CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ella Naik Helikopter Ke "Konsert 30 Tahun" Nanti

6-2-2016 02:17 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 8858| Komen: 19

Description: Berita baik buat peminat Ella kerana rindu anda bakal terubat tidak lama lagi. Ratu Rock negera, Ella Aminuddin...

Oleh : Dean BZ


Berita baik buat peminat Ella kerana rindu anda bakal terubat tidak lama lagi. Ratu Rock negara, Ella Aminuddin, 50, bakal menggegarkan Stadium Malawati Shah Alam, Selangor pada 16 April depan sempena 30 tahun usia kerjayanya dalam bidang seni.

Ella yang ditemui pada sidang akhbar berkata gimik istimewa yang bakal dipersembahkan adalah beliau akan menaiki helikopter ke Konsert Ella 2016 nanti.


"Ia bukanlah kali pertama saya tiba di lokasi persembahan dengan menaiki helikopter kerana 20 tahun lalu, saya melakukan perkara sama ketika promosi album, Ella USA." katanya

Konsert anjuran Atlas One Events itu dijangka berlangsung selama dua jam setengah dan sebanyak 20 buah lagu akan dinyanyikan bermula dari zaman Ella & The Boys sehingga single terbaharunya, Istimewah.


Jom pakat pergi ramai-ramai menyaksikan konsert terbesar Ella setelah hampir 20 tahun beliau "berehat" tanpa konsert berskala besar. Tiket berharga RM78 hingga RM288 sahaja. - CARI Infonet.




Sumber - kosmo/bharian

18

Bagus
17

Marah
17

Terkejut
25

Sedih
19

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (111 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CrowneGlory 6-2-2016 03:03 PM
Ok...i gi konsert tu just psl nk tgk helikopter...never in my life
Quote imransulaiman 6-2-2016 03:18 PM
Same here...nak p konsert sebab ada gimik heli. Tak pernah nampak heli seumur hidup
Quote fadz84 6-2-2016 06:48 PM
Ella ni antara penyanyi yg byk lgu hits n fans blh sing along.. sure best klu dpt g tgk..
Quote espri6006 6-2-2016 07:35 PM
Ella antara nama besar penyanyi wanita Malaysia yang mempunyai konsert2 berskala besar selain dari Siti Nurhaliza, Sheila Majid..ada ke artis wanita lain yang ada konsert  besar macam ni?
Quote makneng 6-2-2016 07:39 PM
Wahhhhhh bestnya
Quote mommymonster82 6-2-2016 08:09 PM
untungnya ada husband pilot
Quote sepitsiput 6-2-2016 08:22 PM
espri6006 replied at 6-2-2016 07:35 PM
Ella antara nama besar penyanyi wanita Malaysia yang mempunyai konsert2 berskala besar selain dari S ...

Ziana Zain pernah buat konsert jelajah mega tour tahun 1998 .. 4 lokasi. Tahun 2001 dan 2003 buat konsert live.

Erra Fazira pernah buat konsert 1999 dan 2005

Amy Mastura buat konsert solo 2000..konsert mini je sbb buat kt life centre.

Sheila majid pernah buat mega tour 1999 di 4 lokasi seluruh malaysia. Sheols antara retis yg byk buat konsert.

Ning Baizura pernah buat konsert yg dia almost tak datang pada tahun 1996....konsert Teguh. Peminat menunggu sejam lebih b4 dia start konsert. Bebaru ni dia buat konsert tahun 2014.

Kak Nita buat konsert comeback pd tahun 2002... lps2 tu xde dah dia buat konsert.

Penyanyi2 ncm shima, fauziah latif, ramlah ram, nora, dan semua penyanyi selepas siti x berpeluang buat konsert solo big scale. Except international starlet mcm Yuna, Shila Amzah dan Soo Winci.

As for Ella..notable concert sheols ialah konsert ella USA di atas bumbung sungai wang plaza (ke lot 10?) tahun 1994.




Quote aderaderker 6-2-2016 08:40 PM
20 tahun lepas dah naik helikopta..tahun ni acik ella pinjamlah jet pribadi sesapa pulak..
Quote misscendol 7-2-2016 12:29 PM
Awet mudanya ella. Prangai pon still cute mcm teenager
Quote espri6006 7-2-2016 12:57 PM
dah tengok konsert 3Ratu kat RTM ahad lepas dimana fauziah Latif , Ella dan Amelina digabungkan bersama. Fauziah Latif macam biasalah menyanyikan lagu beliau dengan key rendah tapi still takleh tarik...tapi bolehlah kalau nak layan memori, amelina paling havoc dengan dangdutnya dan masih boleh menyanyi dengan baik. Ella pulak paling menghiburkan..masih mengekalkan style nyanyian dia macam dulu walaupun sesetengah lagu di rendahkan key namun masih boleh menghayati suara rock dan nyaringnya...so I bagi Ella 5 bintang, amelina 4 bintang dan fauziah latif 3bintang untuk konsert 3Ratu itu....Ditahun 80/90an dulu fauziah latiff, ella, ramlah ram dan frans memang jadi pujaan hatiku.
Quote tomet05 10-2-2016 11:32 AM
fuhh naik heli eh
Quote Adeakukesah11 12-2-2016 03:32 PM
Dia ni klo nak naik heli tetiap ari pun tade hal
Quote 4cupcakes 15-2-2016 01:15 PM
sepitsiput replied at 6-2-2016 08:22 PM
Ziana Zain pernah buat konsert jelajah mega tour tahun 1998 .. 4 lokasi. Tahun 2001 dan 2003 buat  ...

pergh!! kaka @sepitsiput simpan semua tiket2 konsert retis kah.. hebad
Quote espri6006 15-2-2016 01:27 PM
sepitsiput replied at 6-2-2016 08:22 PM
Ziana Zain pernah buat konsert jelajah mega tour tahun 1998 .. 4 lokasi. Tahun 2001 dan 2003 buat  ...

ye KaK sepit..iols masih ingat masa konsert Ziana Zain di Johor diadakan, iols terpaksa berterbangan ke Kyoto selama 2 minggu jadi sudah terlepas untuk menikmati konsert beliau di JB ketika itu...
Quote shahima0909 15-2-2016 02:59 PM
all the best for ella .. bestnye sape2 yg dpt pegi konsert..
Quote salimrock 18-4-2016 11:30 AM
MMG BEST konsert Ella, kalo ada lagi mmg wa akan pergi la...
Quote maxim 18-4-2016 11:33 AM
cc karat ella @toxicated
Quote espri6006 18-4-2016 12:55 PM
EH dah berlangsung ke?..naper takde orang reviewkan?
Quote LadyMarmalade 18-4-2016 01:14 PM
dah berlangsung dah..

Lihat semua komen(19)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 01:59 AM GMT+8 , Processed in 0.071045 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top