CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Zizan Nin Akui Telah Bercerai

15-2-2016 10:24 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 34336| Komen: 182

Description: “Saya belum bersedia untuk komen lebih lanjut.
Oleh  Adib Za

Pelakon Zizan Nin mendedahkan yang sudah bercerai dengan bekas isterinya, Fazilah Hani Harun sejak sebulan yang lalu. 

Fazilah Hani merupakan seorang pembaca berita di salah sebuah stesen TV swasta. 

Bercakap kepada Harian Metro, Zizan menjelaskan,

“Saya belum bersedia untuk komen lebih lanjut. Lagipun banyak hati yang perlu dijaga dan berilah ruang untuk saya berdepan dengan semua ini. Saya bukan lari daripada media, cuma dalam kes ini saya tidak boleh komen lebih-lebih”

(Sumber foto: Mstar Online)



“Saya tidak mahu memanjangkan lagi cerita. Perkara sudah jadi. Saya redha dengan ketentuan Allah SWT. Siapalah kita ingin melawan takdir,” katanya yang mendirikan rumah tangga sejak 2010. - CARI Infonet


(Sumber foto: Carian google)

20

Bagus
11

Marah
16

Terkejut
19

Sedih
13

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (91 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Knowlee 14-2-2016 07:13 PM
Dulu Zizan Nin ni pernah sound ai kat twitter sbb ai tweet pasal dia punya jambang serabut dlm satu drama. Sentap kuat.
Quote Knowlee 14-2-2016 07:15 PM
By the way, takziah lah.
Quote toxicated 14-2-2016 07:19 PM
Iols syak heshe ni job sendu n takde duit..
Quote tipuware 14-2-2016 07:23 PM
Dulu masa mula2 dia femes menerusi iklan apa ntah aku dh lupa. Tapi masa tu  berpasangan dgn wife malique.. tu pn aku dh lupa namanya. Scene iklan dlm pawagam  dia offer popcorn. Last2 pegang tgn awek tu..
Quote sepitsiput 14-2-2016 07:24 PM
toxicated replied at 14-2-2016 07:19 PM
Iols syak heshe ni job sendu n takde duit..

dlm program isteri masak suami suka yg jihan jd hos tu heshe sendiri mengaku...heshe house husband type..byk masa kt rumah, bininya mmg kerja office hour kot..kerja tetap kt ntv7.
xde anak plak tu.
Quote katibism 14-2-2016 07:24 PM
tipuware replied at 14-2-2016 07:23 PM
Dulu masa mula2 dia femes menerusi iklan apa ntah aku dh lupa. Tapi masa tu  berpasangan dgn wife ma ...

PONDS Institute chuols.. dabel mining di sitew
Quote katibism 14-2-2016 07:26 PM
Oh no...meols ngah imagine hesheol menyontoti Que Haidhar dlm Ophilia... Eh..lama Kak Shora menyepi...hihi
Quote Themilo 14-2-2016 07:30 PM
Meols speku gaydar akak-akak poremer dah mula berdering..
Quote aku_best 14-2-2016 07:34 PM
Lor...nampak mcm kapel ni bahagia...
Quote beta_carotene 14-2-2016 07:36 PM
baru tgh hari tadi tgk ex-wife sheols baca berita kat ntv7.. cantik sgt..
Quote Adeakukesah11 14-2-2016 07:37 PM
tipuware replied at 14-2-2016 07:23 PM
Dulu masa mula2 dia femes menerusi iklan apa ntah aku dh lupa. Tapi masa tu  berpasangan dgn wife ma ...

Haah. Time tu die rembes gila kot. Skg ni, nan hado!
Quote barfi 14-2-2016 07:41 PM
Knowlee replied at 14-2-2016 07:13 PM
Dulu Zizan Nin ni pernah sound ai kat twitter sbb ai tweet pasal dia punya jambang serabut dlm satu  ...

Lelaki yg cepat sentap ni samada dia mmg panas baran atau dia gayah.

Tu je.
Quote toxicated 14-2-2016 07:43 PM
sepitsiput replied at 14-2-2016 07:24 PM
dlm program isteri masak suami suka yg jihan jd hos tu heshe sendiri mengaku...heshe house husband ...

Iols syak heshe ni gayah gak sikit.tp geli tgk dia sbb kusam n nampak busuk manjang.maybe bini dh tak tahan busuk gak kot
Quote enchikfitz 14-2-2016 07:45 PM
Mohon zizan nin pergi kelas grooming. Makin tua, makin hauk taste fesyen heshe ni.
Quote toxicated 14-2-2016 07:45 PM
heshe ni dlu baik gak ngn sedara iols yg ala2 gayah jugak..sedara iols tu penulis skrip.
Quote stania83 14-2-2016 07:45 PM
tapi mmg nampak depa takde chemistry, bini dia jenis macam kejung takde hati jee, tak makan nasi very westernized. zizan pulak pandai gila masak maybe kuat sentap according to forumner kat sini lah
Quote piahsemah 14-2-2016 07:56 PM
tipuware replied at 14-2-2016 07:23 PM
Dulu masa mula2 dia femes menerusi iklan apa ntah aku dh lupa. Tapi masa tu  berpasangan dgn wife ma ...

Iklan pond kot
Quote sukacactus 14-2-2016 08:00 PM
Ex wife dia ank org ada2 jg kan
Mungkin ada tekanan dr family
Quote blackwidowbae 14-2-2016 08:00 PM
barfi replied at 14-2-2016 07:41 PM
Lelaki yg cepat sentap ni samada dia mmg panas baran atau dia gayah.

Tu je.


Serious? Lelaki cepat sentap gayers/ panas baran? Baru tahu ni

Lihat semua komen(182)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 05:45 AM GMT+8 , Processed in 0.074858 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top