CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Norman, Hans Isaac & Ziela Jalil Terima Pangkat Datuk

6-2-2016 12:12 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 24382| Komen: 167

Description: Sempena ulang tahun Hari Keputeraan Sultan Pahang, Sultan Ahmad Shah, seramai 256 orang menerima.

Oleh : Dean BZ


Sempena ulang tahun Hari Keputeraan Sultan Pahang, Sultan Ahmad Shah, seramai 256 orang menerima anugerah darjah kebesaran dan pingat di Istana Abu Bakar, Pekan.

Yang menariknya, seramai 3 orang selebriti tempatan turut menerima Darjah Indera Mahkota Pahang (DIMP) yang turut membawa gelaran Datuk.

Antaranya iaitu Pengarah Urusan Tall Order Sdn. Bhd., Gerald Hans Isaac, Presiden Eksekutif KRU Bros Sdn. Bhd., Norman Abdul Halim dan Pengarah Urusan Pena Creative Pictures Sdn. Bhd., Norzilah Abdul Jalil atau Ziela Jalil. 

Tahniah kami ucapkan kepada Datuk. - CARI Infonet.



Sumber - - BERNAMA
10

Bagus
10

Marah
18

Terkejut
12

Sedih
14

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (75 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mizzmimi 6-2-2016 09:37 AM
ku ingat normiang tadik yang dapat dato

Quote mizzmimi 6-2-2016 09:38 AM
Tall Order Sdn Bhd managing director Gerald Hans Isaac
KRU Bros Sdn Bhd executive president Norman Abdul Halim
Quote opie5662 6-2-2016 09:40 AM
bagi aku norman kru tu mmg layak la dapat dato...daripada ac mizal yg kertu ajet2 muda tu
Quote kibodwatriuh 6-2-2016 09:43 AM
Anugerah datuk dr Kesultanan Darul Bauksit ka? Beribu-ribu tania ler.
Quote dejure 6-2-2016 09:43 AM
Alaa setakat dpt datuk dr pahang ni apelah sangattt..datuk yg xde value pon lainlh klu dpt dr YDPA ke ok lah juga
Quote ajak_ajak 6-2-2016 09:46 AM
thniah norman..
smlm pun besday norman yg ke44...
Quote Lorra2411 6-2-2016 10:00 AM
Setakat dapat dari negeri Bauksit, kahkahkah
Quote MrsKobis 6-2-2016 10:08 AM
Tahniah norman
Quote de_ikea 6-2-2016 10:09 AM
nasib baik norman kru. kalo norman hakim... jd datin memey lah
Quote CrowneGlory 6-2-2016 10:38 AM
Norman & hans ...dr pahang...akak senyum sinis jah
Quote kucen_miang 6-2-2016 10:42 AM
semakin pedih hati aflin.
Quote sukacactus 6-2-2016 10:45 AM
La ni kalau dpt dpt datuk kena tya dr kerajaan mana, sultan mana
Quote ALDRIN 6-2-2016 10:47 AM
Ziela Jalil pon dapat Dato jugak kan?

pergh 85 individu ke yg dpt Dato???

Skrg klu x jadi Dato aku rasa idup lg "kaya n terhormat".
Quote mommymonster82 6-2-2016 10:59 AM
Pahang banyak bg kt artis..
Quote babyshun 6-2-2016 11:04 AM
tahniah lerrr

kalau ak kaya......
Quote starcity 6-2-2016 11:08 AM
Artis dapat title dari negeri bauksit memang normal. Rasa macam tak ada nilai pun anugerah dato dari sana. Sesiapa pun boleh dapat...
Quote zamzarai 6-2-2016 11:19 AM
Anugerah yg x da nilai....
Quote noell 6-2-2016 11:26 AM
kat tanah malaya neh kalo baling batu sure kena kepala datuk punya lah...besepah...mujoq ada pamoga
Quote domok 6-2-2016 11:27 AM
Hmm klu dari negeri tu nothing la..

Lihat semua komen(167)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 07:23 AM GMT+8 , Processed in 0.065054 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top