CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tertekan Asyik Ditanya Perihal Cahaya Mata - Puteri Sarah

10-2-2016 10:11 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 15645| Komen: 89

Description: Pejam celik, tak sangka perkahwinan pelakon dan pengarah Syamsul Yusof bersama Puteri Sarah bakal memasuki tahun kedua pada bukan Mac nanti.
Oleh Adib ZA

Pejam celik, tak sangka perkahwinan pelakon dan pengarah Syamsul Yusof bersama Puteri Sarah bakal memasuki tahun kedua pada bukan Mac nanti.


Dalam pada itu, ketika pasangan ini sering diasak dengan soalan tentang cahaya mata, Sarah mengakui dia berasa tertekan apabila sering ditanya soalan itu.

“Memanglah teringin tapi belum rezeki. Mac depan saya dan Syamsul sudah genap dua tahun sebagai suami isteri. Kalau boleh saya ingin berita gembira itu tetapi seperti yang saya kata, semuanya adalah rezeki,” katanya kepada Harian Metro.

Sarah dan suaminya berkata redha dengan ketentuan Tuhan dan tidak pernah berhenti daripada berdoa agar dikurniakan permata hati suatu hari nanti.

Dalam pada itu, kedua pasangan ini bakal menunaikan ibadah umrah buat kali ketiga pada bulan hadapan. - CARI Infonet



Sumber: Harian Metro


(Sumber foto: Rotikaya)

27

Bagus
21

Marah
12

Terkejut
20

Sedih
22

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (116 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mzzenma 8-2-2016 09:29 AM
Huhuh kesian dia. Manusia ni memang..ingat nak dpt baby mcm nak bakar bahulu ke??

Dah kahwin..bila nak dpt baby?
Dah ada baby sorang..bila nak tambah baby?
Dah ada dua..bila nak dpt gegerl/boboy pula?
Baby dah besar masuk skool..anak ko dpt berapa puluh A exam hari tu?  And it goes on and on and on and on
Quote mzzenma 8-2-2016 09:30 AM
This applies to all bangsa. Meleis ka chinkis ka. Menyibuk aja kerjaan nya. Lempang sekali baru ada akai.

Maaf..akak emo
Quote makneng 8-2-2016 09:38 AM
Ummah moslem melesia dok kata anak ni penambah rezeki. Siannnn.
Quote lasagna 8-2-2016 10:22 AM
InsyaAllah rezki Allah kan.. mna tau.. doa kan bebaik utk mereka.
Quote mzzenma 8-2-2016 10:41 AM
makneng replied at 8-2-2016 09:38 AM
Ummah moslem melesia dok kata anak ni penambah rezeki. Siannnn.

Lepas tu beranak berderet2..hujung2 masuk bersamamu minta bantuan
Quote nakkomenjugak 8-2-2016 10:59 AM
Merembes tengok syamsul...
Quote makneng 8-2-2016 11:04 AM
mzzenma replied at 8-2-2016 10:41 AM
Lepas tu beranak berderet2..hujung2 masuk bersamamu minta bantuan

Kannnn....exactly in my mind
Quote naina 8-2-2016 12:08 PM
Aku suka couple ni
Kaya tapi low profile
Quote bambimo 8-2-2016 12:23 PM
klo oprah winfrey pun boleh pregnant at the age of 61...sabar lah..lg pun dia muda sgt lg
Quote cik_tonggek 8-2-2016 12:38 PM
bambimo replied at 8-2-2016 08:23 AM
klo oprah winfrey pun boleh pregnant at the age of 61...sabar lah..lg pun dia muda sgt lg

Dia mmg sabar
Yg perangai zizik caprupnye org sekeliling yg dok tanye bile nak veranak
Vizivodi vetullll
Quote perembes 8-2-2016 01:01 PM
xada soalan lain ke:

penyibukkk
Quote susukambingbest 8-2-2016 01:18 PM
mzzenma replied at 8-2-2016 09:29 AM
Huhuh kesian dia. Manusia ni memang..ingat nak dpt baby mcm nak bakar bahulu ke??

Dah kahwin..bil ...

tmbah lg mzz
sebelum kawin, bla nk kawin, da ada calon ke blum

meluat ngn prngai makcik2 pprt cam ni trmasukla kt kg mertua iols.. mnyibuk xtentu hala.. geram je iol nk jwb, klu kawin dpt laki baran nk wat per, klu branak rmai2 tp xbrkualiti watper

apapun, iol doakn moga samsul n sarah akn dpt rezeki ank x lama lg aminn
Quote L211 8-2-2016 01:32 PM
macam iolss pon selalu kena tanya bila nk dpt anak... dr fb ke whatsapp smp ke wechat duk tnya soalan yg sama.. fed up..lastly iolss block je.. igt buat anak ni macam bertelur ke.. hmm stupid meleisssss..
Quote seeriesagain 8-2-2016 03:01 PM
Dia ptt rileks sbb muda lg... tp sebenarnya, if after 2 years kawen x dpt baby, boleh start g check dgn doctor unt identify problem... kawan yg dah kawen beritau Tp org sekeliling pun x perlu ler nak kepochi... lantak dia ler, hidup dia...
Quote munchkin 8-2-2016 03:15 PM
Adalah aunty aku sorang dok tanya cousin aku bila nak dapat baby bila nak dapat baby. Nasib cousin ku dapat kawal emosi jawab belum ada rezeki. Kalau dia kuang ajar jawab tunggu aunty kawin dulu baru i plan ada baby ha cam mana. Mulut manuksia ngan pantek ayam ni tak boleh nak berpisah
Quote skinsandstars 8-2-2016 03:42 PM
Iyan dia. Smoga tabah n smoga cpt dikurniakan zuriat.
Quote skinsandstars 8-2-2016 03:43 PM
Tambah lg. Kalau anak still baby then termengandung lagi, org kutuk pulak kata tak pandai rancang anak. Mcm kwn iols kena dgn masyarakat di tempt keja. Ade ke dikatanya kawan tu xrancang anak n kesian kat anak first n kawan tu dan suaminya kuat seks. Sian dia.
Quote kikiharris 8-2-2016 03:45 PM
lain kali tanya balik kat makcik2 kepochi..makcik bila nak mati
tengok terasa ke tak
ni semua kuasa tuhan,tapi sayang ada yang tak reti nak jaga sensitiviti.
Quote mimifa 8-2-2016 03:55 PM
bila dah beranak sibuk plk tanya minum susu cap apa?nape tak nyusu bdn..eww...sibuk betoi macit2 kepoh ni

Lihat semua komen(89)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 06:49 AM GMT+8 , Processed in 0.063615 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top