quote sepitsiput 19-2-2016 11:07 AM
Abis tu nk suruh dia propa acah2 kepala melekat kat hajaratul aswad ke? kot2 la esok dia nk teresak2 nangis insap kt radio IKIM pastu cukup sebulan keluar jenama spender muslimah pulek.
Quote hanuma 19-2-2016 11:07 AM
susah nak komen minah nie
Quote harkktuih 19-2-2016 11:10 AM
apa yg kurg sopan nya?
Quote barfi 19-2-2016 11:14 AM
sepitsiput replied at 19-2-2016 11:07 AM
Abis tu nk suruh dia propa acah2 kepala melekat kat hajaratul aswad ke? kot2 la esok dia nk teresa ...

Hihihi.
Comel jek kinah ni..
Quote qqOfficial 19-2-2016 11:15 AM
kdg2 tak paham la netizen2 yg over do'oh ni ...  ayoo... meols yakin tu tindakan spontaneous si kinah tu bila hubby dia ajak bergambor ...

kalo dia jelir betul2 ....lebih baik camni ....


takpun ....


Quote batrishia 19-2-2016 11:16 AM
sepitsiput replied at 19-2-2016 11:07 AM
Abis tu nk suruh dia propa acah2 kepala melekat kat hajaratul aswad ke? kot2 la esok dia nk teresa ...

Wakakaka lawak siott..
Quote ninalee 19-2-2016 11:21 AM
qqOfficial replied at 19-2-2016 11:15 AM
kdg2 tak paham la netizen2 yg over do'oh ni ...  ayoo... meols yakin tu tindakan spontaneous si kina ...

hehehe sedassssss. aku rasa tak de la kontroversi nya pun gambo tu. netizen je lebih2 nih
Quote budakmanentah 19-2-2016 11:24 AM
sakinah la wei....sakinah...bkn heliza helmi or mira filzah
Quote Esmiria 19-2-2016 11:27 AM
Molekla...kat tanah suci gitu
Quote seri_mawr 19-2-2016 11:27 AM
comel jek dia buat muka gitu...

itu pun nak jadi hal....

Quote mzzenma 19-2-2016 11:30 AM
tak dak isu kut..jelir lidah sikit ja
maybe masa tu tengah panas dia dahaga ke apa ke

cer husnuzonnnn

Quote melinda_kerr 19-2-2016 11:32 AM
Habit dia menjelir kot. Lantak dia lah.
Quote Levespa 19-2-2016 11:33 AM
Aku ok je ngan kinah ni.. Dia tak hipokrit
Quote bellaa 19-2-2016 11:34 AM
Apa masalahnya?

Biasa la set2 pak ostajah ostad jadian. Tentukan p sorga ke neraka.
Quote Orix 19-2-2016 11:35 AM
so whats the problem ?

Lihat semua komen(162)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 06:18 AM GMT+8 , Processed in 0.077139 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top