CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Siti Nordiana Jelaskan Kenapa Dia Naikkan Bayaran

15-2-2016 11:01 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 25525| Komen: 112

Description: "Kalau dulu, orang panggil menyanyi, saya pergi sahaja tanpa tanya pun berapa mahu bayar.
Oleh Adib Za

Selepas namanya kembali meniti di bibir ramai peminat dan menjadi fenomena melalui program Gegar Vaganza, Siti Nordiana dikatakan mula menaikkan bayaran. 


Bercakap kepada Utusan Malaysia, Siti Nordiana atau Nana menjelaskan mengapa dia melakukan sedemikian, menaikkan bayaran.

"Kalau dulu, orang panggil menyanyi, saya pergi sahaja tanpa tanya pun berapa mahu bayar. Kini berbeza sedikit kerana saya buat persembahan bersama dengan orang lain juga.

“Sebelum ini saya buat solekan sendiri, tetapi kini saya ada jurusolek sendiri dan mereka juga perlu bayaran. Begitu juga dengan jurutera bunyi yang saya bawa.


(Sumber foto: Utusan Malaysia)



“Jadi, duit yang saya ada itu dibahagi sama rata bersama mereka yang bersama dengan saya untuk menjayakan persembahan. Bukan untuk saya seorang sahaja,” terangnya. 

Nana juga memberitahu, dia kini menggunakan mikrofon sendiri yang telah diubah suai untuk kemampuan vokalnya. - CARI Infonet


Baca selanjutnya: Utusan Malaysia

11

Bagus
16

Marah
18

Terkejut
20

Sedih
12

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (94 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Knowlee 14-2-2016 10:13 AM
Orang kita ni kalo bab nak membayar upah, berkira sangat. Tak peduli orang yg diupah tu punya kos macam mana.
Quote brookemcqueen 14-2-2016 10:34 AM
Baiknye la siti nordiana ni menjawab. If artis lain gamaknye ngamok tanpa menerangkan kenapa byrn mahal. ni sampai details dia bagi. Dgn mic pun bgtau kekekkeke

Btw org malaysia ni memangla...adoi...
Quote rain2169 14-2-2016 10:34 AM
Ok lah tu.... Seiring dengan popularity dia......
Quote lvsg8 14-2-2016 10:46 AM
lurus saja makcik ni menjawab
Quote de_ikea 14-2-2016 10:54 AM
All the best nana.
Quote mokcikKSKB 14-2-2016 10:54 AM
Kasi chan la dia naik...at least dia janda nk bg mkn anak2..anggaplah sedekat utk anak dia anak yatim.
Quote yeos 14-2-2016 10:57 AM
seiring lah tu dengan populariti dia sekarang...
Quote stania83 14-2-2016 10:57 AM
kalau nak murah jemput penyanyi tak femes. anyway skill dia yg  mahal.
Quote Themilo 14-2-2016 11:00 AM
back in 2013 - 2014, sheols terima je event walaupun sekadar nyanyi 3-4 lagu di Johor. Company akak ada gak panggil sheols 4-5 kali.
Quote epal_ijau 14-2-2016 11:05 AM
She deserve it kot.. da jadi jore kene la up payment ckit..  klau x nk byr mahal jgn la amik retis populer..
Quote sukacactus 14-2-2016 11:09 AM
Setanding dgn taraf dia la, juara GV
Nak murah nyanyi la sdr
Quote MousemickeyU 14-2-2016 11:16 AM
Betul la tu... Nk murah amik retis xlaku dan x popular
Quote cahaya_almas 14-2-2016 11:17 AM
Oklah tu..sore sedap...n dh ada nama sket skrg ni...takkan byran pn nak ciput jer....
Quote bobok_berhabok 14-2-2016 11:17 AM
Klo stakt majlis xde bajet ala2 dinner sekolah tu,  nyanyi sndiri je lah
Quote rania_maira 14-2-2016 11:23 AM
Dah nama die tgh hot, opcoz la kene naikkan rate die.. xkan nk guna rate zmn tv itam putih kot??? Kalu x mmpu byr, jgn amik.. simple!
Quote cmf_shya 14-2-2016 11:25 AM
Setujukkk..nak murah nyanyi sndiri..lgpun dia bkn cm dlu..skrg dh serba boleh..bg la lagu apa pun..
Quote beta_carotene 14-2-2016 11:31 AM
nyanyi jah kat penganjur tu..

"kau fikir kau siapa, fikir kau siapa, fikir kau siapa, BOLEH BLAH!!"
Quote ctcham 14-2-2016 11:32 AM
kalau nak murah ko sewa pa system dgn karaoke set sekali ha nyanyi la puas2 sbb nak murah, tengok la dia juara tu  nyanyi pun dah brtahun sesuai la dia punye rate
Quote cikanggun 14-2-2016 12:06 PM
hahahaa... khennnn... nak murah ikut rate zaman dia blom UP, mane bley! lgpon menyanyi tu kerja dia.. mcm gak rakyat marhaen.. bila nk jump keja tmpt lain, opkos salary scale dh mark up at least 20-40%..

begitu jualah siti nana.. kalo x, acaner nk bela anak, mak pak dia...

Lihat semua komen(112)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 06:55 AM GMT+8 , Processed in 0.062843 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top