CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Saya Bukan Lesbian! - Janna Nick

15-2-2016 10:13 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 23063| Komen: 91

Description: “Tidak sangka pula ia mencetuskan isu lain hingga saya terpalit ini.
Oleh Adib ZA

Tak pasal-pasal nama pelakon Janna Nick yang sedang naik, dikaitkan sebagai artis LGBT. Mana taknya, dia dikatakan sebagai seseorang yang sukakan pasangan sejenis.


Ini semua terjadi gara-gara Janna mula memotong pendek rambutnya untuk lakonan sebuah drama. Namun, tiba-tiba sahaja dia dikatakan sebagai lesbian dengan penampilan sedemikian.

Menjelaskan hal itu menerusi BH Plus, Janna berkata,

“Saya tidak perlu ambil serius kerana apa yang diperkatakan itu tidak benar. Orang bebas berkata apa saja, tetapi hanya saya yang mengetahui sejauh mana kebenarannya. Saya tidak ambil hati kerana gosip seperti itu lumrah dalam bidang seni”


(Sumber foto: Carian google)


“Tidak sangka pula ia mencetuskan isu lain hingga saya terpalit ini. Saya bersikap terbuka dalam bergaulan dan tidak pernah meletakkan syarat tertentu ketika berkawan. Berada dalam industri kreatif, saya bertemu dengan pelbagai jenis manusia,”  katanya yang tidak mudah melatah dengan khabar angin dan gosip murahan. - CARI Infonet

download.png


7

Bagus
6

Marah
6

Terkejut
5

Sedih
11

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (40 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote AlienGurlz 14-2-2016 01:35 PM
meletekkan syarat tertentu ketiak berkawan.

Quote Babycomel84 14-2-2016 01:35 PM
Haha... Kat ofis I pun Ada yg bgtau dia Google suka tgk wanita drpd lelaki... Sbb dia nk tgk mcm mana perempuan lain mekap
Quote Princess_Na 14-2-2016 01:36 PM
Tu statement kat twitter dia ke?

Urghh.. Anda selebriti dan anda perlu tahu statement camtu je dah boleh buat kontroversi. 21 tahun pun bkn satu tempoh usia matang ke?
Quote maxim 14-2-2016 01:38 PM
Princess_Na replied at 14-2-2016 01:36 PM
Tu statement kat twitter dia ke?

Urghh.. Anda selebriti dan anda perlu tahu statement camtu je da ...

tu tweet lama die rasanya..sblom jd retis
Quote cikgojesss 14-2-2016 01:44 PM
haruzlah berdenyut mutiara khorsani kaum cikki2 lesbo dengar statement heshe...
Quote merahrose 14-2-2016 01:48 PM
klu si ardel aryana tu cya la lessy...jannah ni cm bisexual
Quote ellejo 14-2-2016 01:49 PM
sejak cite KAK dgn anakku diva aku dah xsuka dia berlakon.

tipikal retis pempuan terpalit gossip lesbian. ramai dah. adira, ardell lagi sapa.
yg laki takdepun speku gayah khen?? motip bias?
Quote barfi 14-2-2016 01:52 PM
Sejujurnya aku lebih bernafsu tengok pompuan sexy boob beso (walaupun dia buat boobjob).

Tapi aku bukan lesbo ok!.
Quote cahaya_almas 14-2-2016 01:59 PM
merahrose replied at 14-2-2016 01:48 PM
klu si ardel aryana tu cya la lessy...jannah ni cm bisexual

Ardel tu yg bercinta ngan somi org tu kan..
Quote cahaya_almas 14-2-2016 01:59 PM
cikgojesss replied at 14-2-2016 01:44 PM
haruzlah berdenyut mutiara khorsani kaum cikki2 lesbo dengar statement heshe...

Mutiara khorsani tu apa u...
Quote maxim 14-2-2016 02:08 PM
cahaya_almas replied at 14-2-2016 01:59 PM
Mutiara khorsani tu apa u...

Bijik kelentit.
Quote toxicated 14-2-2016 02:11 PM
Lesbo mode akak on bila tgk angelina jolie jah walaupun sheols dh kurus kering ke sakit ke ape
Quote Innrukia 14-2-2016 02:11 PM
Alaa statement biasa jer tu, budak2 & mak2 bdk skrg mmg attention seeker. Alang menyusu baby pun nk upload dlm social media, apalah sgt dgn statement ni
Quote toxicated 14-2-2016 02:11 PM
maxim replied at 14-2-2016 02:08 PM
Bijik kelentit.

Makam ape dah teknik uols tu..makam lazat?ke ape?
Quote cahaya_almas 14-2-2016 02:13 PM

Hahahaha....malu lah i rasa.......huhu
Quote maxim 14-2-2016 02:13 PM
toxicated replied at 14-2-2016 02:11 PM
Makam ape dah teknik uols tu..makam lazat?ke ape?

makanan lazat
Quote ajinomotonosuga 14-2-2016 02:15 PM
Pompuan tetek beso salu bodoh
Quote barfi 14-2-2016 02:17 PM
ajinomotonosuga replied at 14-2-2016 02:15 PM
Pompuan tetek beso salu bodoh

Knp iols yg terasa ni?
Quote barfi 14-2-2016 02:23 PM
By the way, Janna ni rupa chinese look sgt.

Rupa Elizabeth Tan lagi melayu dari pompuan ni.

Lihat semua komen(91)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 06:48 AM GMT+8 , Processed in 0.069529 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top