CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Syarul Ridzwan Kemalangan Lagi?

16-2-2016 11:36 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 23947| Komen: 133

Description: Syarul atau nama sebenarnya Mohd Saharul Ridzwan Hashim...


Oleh : Fyruz Hanna

Syarul atau nama sebenarnya Mohd Saharul Ridzwan Hashim, 25, dalam instagramnya berkongsi foto kemalangannya namun kali ini dia baik sahaja tanpa sebarang kecederaan


“Assalamualaikum, dugaan di pagi hari, saya kemalangan pada pagi ni, tapi jangan risau saya okay dan selamat. Cuma kereta teruk sikit bahagian depan. Doakan yang baik baik buat saya,” katanya bersama gambar yang dimuatnaik.


Dalam gambar yang dimuatnaik, bahagian hadapan keretanya kelihatan remuk.

Terdahulu, pelakon ini juga pernah terlibat dalam kemalangan di Sungai Ujong, Seremban pada Disember lalu.

Kemalangan lalu yang menyebabkan keretanya terbalik membuatkan dia menyangka kenderaan jenis Honda City yang dipandu bakal meletup. -CARI Infonet.

Sumber: rotikaya,mstar.
25

Bagus
6

Marah
26

Terkejut
19

Sedih
12

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (103 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote enchikfitz 16-2-2016 10:41 AM
Mamat ni dah bertunang dgn ex diakan?

Ok x nak ot : mamat ni dah 2 kali eksiden. X ambik pengajaran ke
Quote wookiehoney 16-2-2016 10:43 AM
takziah
syukur Allah bg lagi peluang hidup


ambil iktibar


gituh
Quote SenahMontanah 16-2-2016 10:43 AM
kalau snirik yg drive laju mcm hanjeng xpayah nak #dugaan sgt lah. all i can say is, selayaknyalah sis
Quote sayang 16-2-2016 10:45 AM
ni da kali ke 2 exsiden kan..alahaiii
Quote mokcikKSKB 16-2-2016 10:45 AM
Selayaknyalah kalau doplopat jam selfie. #jgnhencapakummgdengki
Quote miyamiyo 16-2-2016 10:46 AM
Uihhh laju nau dia bawak - refer video dia bawak laju tu. Almost 200 kan? Iols bawak cecah 160 da cuak terus break turun ke 100. Hahaha.

Anyway, Alhamdulillah beliau takde apa-apa. Lepas ni jangan bawah laju-laju. Sayang nyawa tu oiii
Quote epis 16-2-2016 10:47 AM
aaah... kali kedua die eksiden ni... huhu...
Quote bakau_condong 16-2-2016 10:47 AM
Dia dgn deena emir sekali ke ek dlm kete tu?tgk ig deena emir punya ig pun kt balai
Quote kikuri 16-2-2016 10:52 AM
aritu bukan dah eksiden ke...
Quote barfi 16-2-2016 10:53 AM
Iols ada kawan lelaki yg seumur hidup dia, dah hampir 20kali accident.

Dulu dia engineer. Pastu dah berhenti. Skrg jual insurans plak.
Tahla macam sesuatu plak tgok dia sekarang
Quote ramaramu 16-2-2016 10:54 AM
hmmm dia ni mmg drive laju mcm f1 driver.. harapnya jgn smp 3 kali dah ler.. buat beringat sikit mat!
Quote siti_kus 16-2-2016 10:54 AM
bawak laju2 eksiden sorang2 xpa. langgar org naya je.
Quote outcast 16-2-2016 10:56 AM
nk bawak laju x kisah ... nk mati pun  iolls x kisah  
(x da lakonan lg heolls yg iolls terkesan pun)
tp  jgn babitkan org len sudah
tu je iolls mintak
Quote ramaramu 16-2-2016 10:56 AM
bakau_condong replied at 16-2-2016 10:47 AM
Dia dgn deena emir sekali ke ek dlm kete tu?tgk ig deena emir punya ig pun kt balai

deena emir ni ke tunang/gf dia?
Quote amyainsamad 16-2-2016 10:59 AM
claim jela insurans
Quote bakau_condong 16-2-2016 11:00 AM
ramaramu replied at 16-2-2016 10:56 AM
deena emir ni ke tunang/gf dia?

x tau la tunang ke tak tp ex-gf dia dulu sblm digosipkan dgn mia kayu
Quote d_dalia 16-2-2016 11:01 AM
enchikfitz replied at 16-2-2016 02:41 AM
Mamat ni dah bertunang dgn ex diakan?

Ok x nak ot : mamat ni dah 2 kali eksiden. X ambik penga ...

dah bertunang ke?
Quote Lorra2411 16-2-2016 11:04 AM
outcast replied at 16-2-2016 10:56 AM
nk bawak laju x kisah ... nk mati pun  iolls x kisah  
(x da lakonan lg heolls yg iolls terkesan p ...

iolss rasa ada satu je lakonan dia yang iolss ingat. watak psiko dalam drama Love You Mr. Arrogant. tu je lah, jadi lead pun takde yang iolss ingat dgn lakonan dia.
Quote esteryen 16-2-2016 11:04 AM
"teruk SIKIT bahagian depan"

Goshhh..mcm tu kira SIKIT???

Lihat semua komen(133)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 03:35 AM GMT+8 , Processed in 0.068739 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top