CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Puaskan Batin Masing-Masing Dahulu - Nasihat Che Ta

16-2-2016 10:39 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 31918| Komen: 208

Description: Hidup berumahtangga harus sentiasa ada unsur tolak ansur...



Oleh : Fyruz Hanna

Hidup berumahtangga harus sentiasa ada unsur tolak ansur dan dibincang baik dari perkara remeh sehingga ke perkara paling intim iaitu hubungan seksual suami isteri.

Persefahaman harus ada dalam kehidupan perkahwinan kata Che Ta, yang bersyukur selepas perkahwinannya kali ini dia disahkan mengandung selepas dua bulan bernikah.


Walaupun perkara ini dianggap taboo untuk dibincangkan namun kajian menunjukkan angka wanita tidak mencapai kepuasan apabila bersama dengan pasangan adalah meningkat.

Che Ta juga dilihat mengambil peluang ini apabila bercadang untuk memasarkan jus tenaga yang diambil dengan nama Jus Goyang Rapat oleh ROzita Che Wan. -CARI Infonet.

Sumber: BiPop.






25

Bagus
13

Marah
27

Terkejut
12

Sedih
11

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (106 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote barfi 15-2-2016 01:59 PM
Tua tua pun masih berdenyut gitu
Quote doubleA 15-2-2016 01:59 PM
amboi nama jus

Quote qronaldo7 15-2-2016 02:01 PM
Jus Goyang Rapat by RCW


kemain nama
Quote cikgojesss 15-2-2016 02:01 PM
denyuttt dan sedutt girtuhhh
Quote AprilLova 15-2-2016 02:03 PM
Jus Goyang Rapat??

Quote amyza 15-2-2016 02:07 PM
untung laa zain
Quote seri_mawr 15-2-2016 02:08 PM
jadi body cantik mcm che ta ok gak...
Quote katibism 15-2-2016 02:08 PM
Nape semakin melucah ni . Paper tu ada under aged reader ok. Ingat depa x faham kaa?
Quote kentel 15-2-2016 02:10 PM
katibism replied at 15-2-2016 02:08 PM
Nape semakin melucah ni . Paper tu ada under aged reader ok. Ingat depa x faham kaa?

apa nak pelik nya..komsas form 3 pun skrg drama lucah sis....
Quote meteorspeed 15-2-2016 02:11 PM
Adooii nama lain tak dak ker che ta o..nama lucah gak ko pilih kan..gedik nyer si tua nie..
Quote cahayahati 15-2-2016 02:11 PM
malunya iols baca....
Quote azimodin 15-2-2016 02:11 PM
Xde nama yg innocent sikit ke???? Jus mutiara korsani ke, jus makam nekmat ke
Quote budakshinchan 15-2-2016 02:19 PM
nama product mmg mengundang bualan, umpatan dan kejian.. taktik pemasaran gak ni.. mesti che ta awal awal pon dah perasan nama jus ni semacam.. naper mesti jus goyang? kalo rapat tu ok lg.. bab goyang tu xde kena mengena ngan jus..

lain la kalo sebelom minum jus tu kena goncang.. so leh la namakan jus goncang rapat.. hmmm
Quote lionsleepin 15-2-2016 02:21 PM
;


Dah tak gheti malu ke
Quote rania_maira 15-2-2016 02:23 PM
*istighfar sat*
Quote hotmak 15-2-2016 02:23 PM
Gitu, gigih cheta buat mcm2 biz eh
Quote manehnya 15-2-2016 02:24 PM
ala nk jual produk ja pun...

cer 10tahun lagi... ada dak dia nk cerita lagi pasai hubungan intim...
Quote Suchi 15-2-2016 02:25 PM
dah bertahun mkn?
maksudnya masa blm kawen baru tu mmg dah amalkn ke? kalo takat merapi dan merapatkn ke apa oklah, selalunya produk dalaman wanita fungsinya sekaligus membantu dlm masalah mati putik, menaikkan mood dan nafsu..
rasa mcm tak sesuai kalo yang blm bersuami mahupun suami kerja jauh berbulan2.. kang sengsara lak menanggung
Quote gula_tebu 15-2-2016 02:28 PM
amboi kak marr nama jus hang sakan noh. jus rapat pon dah bunyi pelik, apatah lagi siap bergoyang-goyang nih. loklaq hang noh. malu la sikit kak marr oi. *gaya izreen bercakap*

Lihat semua komen(208)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 03:28 AM GMT+8 , Processed in 0.074508 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top