CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Meriah! Majlis Hari Jadi 'Suprise' Erra Fazira

10-2-2016 10:29 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 21036| Komen: 78

Description: Pelakon cantik Erra Fazira telah menyambut majlis hari jadinya semalam, yang dibuat secara 'surprise' oleh rakan-rakannya.
Oleh Adib ZA

Pelakon cantik Erra Fazira telah menyambut majlis hari jadinya semalam, yang dibuat secara 'surprise' oleh rakan-rakannya.

Berlangsung dalam majlis yang 'intimate' namun tampak begitu meriah, malah Erra kelihatan begitu ceria dan menawan gitu.

Dalam pada itu, pasti ramai yang tak menyangka Erra telah pun mencecah usia 42 tahun. Namun, wajahnya semakin jelita dan muda. Setuju?

Kelihatan juga beberapa rakan artis yang hadir seperti Datuk Ziela Jalil, Datin Umie Aida dan Linda Onn. 

Selamat hari jadi diucapkan kepada Erra, semoga panjang umur, dimurahkan rezeki. - CARI Infonet



erra 1_1.jpg


erra 2.jpg

erra 3_1.jpg

erra 4.1.jpg

erra 4.jpg

erra 5.jpg
11

Bagus
8

Marah
3

Terkejut
4

Sedih
5

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (35 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chazey 10-2-2016 03:03 AM
Jelesnya akak tengok Erra. Cantik gila!
Quote cmf_shya 10-2-2016 03:04 AM
Erra nie antara artis yg berhijrah..pakaian semenggah skit..jrg nmpak dia pkai ketat2..singkat2..

Nway happy 42th bday erra..
Quote Orix 10-2-2016 03:19 AM
i lap u erra... suka lagu2 sheols zaman dlu...
Quote evlinne 10-2-2016 03:29 AM
Tinggi anaknya. Ikut gene Erra la ni.
Quote Ferr_Remy 10-2-2016 07:00 AM
Tengok kwn2 baik die sume pangkat Datin.. Erra je yg x pilih Dato...
Quote de_ikea 10-2-2016 07:09 AM
makin cantik erra ni
Quote merrissa 10-2-2016 07:13 AM
cantik tul.....haishhhh.....
Quote kenarihitam 10-2-2016 07:14 AM
Erra tetap cantik
Quote sukacactus 10-2-2016 07:19 AM
Tinggi ank dia
Umie aida dgn datin umie aida, 2 org yg berbeza ke?
Quote spenderterselit 10-2-2016 07:53 AM
Bleh tak iols nk tergelak tengok ziela jalil.

Dah kenapa pkai gitu ngn kasut nye halahhhh lngsung tak kena.

Kot ye pun nk ikut tema tlong la semengah sket mcm tak kena ziela pkai die tu besar atas bwh kecik
Quote fifie_olin 10-2-2016 08:25 AM
makin berumo makin muda lak aku tgk erra ni..
just aku hrp gosip dia dgn shahir tu x btl la...
Quote azie5zoe 10-2-2016 08:26 AM
Antara rakan artis yang hadir ialah Umie Aida, Datuk Ziela Jalil dan Datin Umie Aida.
Quote watachiwa 10-2-2016 08:30 AM
kesian plak aku nengok tok ziela jalil nak ikut tema..
Quote minahmanja 10-2-2016 08:43 AM
simple jek birthday dia..
Quote katibism 10-2-2016 08:53 AM
Shahir mana?? Ops
Quote fatehana 10-2-2016 08:53 AM
Suka tgk erra
Hepi burfday erra, anak dia tinggi dan lawa cam erra
Quote chickenwing 10-2-2016 08:58 AM
aktres yang masuk 40an ni kekadang lagi cantik dari aktres remaja or yg masih muda. Betul la pompuan start cantik tu bila masuk 30 an dan paling cantik bila dah cecah 40an....mcm kajol yang over lawa gila....
Quote NonaNaga 10-2-2016 09:00 AM
nampak erra behave sket lah ya dak...dr segi berpakaian penghijrahannya...
mcm neelopa sungguh bertudung pun lengan masih nampak masa mengacarakan meletop...
Quote RinIna 10-2-2016 09:13 AM
Umur makin meningkat... tp orangnya makin cantik..

Lihat semua komen(78)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 05:50 AM GMT+8 , Processed in 0.068714 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top